lauantai 25. lokakuuta 2014

Öljyä Naamalle

Nyt olisi vuorossa seuraavan loppuneen esittelyä, joten mennään suoraan asiaan:

Eli sain käytettyä nyt viimein tämän, muistaakseni viime vuoden syksyn Hulluilta Päiviltä ostamani 100ml JOIK-merkin Deep Cleansing Facial Oil öljypuhdistuksen.
Tässä oli laatikossa seuraavanlainen käyttöohje:

"Syväpuhdistava kasvoöljy päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Auttaa pitämään ihon terveenä, puhtaana ja hehkeänä.
Levitetään kuivalle iholle meikin päälle, hierotaan pyörivin liikkein kiinnittäen erityistä huomiota ongelma-alueisiin (nenä, leuka, otsa) ja poistetaan kuumalla ja kostealla pesusienellä. Ei saa käyttää silmämeikin poistamiseen".

Noh, minähän en käyttänyt tätä ohjeen mukaan :p. Käytin tätä märälle iholle, kun olin ensin kuumalla vedellä enimpiä meikkejä huuhdellut iholta ja silmistä pois ja sitten tätä otin noin 10-15 tippaa ja pyörittelin kasvoille, myös silmien ympärille ja hieroin ripsareita varovasti pois niin iholta kuin ripsistä :p.
Joskus käytin sientä, mutta yleensä käytin sitten toisen vaiheen putsaria tämän poistoon, joka on ollut nyt pari kuukautta Avonin Anew Aqua Youth-sarjasta.
Varsinkin nyt kun otin Cliniquen Lotion 2 kasvoveden käyttöön, niin siihen on kyllä vanulappuun jäänyt meikkiä eli ehkä olisi pitänyt käyttää ohjeen mukaan :p.
Tuoksu tässä oli varsinkin aluksi melko voimakkaan sitruksinen, mutta pidin siitä kyllä.
Riittoisuuskin oli hyvä, aktiivisessa lähes päivittäisessä käytössä tämä on ollut vuoden alkupuolelta (muistaakseni helmikuun lopulta) asti ja sitä ennen oon käyttänyt satunnaisia kertoja ehkä parikymmentä kertaa. Opin nyt tykkäämään öljy-puhdistuksistakin ja tulen varmasti käyttämään niitä nyt kaksoispuhdistuksen ekana osana! Tätä voisin kyllä uudelleenkin ostaa joskus :).

Tässä vielä inci-lista halukkaille (en saanut kunnon kuvaa otettua):
Helianthus annuus seed oil, Olea europaea fruit oil, Ricinus commuunis seed oil, Simmondsia chinensis seed oil, Lavandula angustifolia oil, Cymbopogon flexuosus oil, Melaleuca altenafolia leaf oil, Citral, Geraniol, Limonene.

Nyt otin käyttöön seuraavan öljyn varastokätköistä eli Peppy Galore Rebel-puhdistusöljyn. Erittäin mielenkiintoinen tapaus tämäkin, mitä olen nyt menneen viikon tätä käyttänyt :).
Juttua tulee varmaan ensi vuoden loppupuolella ;D. Saatan välissä testailla myös muita putsareita, kuten Sensai-puhdistuksia. Saa niistäkin alustavan tuomion tuon Clinique-kasvoveden kanssa.

Mutta mä tosiaan eilen sitten kävin ostamassa itselleni pienen palkinnon, kun selvisin viikosta todennäköisesti kunnialla töistä ja sain tehtyä ne hommat mitä aioinkin tällä viikolla tehdä. Onneksi laitteet suostuivat toimimaan ;).
Suurin osa oli syyslomalla, niin olin myös päävastaavana tilausten vastaanottajana, kun edellisellä viikolla laboranttimme piti tehdä todella paljon tilauksia. Niitä paketteja sitten tulikin paljon päivittäin, paitsi eilen. En onneksi tainnut kovin pahasti sekoilla ja sain tavarat oikeisiin lämpötiloihin. Pari kertaa piti soittaa yhdelle tutkijalle (jolle suurin osa tavaroista tuli), kun en ollut varma lämpötilasta (paketissa eri kuin mukana tulleessa paperissa).
Mutta maanantaina tulee sitten lopullinen tuomio, kun ihmiset palaa töihin :D.

Ostin kuitenkin palkinnon itselleni ja sehän oli viime vuoden tapaan The Body Shopin joulukalenteri eli jälleen tänne tulee sitten joulukuussa luukkujen avauksia :).
Vaikutti hyvältä sisältö, muutama tuote tulee olemaan sama kuin viime vuonna, joten ehkä täytyy yrittää saada kaksoiskappaleet pian käyttöön :D.
Nämä lasken plussiksi jälleen vasta joulukuussa :).

Ihana viikonlopun alku ollut, kun Mr.Insinöörikin tosiaan tuli kotiin <3.
Ja tuossa vähän aikaan sitten sain virallisesti meijän häätanssi-kappaleen finaali-versionkin mp3-muodossa sekä maksettua sen <3. Saadaan se vielä CD:llekin muistoksi, mutta nyt voidaan fiilistellä sitä kunnolla ^_^. Tai noh, ehkä ei kuitenkaan liikaa, että voi sitten hääpäivänä pari pientä kyyneltä tirauttaa :D. Minähän en tietenkään ala itkemään missään vaiheessa vesiputouksen tavoin, vaan pystyn erittäin hyvin pitämään tunteet kasassa kyseisenä päivänä ;p.
Tällaista siis tänne tällä erää, palataan taas asiaan!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Voi että, mäki haluaisin kyllä joskus jonkun kosmejoulukalenterin..mitä tuo Body Shopin maksoi? Ja hääbiisille en voi sanoa muuta kuin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä kivoja :).
      Kyllähän tuo TBS kallis oli, 65e... Mutta yksittäin ostettuna arvo olisi 115e eli hyvä "ale" tuossa oli ;p.
      Mutta mä nyt ajattelin, jos noin muuten pystyisin itseäni hillitsemään muiden kosmetiikka-ostosten kanssa nyt, kun tuo tuli ostettua... Tosin vähän himottaisi tehdä Lushille piiiitkästä aikaa tilausta :D.
      Onneksi Avonin ekassa joulukuvastossa (16.jaksossa) ei isommin ollut itselle mitään "pakko saada kokeilla"-juttuja, joten tämä loppuvuosi voisi pysyä ehkä jonkinlaisessa hallinnassa :D. Toivossa on hyvä elää :D.

      Joo, tuo hääbiisi on todellakin <3 <3 <3 !!!
      En voi oikein kunnolla uskoa, että mun haave tosiaan toteutuu ja saan tanssia häissäni tuon haaveilemani Sentencedin biisin, vaikkakin muokattuna! Nyt se on kuitenkin niin täydellisesti häihin sopiva ja herkkä, etten tosiaan usko selviäväni kuivin silmin tilanteesta :').
      Toki alkuperäinenkin versio varmasti tulee spotifystä kuulumaan jossain vaiheessa iltaa sitten :D.

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä tuo Joikin öljyputsari! Ja mun onki pitäny itseasiassa tulla tänne kattomaan, ostitko sä ton Peppy Galoren putsarin. Millanen tuo Joik on PG:hen verrattuna? Se PG on nimenomaan mielenkiintoinen.... Mä oon kokeillut sitä muutaman kerran, enkä ainakaan vielä oo tullu sinuiks sen kanssa... Oon kokeillu sekä ohjeen mukaan että ominen ohjeineni, mutta se on niin pirun paksua, että naamaan on vaan jäänyt yks helvetinmoinen öljykalvo... Noh mä yritän vielä, katotaan kuinka käy. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä JOIK ei ihan yhtä hyvin "peseytynyt" veden kanssa pois kuin Peppy, sillä tuo Peppy lähti yllättävän hyvin jopa lämpimällä vedellä.
      Toki kun ovat öljyä, niin niistä molemmista tietysti jää se kalvo ihon pinnalle, mutta kun itse olen vielä saippuamaisella putsarilla pessyt, niin aika hyvin se kalvo on lähtenyt. Eli kaksoispuhdistuksessa oon ekana osana nuita öljyjä (tai maitomaisia) käyttänyt ja viimeistely sitten pesevämmällä putsarilla ja kasvovedellä :).
      Oon sen huomannu, että tällä tavoin ei mun iho kuivu niin pahasti kuin pelkällä pesevällä putsarilla!
      Nyt kun oon muutaman päivän tuota Peppyä käyttänyt, niin se ehkä sopii mun iholle paremmin kuin JOIK (ei vaan ole yhtä öljyinen, en osaa selittää miksi :D), tuo Rebel kun on tarkoitettu seka- ja rasvoittuvalle iholle ja tuo JOIK ehkä enemmän kuitenkin normaalille/kuivalle iholle, vaikka siinä sanotaankin, että käy kaikille ihotyypeille.
      Eli jos et Rebelin kanssa pärjää, niin en kyllä suosittelisi sitten tuota JOIKiakaan :D. Mä tosiaan ehkä hitusen enemmän tykkään tosta Peppystä tällä lyhyellä käyttökokemuksella :D.

      Poista
    2. Hei kiitos perusteellisesta vertailusta! :) Nuo incit näyttää molemmissa niin hiton hyviltä, mutta mulle tuo PG ei ole vielä ainakaan iskenyt... Ja munkin pitää ehdottomasti sen jälkeen puhdistaa lärvi vielä toisella putsarilla. Mikä on tavallaan vähän "työlästä" mulle, koska yleensä teen ihan sinkkupuhdistuksen. Mut katsotaan, katsotaan! :)
      Ja vaikka tuo PG:n putsari ja se vartalovoide ei heti äkkiseltään iskenyt, niin kasvovesi ja kasvovoide on kyllä aivan ihania! Että en mitenkään todellakaan hauku sitä merkki, vaikka tästä voisi saada negatiivisen kuvan. ;D

      PS. Ihan mahtavaa, että oot saanu noin OMAN hääbiisin!!! :)

      Poista
    3. Kivä, jos oli jotain hyötyä :).
      Itse oon jotenkin käsittänyt, että näitä öljyjä käytetään nimenomaan juuri kaksoispuhdistuksen ekana osana, tosin onhan tuossa Peppyn ohjeessa, että voidaan poistaa vanulapulla ja viimeistellä kasvovedellä.
      Itse en pysty tekemään enää iltapuhdistusta vain yhdellä aineella, en luota, että tulee puhdasta ja nyt varsinkin kun oon ottanut sen Cliniquen clarifying lotion 2:n käyttöön, niin siihen jää siltikin niin paljon mähmää, vaikka millä puhdistaisin kuinka monta kertaa vaan :D.

      Mutta siis yleisesti ottaen mun mielestä nuista kaikista öljyistä jää aina se öljy"kalvo iholle, jos ei puhdista toisella putsarilla.
      Tosin oon itse alkanut vähitellen siihen tunteeseen jo tottua, eikä se vaivaa enää samalla lailla kuin ennen. Silti otan sen toisen putsarin vielä ja mahdollisesti perään vielä myös suolasaippua, jos finnejä löytyy naamasta :D.
      Iltaisin siis työstän ihoa tosi pitkään, aamulla menee pelkällä vaahtoputsarilla (tällä hetkellä) :).

      Poista
  3. Näitä öljyjä haluaisin itsekin kokeilla, olen vaan todella HUONO hoitamaan kasvoja, se jotenkin aina vaan jää ja unohtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D. No jos sulla on iho hyvässä kunnossa, eikä sen kanssa ole ongelmia, niin mitä sitä turhaan liikoja tököttejä käyttämään :).
      Itsellä kun on alkanut iho kuivua, mutta lisäksi puskee finnejä, niin on tullut sitten testailtua milloin mitäkin niin puhdistusaineissa kuin voiteissakin :).
      Ja toisaalta mä vaan niin paljon tykkään kosmetiikasta ja purkeista, että niitä on niin kivaa kokeilla ja käyttää ^_^.

      Poista

Suositut tekstit