tiistai 23. kesäkuuta 2015

Hyvinvointia rähjääntyneelle kropalle

Nyt kun tänne on tullut ahdistusta valitettua ja seuraavassa hetkessä rakkauden huumassa höpöteltyä, niin on taas hyvä aika palata asiaan, eli loppuneisiin purkkeihin :D.
Tällä kertaa esittelyvuorossa muutama kroppatuote. Nyt oonkin saanut hyvin "aihe"piireittäin purkkeja kulutettua, niin saa nämä postaukset hyvin jäsenneltyä niiden mukaan :).

Jälleen lähes tutuksi tulleeseen tapaan olen kuluttanut purkin kroppakuorintaa ja tällä kertaa se oli tämä CosMerya-nettikaupasta tilaamani 240g Cuccio Naturalé Pomegranate & Fig Sea Salts Moisturising Exfoliant for Full Body, Hands & Feet (kiesus mikä sanahirviö!).
Kyllä täytyy todeta jälleen, että mulle nämä suola- ja sokerikuorinnat ovat raapivuustehoiltaan kaikista parhaimmat!
Tosin tässä koostumus oli ehkä hivenen liian juoksevaa mun makuun ja kiteet sulivatkin yllättävän nopeaa levitettäessä. Nopea sai siis olla, että sai haluamansa tehot tästä irti :).
Tuoksukin oli ihan jees, ei suosikiksi yltänyt, mutta ei myöskään inhokiksi. Ehkä se on tuo viikuna, joka tekee sellaisen ihmeellisen sivutuoksun, josta en niin välitä. Mutta jäi tästä merkistä sen verran positiivinen kuva, että voisin lisääkin ostaa testiin tuotteita :). Olen jo esim. kynsilakkoja kuolannut sillä silmällä... :D

Sitten sain myös dödöäkin kulutettua, tosin tämä oli 25ml minikoko eli kyseessä on Nivea Stress Protect Roll-on Anti-perspirant.
Tämä tuli kaupan päälliseksi, kun ostin viime syksyn Hulluilta Päiviltä 400ml In-shower-suihkuvoiteen :).
Tehoiltaan tämä ei hirveästi mielestäni eronnut muista käyttämistäni dödöistä (olen aina hiessä, kun pyöräilen työmatkat, tosin selästä hikoilu on ehkä se suurin ongelma...), mutta tuo pakkauskoko teki tästä niin suloisen, että mun puolesta kaikki roll-on dödöt voisivat olla tällaisia minikokoja :D.
Tuoksu tässä oli aika lailla se perus-Nivea, tylsä siis (omaan makuuni) :p.
En varmaan täysikokoista tällaista jaksaisi käyttää enää uudelleen tai en ainakaan itse ostaisi, mutta tällainen minipullo, kyllä kiitos!

Nyt otin seuraavaksi käyttöön tämän tässä kuussa Livboxista tulleen voidemaisen Rexonan! En ole muistakseni vuosiin käyttänyt Rexonaa, joten varsin mielelläni otin tämän nyt käyttöön. Vielä kun tässä on itselleni "uusi koostumus", niin sekin pitää jo mielenkiintoa yllä :D.
Juttua tulee sitten varmaan syksyllä, oletan että on riittoisa tapaus :p.

Rasti seinään, mä sain eilen taas kropparasva-pullon loppuuuuuun :D!!
Nyt oli vuorossa 200ml Avon Naturals Pomegranate & Mango Shakes Body Lotion.
Ajattelin, että koska tässä on parasta ennen ollut jo vuosi sitten huhtikuussa, niin tämän kuluttamiseen ei kauaa mene, kun tehot ovat varmasti huonontuneet.
Mutta kylläpä tämä yllättävän hyvin kosteutti sittenkin, välillä mietin jopa annostuksen säätämistä, kun tuntui liikaakin väliin kosteuttavan näin "kesä"aikaan :D.
Tuoksukin oli pysynyt miellyttävänä ja tämä onkin yksi mun Naturals-sarja suosikeistani tuoksun perusteella.
Koostumus oli sellaista normaalia suht juoksevaa emulsiota, tätähän mainostettiin silloin aikanaan vartalo"pirtelönä" :D. Ei kuitenkaan niin juoksevaa ollut, mutta sellaista sopivaa, että sai hyvin tuosta pullosta ulos.
Jos olisi vielä myynnissä (enkä omistaisi ennestään noita voiteita liikaa), niin ostaisin ehdottomasti uudelleen, tykkäsin kyllä! Tosin mulla odottaa kaapissa vielä Vaniljainen versio :).

Tässä sitten seuraava eräpäivä-rasva (myös huhtikuu 2014 ollut), jonka otan nyt käyttöön eli Avonilla jatketaan.
Tästä olen takuuvarma, että tulee loppumaan ensi kuussa, kun tuossa on vain vaivaiset 125ml tavaraa :D.
Eli heinäkuussa sitten tulee juttua!
Tässäpä tällä erää kroppatuotteet, katsotaan saanko vielä viikossa jotain kroppajuttuja kulutettua :D.
Hyvin on kyllä pulloa ja purnukkaa loppunut, mutta jälleen... jälleen eilen illalla laitoin sitten MP:lle listaa Dermosilille... Kun oli ilmaiset postarit, niin MP kysyi olisiko jotain tarvetta tilata... Kyllähän sen tietää, ettei tämä narkkari osaa ei sanoa :D. Mutta tuli sieltä jotain myös Mr.Insinöörillekin ^_^.
Katsotaan, ehtiikö tuotteet vielä tälle kuulle, tuhoamaan mun kuukauden saldon :p. Pitäisi vielä sinne Lushillekin tehdä se tilaus...
Miumoi <3.

2 kommenttia:

 1. Oi oi mä tässä ihmettelen että KUINKA saat niin monia tuotteita kuukaudessa aina loppumaan... olenko minä sitten hidas vai laiska kun mulle ei lopu yhtä paljon...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, kyllähän se kulutus varmasti hyvin paljon määristä riippuu, kuinka paljon kuluttaa kerralla :D.
   Mutta kyllähän näissä menee myös niin että yhtenä kuukautena loppuu ihan hirveä määrä tuotteita ja seuraavassa kuussa sitten ei lopu mitään, kun on vain vasta käyttöön otettuja tuotteita käytössä :).
   Sykleittäin tämä siis menee tosi usein :). Mutta kyllä tuota tavaraa myös tulee lisää kaappiin :D.

   Poista

Suositut tekstit