torstai 12. maaliskuuta 2015

Livbox Maaliskuu 2015

Eilen menikin yllättävän myöhään kotiin tulo ja sitten piti kuvat muokata, niin en ehtinyt sittenkään kirjoitella.
Nyt olisi kuitenkin luvassa Livboxin esittely :).

Niin kuin ilmakin yrittää tässä hitaasti mutta varmasti kirkastua ja aurinko paistaa, niin myös Livboxissa oli teemana kevät ja värinä oli mintunvihreää.

Taas boksi oli isompaa laatua ja painava.
Sieltä paljastuikin 3 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta ja 2 näytettä sekä henkilökohtainen 10e alekoodi Bangerhead-nettikauppaan.

Näytteet olivat 1,2ml tuoksunäytteitä.
Toinen oli miehille tarkoitettu Calvin Klein Reveal Men Eau de Toilette (ovh 34,80e/30ml), jonka ehdin viedä jo Mr.Insinöörin hyllylle ennen kuvan ottoa. Testattiin sitä kuitenkin jo ja oli kyllä kiva tuoksu ainakin omaan nenään :).
Toinen oli sitten naisille, minulla oli Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfym (ovh 50,70e/30ml).
Testasin sitä jo ranteeseen, mutta ei tullut lähellekään suosikkia, liian raskaan kukkainen ja parfyyminen omaan nenään jo se pieni määrä...
Käytän varmaan vessatuoksuna pois, kun tuli mieleen "päänsärky-tuoksu", vaikken päänsärkyä saanutkaan.
Naisten tuoksu taisi vaihdella bokseissa??

Minikokoisena löytyi 50ml Dove Oxygen Moisture Shampoo ja Conditioner (ovh 3,85e/250ml).
Näitäkin ehdin testata eilen suihkussa ja kivalta vaikuttivat! Hiukset tuntuivat saavan "rakennetta" ja jämäkkyyttä eli jonkin asteista tuuheutusta olin ehkä havaitsevinani :). Hoitoaine vei myös osan takuista, mutta käytin sen jälkeen kuitenkin Avonin tehohoitoa viimeistelemään :).
Nämä voisin säästää kesään häämatkalle ja nyt voin käyttää yhden minikokoisen, vähemmän miellyttävän shampoon pois, jota olen kyseistä matkaa varten säästellyt :).

Kolmantena minikokoisena tuli 4,5ml Isadora Flashing Volume Instant Effect Mascara (ovh 17,90e/9ml).
Tätä en taida ehtiä testamaan nyt, kun ehdin ihan joitain päiviä sitten ottaa jo käyttöön uuden ripsivärin, enkä halua availla niitä montaa kerralla :).
Olin kuitenkin iloinen, että sain tämän, tuuheutta lupaavat ripsarit ovat tänne aina tervetulleita :).
Vaihtoehtoisena tuotteena oli Rimmelin Provocalips 2-vaiheinen huulipuna eri väreissä.
Olen tyytyväinen tähän vaihtoehtoon :D.

Ensimmäisenä täysikokoisena oli Bangerhead Professional Fresh Me Up! Refreshing Dry Shampoo (ovh 13,90e/200ml).
Kuivashampoot, kyllä kiitos, tänne vaan! Niitä kuluu mulla 200ml purkki reilussa kuukaudessa, niin ei tule tämä vanhentumaan pitkään varastoissa (onneksi ei kaikki ehdi vanhentua...) :D.
En ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta täytyy ottaa testiin ennen kuin kysely tuotteista tulee.
Erittäin mielelläni kyllä käytän tämän!

Toisena täysikokoisena löytyi Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Gel-Cream voidegeeli (ovh 19,90e/50ml).
Tästä tuli ensimmäinen fiilis, että Ei taaaaaas päivävoidetta ja vielä täysikokoisena!!
En ehdi todellakaan tätäkään testata, kun on pakko vanhempia voiteita ensin käyttää pois ja niistä löytyy jo mattapintaistavaa päivävoidetta muutenkin...
Täytyy jälleen alkaa nillittämään, että nyt pliiiis ei vähään aikaan päivävoiteita tai laittaisivat edes yövoidetta/24h voidetta vastapainoksi :D.
Mutta kesällä varmaan pelittää hyvin tämä mulla!! Eli ehkä vuoden päästä kesällä saan ottaa tämän käyttöön :p.

Viimeisenä täysikokoisena tuotteena oli Herbina Oat-Chocolate Body Scrub (ovh 4e/150ml).
Testasin myös tätä eilen ja voi hermunjee, mikä tajuttoman ihana tuoksu tässä oli??!!? Mä en olisi halunnut pestä tätä pois, nuuhkin vaan kroppaa koko ajan :D. Kuorintatehokin yllätti positiivisesti, vaikka omaan makuuni olisi voinut vielä enemmänkin kuoria :D!
Mutta siis, oon vannonut etten mitään jättipöniköitä osta mistään tuotteista enää, mutta tätä saisi kyllä tulla vaikka 5 litran pakkaukseen, niin menisin kirkuen ostamaan ainakin 2 tonkkaa itselleni :D.
Nooh, katsotaan kyllästyykö tuoksuun sitten kuinka nopeasti, mutta ehkä pitää käyttää tämä säästellen :D.
Niin ja kytätä kaupassa, että voisin ostaa lisää!
Vaihtoehtoisena tuotteena oli Nailfix kynsinauhaöljy eri tuoksuisina??
Jälleen olen tästä vaihtoehdosta todella tyytyväinen. Kroppakuorintojakin kun kuluu hyvää tahtia :).

Oli kyllä mielestäni erinomainen boksi ja kun nyt osui vielä täydellisesti mieluisat vaihtoehdotkin kohdilleen! Viime boksissa kun ei osunut se meikkivoiteen sävy sopivaksi :).
Hieman toki jäin kaipaamaan taas pienempiä kokoja selektiiviseltä puolelta, nyt on ollut muutama boksi peräkkäin aika lailla marketti-pohjaisia. Mutta toki on kivaa, että on hinnalle vastinetta! Vielä kun ehtisi käyttää nämä kaikki täysikokoiset jutut :D.
Mitäs muut ootte tykänneet bokseista???

Jälleen tuli siis plussailua varastoon, mutta esittelen viikonloppuna myös loppuneita juttuja! Aika hyvässä tasapainossa on vielä toistaiseksi pysynyt tämä kuukausi, mutta erehdyin töissä laittamaan pikkutilauksen OriolaShopiin... Ja ensi viikolla pitäisi taas Avonin tilausta tehdä...
Noh, murehditaan niitä sitten, kun niiden aika tulee :p.
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Sie sait tämän vaihtoehtoisen laatikon :D
    Nailfixin tuotteet oli miun mielestä samat (se Yummy Gummy) kaikilla, ainakaan yksikään erituoksuinen ei ole tullut ja korttiin oli painettu tuo YG.

    Miulla oli se Chloen tuoksu, tosin en ole edes tuoksutellut sitä vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja tuli kyllä tosiaan mieluisat tuotteet :D.
      Ok, hyvä tietää että tuo kynsiöljy ei sitten vaihdellut ^_^.

      Poista
  2. Voih, oon jo jonku aikaa ootellu jos tulis ripsari ettei tarttis mennä kaupasta hakemaan uutta, mutta sain huulisysteemin. Samoin tuo kroppakuorinta ois ollu kivempi ku kynsinauhaöljy.. Noh, aina ei voi voittaa. Tykkäsin kyllä boksistani silti, mutta nämä vaihtoehtoiset nähdessäni iski pieni kateus.. :)

    - Warjotar-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi huomasin sähköpostista ilmoituksen kommentista, tämä oli mennyt jostain syystä roskaposti kommentti-kansioon :o.

      Tuo on aina ärsyttävää, jos saa just sen toisen vaihtoehdon :D.
      Mä luulen, että boksit on nyt kohdistettu kauneusprofiilin mukaan eli kynsistä kiinnostuneille kynsiöljy ja enempi ihonhoitotuotteista kiinnostuneille sit kuorinta, meikkituotteet (ripsari ja huulituote) varmaan laitettu sit sattumanvaraisesti toinen toiseen ja toinen toiseen :).
      Toivotaan, että sulla tärppäisi sit seuraavassa kuussa :D.

      Poista
  3. Miks mulla on sellainen tunne että Livboxissa on tullut USEIN kuivashampoo (ja hammastahna?)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, piti laskea nuo, niin toukokuusta 2013 asti mitä oon ite tilannut kaikki boksit (pois lukien miesten boksit, niitä en ole tilannut), niin kuivashampoota on tullut 4kpl (2 täysikokoista ja 2 matkakokoista) ja hammastahnaa on tullut 3kpl (2 miniä ja 1 täysikokoinen) :)

      Poista
  4. Mä en oo löytänyt tuota Herbinan suklaa-kaura kuorintaa kaupoista vaikka oon koittanut katella! :( Oon kuullut sitä kehuttavan hyväksi ja tehokkaaksi niin olis kyllä kiva päästä kokeileen. Kerro sitten oliko tarpeeksi raapiva! :D

    Sulle on haaste mun blogissa ;)
    http://tuikutus.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois tosiaan opetella lukemaan, tuossahan lukee jo tuosta kuorintatehosta :D:D

      Poista
    2. Mä yritin kans yks kerta varta vasten katsoa cittarista, kun oltiin ruokaostoksilla, niin tuota kuorintaa, mutta eipä kyllä löytynyt :/.
      Liekö sitten niin suosittu :D.
      Heh, olis tosiaan enemmänkin voinut kuoria, mutta oli yllättävän hyvä hinta-laatusuhde! Kohtuudella kuori, mutta tuoksun takia tuota varmaan nyt vaan käytän :D.

      Kiitti haasteesta, huomasinkin sen ^_^.
      Täytyy tosiaan kysymyksiin vastata jossain vaiheessa johonkin postaukseen, kun oon muistaakseni jonkun vastaavan haasteen aiemmin tehnyt jo :D.

      Poista
    3. Mun mielestä mä just luin jostain Herbinan myyntipaikat, mutten enää muista mistä luin... Nimittäin siinä oli Prisma, mutta Cittaria ei ollenkaan, koska ite just kiinnitin siihen huomiota. Ilmeisesti Herbinaa myydään vaan tai noista isommista myymälöistä vaan S-ryhmän kaupoissa?

      Ja sähän voit ostaa sen suihkugeelinkin vaikka tuoksun takia, niin kestää pidempään kun kuorinta. Noi on kuitenkin onneks tosi edullisia. :)

      Poista
    4. Hahahaa..... No LivBoxin sivuiltahan tietysti sen luin! :D Eli tuota kuorintaa myydään Anttilassa, Prismassa ja Sokoksella.
      https://www.livbox.fi/boksit/boksi-sivut/maaliskuun-livbox-2015/tuote/275/Kaura-suklaa-Vartalokuorinta

      Poista
    5. Toi on aika jännä, kun Cittareista löytyy kyl esim. joitain hius- ja kasvotuotteita Herbinalta :o.
      Täytyypä kuitenkin siis katsoa tarkasti Prismassa ja Anttilassa käydessä nuo kosmetiikkahyllyt, tahtoo tuota kuorintaaaaa!!! :D

      Poista

Suositut tekstit