perjantai 26. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen Chanel ja Pannu-ilottelua loppuvuodeksi

Heipsböö!
Oon tällä viikolla yrittänyt aktivoitua enemmän liikkumiseen, niin on taas muutama päivä vierähtänyt siivillä :D. Sainpahan kuitenkin käytyä peräti 4 kertaa Fressillä, joka on tällä hetkellä oikea saavutus, kun hyvä jos olen 1krt/vko käynyt tähän mennessä... Nyt tulikin käytyä putkirullailemassa, pilatoimassa, pumpissa ja combatissa. Oikein kiva setti oli!!
Mutta tässä postauksessa ajattelin esitellä sen aiemmin mainitsemani kirppari-löydön ja lisäksi pannu-projektia ja omistamiani luomivärejä/rajauskyniä :).

Mutta niin, tässä se on sitten; Ensimmäinen Chanel ^_^. Ei suinkaan laukku, vaan tietysti kosmetiikkaa :D. Tosin kyllä mä yhtä laukkuakin olen mietiskellyt sillä silmällä, mutta ehkä sitten joskus paremmassa rahatilanteessa (tai kunnes kyllästyn ostamaan kosmetiikkaa :D).
Tämän luomivärin eli Ombre Essentielle Soft Touch Mono Eyeshadow sävyssä 116 Swing bongasin kosmebloggareiden kirppari-kuvakansiosta, jossa Kissiksellä oli myynnissä käyttämättömiä Chanelin meikkejä ja mähän iskin sitten silmäni tähän aivan ihanan sävyiseen luomiväriin <3.
Hän vain oli laittanut, että mielellään treffit Helsingissä, mikä hieman masensi minut, mutta laitoin kuitenkin kommentin, että jos ei mene kellekään lähelle, niin ostaisin ilomielin sen, jos vain suostuu postittamaan. Ja onneksi niin kävi ja onneksi sain sen ehjänä postin käsittelystä :D. Mikä parasta, sain tämän ihanuuden vain 11 eurolla <3. Kerrankin kävi tuuri!
Tämä oli todella vaikea kuvattava! Otin kuvaa myös parvekkeella, mutta siinä se muuttui violetiksi, niin se kuva lensi roskakoriin ja otin tämän salama-kuvan. TOSIN huomasin sitten seuraavana päivänä testatessani tätä ja käännellessäni palettia kädessä, että hitsi vieköön, nuo glitterithän muuttaa sävyä valon mukaan!! Se näytti siis turkoosilta/siniseltä tai violetilta/liilalta riippuen kääntökulmasta! Eli onkohan tuossa nuo "glitterit" sitten jotain duo-chrome/hologrammi-juttuja :D?
No joo, luomilla tämä on väriltään tummansininen, mutta seassa on sitten tuota "glitter"kimallusta. Parhaiten tuo kimallus tuli esiin, kun laittoi pelkästään rajauksena, eikä koko luomelle :). Tykkään tykkään tykkään!! Ei ole taaskaan täysin samanlaista sävyä ennestään, vaikka toki sinisiä luomivärejä löytyy...

Mistä sitten päästäänkin tähän kuvaan eli tässä on kaikki tällä hetkellä omistamani luomivärit ja rajauskynät.
MUTTA kuvasta puuttuu tuo Chanel sekä myös ne Sephoran-diilaukset eli Sephoran ja MUFE:n rajauskynät sekä NARSin mono-luomiväri.
Ai niin ja tilasinhan mä Avonilta yhden rajauskynän myös varastoon...
Eli lisätkää mielessänne vielä 3 rajauskynää ja 2 mono-luomiväriä joukkoon :D.
Nämä asustavat siis vessankaapissa Avonin laukussa yhdessä huulipuna/-kiilto-kassin kanssa.
Ainoastaan nyt Chanel, sitten Dior ja Chocolate Bar asustavat vessankaapin hyllyllä erikseen omissa pakkauksissaan ja 168-paletti mahtuu olemaan tuon Avonin laukun päällä :).
Eli eivät siis vie _vielä_ ylimääräistä tilaa. Hyvin pystyy ostamaan edelleen lisääkin ;D.
Ja mähän siis löysin tuolta laukusta yhden luomivärin, jonka luulin kadottaneeni reilut 3v sitten ystäväni polttareissa :D. Se on tuo duo-palettien oikealla puolella oleva vaalea mono (Avon Color Trend Highlighter, Halo). Siitä siis tuli vielä yksi plussa lisää, kun aikanaan vähensin sen :p.
Pitää jossain vaiheessa vaikka kesällä ottaa asiaksi kuvata uudelleen nuo pienemmissä erissä, niin näette sävyt kunnolla :).

Mutta sitten kun kuvailin nuita luomivärejä, niin innostuin kuvaamaan myös itselleni pannu-projektia varten muutaman tuotteen! Kyllä pannuja mullakin näkyy :D.
Ja siinä on peräti 2 luomiväriä :p.
Eli tavoitteenani olisi tämän vuoden loppuun mennessä saada kulutettua loppuun tai edes saada kulutettua mahdollisimman paljon kyseisiä tuotteita.
Näistä nyt olen varma, että tuota Metal Rose-luomiväriä lukuunottamatta saan muut tuotteet ihan varmasti loppumaan.
2 meikkivoidetta, kivipuuteri, huulipuna ja voidemainen luomiväri. Ne kuluvat varmasti seuraavan 6kk aikana :).
Metal Roseen olisi sitten tarkoitus saada mahdollisimman paljon tuota pannua näkymään ja itse asiassa se on tässä parin viikon aikana suurentunut jo selkeästi tuohon kuvaan verrattuna :). Hyvässä vauhdissa siis ollaan! Täytyy vaan käyttää sitä jokaiseen meikkiin, mitä keksin :D.
Kieltämättä kyllä hieman harmittaa kuluttaa sitä näin, on nimittäin jälleen aivan ihana sävy ja tätä ei saa edes lisää ostettua, kun oon tainnut tilata tuon Avonilta vuosien 2008 lopussa tai 2009 alussa. Nooh, ei mahda mitään, onneksi on muita vaaleanpunaisia sävyjä kuitenkin (vaikkei taaskaan samanlaisia...) :).

Lisäksi unohdin tuosta kuvasta vielä 2 rajauskynääkin eli myös nämä olisi tarkoitus kuluttaa loppuun tämän vuoden sisällä. Aion kylläkin tilata uuden kynän tuota Ultra Violetia varastoon, kun se oli Avonilla nyt vielä myynnissä. Aivan huippu sävy!!
Ja varastossa odottaa korvaaja myös tuolle Oriflamen Visions-kynällekin eli MUFEn kynä. Ihan täysin samanlainen se ei ole, mutta on kuitenkin tarpeeksi lähellä :).
Rajauskyniä kyllä kuluu laiskoina tai kiireisinä aamuina, kun ei jaksa tai ehdi alkaa luomille taiteilemaan mitään kunnollista. Varsinkin talvi-aikaan :).

Eli tällaisia suunnitelmia tänne!
Huomenna jatkan loppuneiden listausta sitten :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Onpa sulla paljon nättejä luomivärejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon kyllä itsekin tosi tyytyväinen kokoelmaani ^_^. Toki ainahan sitä vain lisää haaveilee... :D

      Poista

Suositut tekstit