maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kädet koetuksella kesälläkin

Niinpä taas kävi, että eilen jäikin kirjoittelu väliin, kun sohva houkutteli enemmän tv:n ääreen :D. Katseltiin Mr.Insinöörin kanssa boksilta nauhoituksia vähemmäksi, kun niitä on muutaman kuukauden takaa sinne kertynyt :).
Mutta nyt olisi vuorossa käsijutut, jotka ovat tässä kuussa loppuneet. Yritin tätä satsia pitkittää niin pitkälle kuin mahdollista, kun toivoin vielä yhden tuotteen loppuvan tässä kuussa, mutta niin ei käynyt... Noh, loppuupahan heinäkuussa sitten edes jotain :D.

Taas tuttuun tapaan sain palasaippuaa kulutettua ja tällä kertaa se oli tämä viime joulukuun joulukalenterista tullut 25g The Body Shop Glazed Apple Soap.
Käyttötehokkuudessa ei ollut mitään uutta edellisiin vastaaviin, vaahtosi loistavasti ja pesi kädet nahkeaksi.
Tuoksusta ei hirveästi saanut irti, liekö ehti haihtua, kun ei ollut mitään käärettä päällä :/.
Kroppaemulsio odottaa vielä käyttöä ja olikohan peräti käsivoidekin.... Noh, ainakin tuo kroppavoide :). Ehkä tuoksusta saa sitten paremmin jotain irti, että sitäkin voisi arvostella! Tätä sarjaa ei taida olla enää myynnissä.

Otin seuraavaksi käyttöön, suurella pelolla, tämän Dermosilin saippuan, kun mulle jäi siitä edellisestä Dermon saippuasta niin suuret traumat :D. Nooh, onneksi pelko oli kuitenkin täysin turha!
Juttua tulee sitten enemmän toivottavasti Heinäkuussa :).

Ja sain myöskin nestemäistä käsisaippuaa käytettyä, se oli tämä 250ml Palmolive Magic Softness Foaming Handwash.
Tässä oli pinkkiä nestettä, jonka pumppu vaahdotti täydellisen pehmeäksi, kermavaahtomaiseksi vaahdoksi, jota rakastan näissä vaahtotuotteissa eniten <3. Pesi hyvin, eikä ehkä ihan niin kuivaksi jättänyt käsiä, mitä jotkut saippuat jättää. Tuoksukin oli kivan makea, ei liian keinotekoinen kuitenkaan.
Yllättävän riittoisaa oli myös 250ml tuotteeksi! Nappasin tämän viime vuonna Hullareilta heräteostoksena ja voisin kyllä ilomielin ostaa uudelleenkin ^_^.

Päätin sitten tuon nestesaippuan käytettyäni, että käytän seuraavaksi hetken aikaa taas täyttöpumppupulloani eli suihkugeelien urakkakulutusta luvassa nyt jonkin aikaa (niitä suihkareita kyllä riittääkin...) :D.
Ensiksi päätin täyttää pumpun tällä muutaman kerran suihkussa käyttämälläni 200ml Greenland Mango Shower Gel suihkugeelillä.
Sain tämän aikoinaan MP:ltä joululahjaksi parin muun Greenlandin tuotteen kanssa ja kun tuoksu oli käynyt jotenkin todella tunkkaiseksi, niin katsoin parhaaksi tyhjentää tuubin käsisaippuaksi.
En tosiaan muista, millainen tuoksu oli alussa, mutta nyt tämä oli vähän turhan tunkkainen ja pistävä, että olisin enää halunnut suihkussa käyttää. Vaahtosi ja pesi kuitenkin normaalisti, oli suhteellisen juoksevaa tavaraa, ei ihan niin geelimäistä kuin olisin toivonut.
En varmaankaan ostaisi tässä tuoksussa uudelleen. Mango taitaa olla aika hankala tuoksu yksinään :D.

Sainkin tuon nopeasti käytettyä, joten pystyin vielä uudelleen täyttämään pumppupullon. Päätin täyttää sen seuraavaksi tällä 200ml Oriflame Fairy City Lights Shower Cream suihku"voiteella".
Tämä sarja oli aikanaan rajoitettuna eränä myynnissä. Koostumus oli sellaista kullanhohtoista voidemaista geeliä, joka myös vaahtosi ja pesi hyvin, eikä ainakaan käsiä kuivata pestessä niin paljoa.
Tuoksu oli sellainen makea, toffeemaisen omenainen, ei paha, mutta pääsin kyllästymään siihen, sillä...

...ostin samaan aikaan myös tämän 75ml Oriflame Fairy City Lights Hand Cream käsivoiteen, jonka sain myös nyt käytettyä kotikäytössä.
Tätä käyttäessä kyllä alkoi tuoksu kyllästyttää, vaikkei se paha todellakaan ollut :D.
Mutta tässä tehot eivät olleet oikein hyvät, edes näin kesäaikaan :/. Joutui käyttämään ainakin viinirypäleen verran kerrallaan ja siltikin välillä tuntui, että saisi olla jotain kynsinauhoille lisäämässä hetken päästä. Eli tämä imeytyi vähän liiankin nopeasti käsiin.
Isompi miinus tässä oli kuitenkin se, että voide oli kullanhohtoista ja kädet jäivät oikeasti todella häiritsevän kultaisiksi! Varsinkin kuiviin kynsinauhoihin se kertyi todella runsaasti... Monesti, kun katsoin käsiäni, ihmettelin että mitä likaa mulla on käsissä ja kultaisenahan ne hohti... Mielestäni käsivoiteisiin ei tarvitse mitään kullanhohdetta todellakaan laittaa, harmi etten älynnyt tätä tilatessani, että se oli noin voimakasta (ja harmi, etten tajunnut ottaa kuvaa siitä).
Eli tämä käsivoide ei todellakaan yltänyt suosikkien joukkoon, enkä osta lisää, jos tulee uudelleen myyntiin!

Seuraavaksi teinkin niin, että otin töissä olleen 3-in-1-käsivoiteen tänne kotiin käyttöön ja vein töihin toisen Avon Care-käsivoiteen.
Tuo 3-in-1 tulee loppumaan varmasti ensi kuussa, joten siitä sitten tarkempaa juttua. Royal Jelly yllättikin koostumuksellaan ja sen takia loppumiseen meneekin pidempi aika :). Katsotaan, saanko kuitenkin tämän vuoden puolella loppuun :p.

Tällaisia siis tällä erää ja huomenna esittelen sitten viimeiset loppuneet tälle kuulle! Niin se kesäkuu sitten meni :o.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit