torstai 26. maaliskuuta 2015

Täyttä Hulluutta!!!

Nyt kun on vähän esitelty loppuneita, niin vaihteeksi on hyvä esitellä sitten myös tulleita, ettei tasapaino pääse vahingossakaan horjumaan :p.
Stockan Hullut Päivät alkoivat taas eilen ja kyllähän sinne on kiitettävästi rahaa tullut tuhlattua... Olen tosin ylpeä, että kosmetiikkaa en ole vielä samoissa määrin ostanut kuin viime syksynä, mutta sitten taas Herkkuun on mennyt senkin edestä rahaa :D.

Tässä on siis eilisen ja tämän päivän kosmetiikat Hullareilta!
Eilen ostin GlamGlow-minisetin ja Sensai-kuorintapuuterin ja tänään hullaannuin Kératase-shampoo-hoitoainesettiin... Paria muutakin tuotetta kyllä vilkuilin, mutta vielä en niihin retkahtanut...
Huomenna ajattelin yrittää saada Nina Riccin Nina EdT-tuoksun, että saisin vihdoin sitä uuden pullon käyttöön :).

Mutta sitten mun piti tänään tuhlata aikaa Anttilassa Mr.Insinööriä odotellessa, niin siinä ei käynyt kovin hyvin...
Tuota Herbinaa menin vain etsimään, niin sieppasin sitten sen vierestä kokeiluun myös tuon Lemon Juice & Glycerine suihkuvoiteen (molemmat normaalihintaisia).
Sitten huomasin noiden No7-tuotteiden olevat tarjouksessa (olisikohan ollut noin -40%.. ovat varmaan poistumassa myynnistä..), niin en voinut vastustaa kiusausta, joten otin tuon kosteuttavan naamion kokeiluun. Ja sitten Max Factorin tuotteetkin olivat muistaakseni -35% alessa, niin otin vihdoin tuon puikkomeikkivoiteen siltäkin merkiltä kokeiluun...
Nooh, nuo ovat olleet jo pitkän aikaa "tahdon kokeilla"-listallani, joten menköön tällä kertaa tämä repsahdus :p.
Oletteko te shoppailleet nyt Hullareiden aikaan, vai oletteko pysyneet kaukana? :)

Noh, sitten tänään kävi myös niin, että sain käydä hakemassa viime viikolla siinä lähes +40C kuumeessa tekemäni Avonin 4.jakson tilauksen.
Pieneksi jäi muutenkin tilaus, niin en edes jaksanut alkaa miettiä itselleni mitään ylimääräistä :p.

6.jakson kuvastojen lisäksi tilasin vain uuden Nutra Effects-sarjan parit kasvovoide-näytteet (kosteuttava ja kirkastava), Advance Techniques-sarjan jätettävän hiusten hoitoaineen ja True Colour-sarjan luomiväri-nelikon.

Melkoisen pitkän aikaa ehdin vastustaa näitä uudistuneita nelikkoja, vanhan mallisiahan minulta löytyy "muutama"...
Nämä uudistuneet eivät ole jostain syystä säväyttäneet yhtään silmiäni (ihan hyvä vain :p), mutta nyt tämä, varmaan erikoiseränä oleva, Vintage Amnesia salpasi hengitykseni sen verran rajusti, etten voinut jättää tilaamatta :D.
Perusvalikoimassa oleva (ja blogeissakin paljon pyörinyt) Ravishing Ruby on myös kiehtonut mieltäni, mutta siihen en ole vielä retkahtanut :p.
Mutta tämä Vintage Amnesia osoittautui erittäin hankalaksi kuvattavaksi, kun en vain saanut yhtä sellaista kuvaa, jossa kaikki sävyt näyttäisi (edes omalta tietsikkanäytöltä) todellisilta...
Tässä 3 ja 4 sävyt ovat ehkä suht oikeita...

Tässä kuvassa minun näytöllä näytti 1 ja 2 sävyt suhteellisen hyvin siltä, minkä värisiä ne ovat.
Tässä ei ollut salamaa mukana, joten siksi tärähtänyt kuva.

Tästä kuvasta näkee parhaiten tuon hohtavuuden, tosin salamalla on tämä otettu.

Ja tässä vielä otettu kuva vessan valaistuksessa.
Suht kivasti tallentunut 1 ja 2 sävyt tähänkin, ovat ehkä ihan hitusen tuosta tummemmat vielä :).
Täytyy sanoa, että pakko päästä jo heti huomenna testaamaan tämä paletti :D. Tosi kauniita nuo sävyt!
Huoh, ei ole kyllä helppoa tämän luomiväri-narkkarin elämä, kun ei mitkään paletit vain riitä, aina tulee kaikkia ihanuuksia vastaan...

No niin, tällaisilla jutuilla on varastot siis jälleen täydentyneet!
En nyt hirveästi ole harmitellut, kun olen myös jotain saanut varastoista poiskin :). Saa nyt nähdä, miten sitten nettotuloksen käy tässä kuussa... Riippuu varmaan siitä, kuinka paljon vielä retkahtelen tuolla Stockalla :p.
Mutta palaillaan taas asiaan! Alan listaamaan nuo tulleet tuotteet nyt taulukoihin :).
Miumoi <3

14 kommenttia:

  1. Mä oon tykännyt hirveesti tosta MaxFactorin PanStickistä, se onkin mun vakkarimeikkivoide. Tosin en oo kuukausiin enää meikannut... :D Mutta tosiaan, se on hyvää tavaraa ja erittäin peittävää, mut samalla myös tosi rasvaista eli jos vähänkään kasvoja pyyhkäisee niin voide lähtee veks. Mutta en ole parempaankaan (yhtä peittävään) meikkivoiteeseen vielä törmännyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin yhden kokeilun perusteella voin kans sanoa, että oikein kivan oloinen meikkivoide oli ^_^!! Testailut jatkukoot!

      Poista
  2. Niin ja Hullareilla ei koskaan ole kynsilakkoja alessa eli ei ole itselle niin ihmeellinen juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä jotain kynsilakkoja kuitenkin on siellä esillä, jos en väärin muista eli kannattaa joskus käydä vilkaisemassa kuitenkin, vaikkei kuvastossa olisikaan :).

      Poista
  3. Joo, seiskat poistuu kokonaan suomesta. Ei ilmeisesti ole kovin suurta kannatusta saanut :D

    Täälä sivuutetaan Hullarit kokonaan, kun on yhtä pitkä matka niin Helsinkiin, kuin Ouluunkin, missä on lähimmät kaupat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, muistin sitten lukeneeni oikein tuosta No7:sta :D.
      Oijoi, no paikan päälle ei hirveästi tuolla välimatkalla kannata, mutta onhan tuolla nettisivuillakin jotain saatavilla aina ;D.

      Poista
  4. Joo No7 poistuu Suomen markkinoilta (TAAS) kevään aikana. On siis myynnissä joka paikassa hullun halvalla. :)

    t. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, etten sitten täysin väärin muista, kun tuollaista olen ollut lukevinani :D.

      Poista
  5. Mikä on kuorintapuuteri? :O :D

    Kokeilin ensimmäistä kertaa Lemon juice&glycerinen suihkugeelin (ja ihan ensimmäinen tuote koko merkistä minun puolesta) ja ihastuin kyllä niin <3 Tosi raikas tuoksu, oliskohan ollut avokado ja lime tai joku sellainen. Avokado oli ainakin. Se suihkugeeli on mukana mun "loppuneissa" postauksessa jonka postaan joskus ensi viikolla :D

    Minun puolesta ei ollut myöskään iso tilaus itselleni AVONista K4 kampanjassa. otin vain peitevoiteen, poskipunan ja suihkusaippuan :) sit tuli about 12 muuta tuotetta mutta ne tulee yhteen tapahtumaan huhtikuussa. :D Ja sitten tuli plus-tuotteina (kun tilaus oli yli 150e) shampoo ja hoitoaine joka varmasti jää itelleni käyttöön ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorintapuuteri on siis sellaista puuterimaisessa muodossa olevaa kuorintaa, veden kanssa tehdään sellainen kuoriva "tahna". Nyt vaan huomasin, että tuo Sensain kuorinta käyttäytyi täysin eri tavalla kuin mitä oon Oriflamen vastaavaa tottunut käyttämään :D Täytyy tehdä jonkinlainen vertailu-postaus noiden välillä :).

      Oii, mua on niin himottanut testata nuita muitakin Juice&Glycerine suihkugeelejä, mutta tuon suihkuvoiteen sain paremmin "perusteltua" itselleni :D.

      Ooo, sulla tullut iso tilaus kuitenkin summallisesti :D Itse oon päässy vain enää jouluisin tuohon kannuste-tasolle, noussut niin korkealle tuo kannustesumma, että on nuo tuotteet enää haave vaan ja kun en jaksa niin aktiivisesti mainostaa ja myymällä myydä, niin pieneksi tilaukset on nykyisin jääny :p.

      Poista
  6. Mui! Mulla on menny kaikki hyväy neutraalit luonivärit rikisi!!! Kaivelin jsotain esille joskus kauan sitten sulta tilaamani paletin ja sitä tuli heti ikävä.. Harmi vaan että nekin sävyt alkaa olla loppuun kaluttuja. Voisin shoppaila luomivärejä jos sulla menee hyvä satsi seuraavaan tilaukseen jne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuuu, ilman muuta saat shoppailla!
      Laittelen sulle FB:hen viestiä ^_^!

      Poista
  7. Nooh, mähän sorruin Hullareilla myös.... Lähti toi sama Glamglow'n setti matkaan, samoin Dermalogican setti, pari L'Oréalin ripsiväriä, ja yks Palmoliven spa-suihkugeeli oli pakko napata koska siinä on siis niiiiin jumalainen tuoksu. <3

    Mitäh, mä en tiennykään, että No7 lähtee TAAS pois, miten voikin taas poistua. :D Tosin en tykännyt tän uuden tulemisen tuotteista muutenkaan oikein.... Merkillä oli aikoinaan paras ripsiväri ikinä, muttei sitä oo ainakaan Suomesta saanut vuosikausiin... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans katselin ensin tuota Dermalogican settiä, mutta ihme kyllä jätin sen ostamatta :D.

      Mä en oo hirveesti seurannu, kuinka usein tuo No7 on tullut ja lähtenyt :D. Ei ole aiemmin tullut tutustuttua kyseiseen merkkiin, Livboxista tullut voidekin odottaa vielä kokeiluaan :D.

      Poista

Suositut tekstit