tiistai 10. maaliskuuta 2015

Merisuolaa vol.2 ja kosteutusta

Kävipäs niin, että eilen ei ollut kurja olo, mutta tänään on sitten senkin edestä :p.
Mr.Insinööri kävi tosiaan siellä haastattelussa eilen, mutta tiedon saa sitten vasta 25.pv :/.
Tänään sitten töissä (univajeessa, lihaskivuissa ja naistenvaivojen kivuissa) sumuisissa aivoissani alkoi järjen valo hieman hehkua ja tajusin yhtäkkiä, että olen tehnyt viime viikolla yli 700e arvoisen virheen :p.
Eipä ehkä ollut yhtään pieni v*tutus sitten loppupäivän, mutta onneksi huomasin tuon, kun tänään olisi tullut 500e arvosta virheitä vielä lisää :p.
Mulle ei siis sovi todellakaan lyhyet yöunet pidempää aikaa (nyt vajetta kasvatettu kolmatta kuukautta), kun alkaa näin kalliisti seuraukset näkymään...
Harkitsin jo köyden ostamista ja sen kanssa kylmähuoneeseen menoa, mutta päädyin sitten vaan töiden jälkeen hakemaan postista maaliskuun Livboxin ja kaupasta 2 levyä suklaata :D.
Nyt on kuitenkin parempi pysyä loppu viikko visusti toimiston puolella, etten saa isompaa tuhoa aikaan :p.

En tosiaan eilen sitten kirjoitellut tänne, mutta sitä vastoin otin kuvia yhteen postaukseen, jota olen jo monet kerrat suunnitellut! Yritän saada sen tässä toivottavasti vielä tämän kuun aikana ulos :D.
Nyt voisin kuitenkin esitellä parit loppuneet lyhyesti!

Alkukuusta sain käytettyä tämän polttarilahjana saamani 120g Lush Ocean Salt Face and Body Scrub vartalo- ja kasvokuorinnan.
Olen itse myös aiemmin ostanut ja käyttänyt samaisen purkin ja edelleen oli samanlaista kuin ajattelinkin.

Ärmäkkää tavaraa on niin kuorintateholtaan (kun käyttää normaalin määrän, viimeksi käytin säästellen) kuin ainesosiltaankin.
Ostaisin edelleen myös itse tätä lisää, kun säännöllisellä käytöllä suola kyllä on auttanut itselläni finneihin :).
Edelleen sanon, ettei ehkä herkälle iholle ole ihanteellinen suolan ja vodkan takia, mutta toisaalta suolahan kyllä kosteuttaa kuivaa ihoa :).
Noh, itse tykkään!!

Sitten sain käytettyä tämän viime kuussa Livboxista tulleen 50ml minikokoisen Eucerin In-shower Body Lotion Skin Conditioner suihkuvoiteen.
Itsestäni on kiva päästä näitä testaamaan, kun vuosia sitten jäin kaipaamaan Oriflamen suihkuvoidetta! Onneksi näitä on nyt tosiaan tullut markkinoille jälleen muiltakin merkeiltä.
Tästä riitti 2½ käyttökertaan ja tämä ei kyllä yltänyt ainakaan Nivean vastaavan (tai tuon Oriflamen) tasolle. Tämän jälkeen oli kyllä pakko käyttää vielä kroppavoidetta suihkun jälkeen, jos en ollut kuorintana käyttänyt niitä kosteuttavia sokerikuorintoja.
Sellaiselle tämä voi olla sopiva, joka ei tykkää siitä rasvaisen tyyppisestä tunteesta.
Itselleni ei tehot riittäneet ja en siksi ostaisi täysikokoista, Nivea on omaan makuuni parempaa :).

Nyt alan kuvata nuo Livboxin jutut, josko sitten huomenna ehtisin kirjoittaa sisällöstä postauksen :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mie käytin eilen jonkun näytekoon jostain Lushin suola shampoosta? Yritin bongata sitä Lushin sivuilta, mutta en löytänyt. Kun se oli ihan shampoo nimellä, pesi kyllä hiukset puhtaiksi (olen varmaan saanut sen jo pari vuotta sitten :'D).


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm... Olisiko se ollu Big shampoo?
      Siinä on ainakin suolaa ja pesee kyllä hiukset ja tuuheuttaa :D.
      Oon itse tuota näytteenä kokeillut pariin kertaan ja haluaisin ostaa täysikokoisen pönikän, mutta kun nuita shampoita löytyy nyt muutama, niin... :D

      Poista
  2. Hauskaa, mun mielestä tuo Eucerin oli Niveaa tömäkämpää ja jätti iholle rasvaisen tunteen jos sitä ei hinkkailut levityksen jälkeen liikoja =D Mulla LivBox on haettavissa vasta huomenna, kaipaan kyllä niitä aikoja kun sain boksini suht vikkelään =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, onpa jännä, että on näin eriävä kokemus meillä tuosta Eucerinista :D.
      Ehkä mä en sit käyttäny sitä tarpeeksi... Tosin muistan, että Nivean vastaavan kokoinen minikoko riitti reippaasti 3 kertaan ja tosiaan kosteutti kyllä niin, ettei tarvinnut voidetta laittaa, kun taas tuon Eucerinin jälkeen oli pakko vähän rasvata ihoa suihkusta tullessa...
      Ehkä pitäisi sittenkin ostaa kerran tuo täysi koko ja verrata, kun tuota Niveaakin on 400ml puteli kaapissa :D.

      Harmi, ettet saanut boksia! Tosin itsekin olisin saanut haettua vasta eilen, jos ei olisi miehellä aikataulu muuttunut.
      Mutta onneksi ei tuon pidempää väliä tullut sulla kuitenkaan :).

      Poista

Suositut tekstit