lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kulmiin Kynä Kulutettu

Jatketaanpa vihdoin loppuneidenkin esittelyä :D. Onneksi olen saanut oikeasti myös jotain kulutettuakin tämän ainaisen plussailun päälle!

Nyt vuorostaan loppui kulmakynä, tällä kertaa se oli Avon Glimmerstick Brow Definer sävyssä Dark Brown.
Olen tätä jo muutaman kynän ennenkin käyttänyt eli vanha tuttu ja hyväksi havaittu tuote kyseessä :).
Mulla vaan oli mielessäni kuva, että olen tänne blogiin kuvannut tämän kulmissani, mutta yllätys olikin äsken suuri kun huomasin, että olen tehnyt sen vain edellisen kuluttamani kulmakynän kanssa... Eli tästä nyt ei ole kuvaa kulmissa, mutta kyllähän tätä on noissa päivän meikki-kuvissa näkynyt :).
Olen siis kulutuksestakin päätellen tykännyt tästä, hyvin sopinut varsinkin nyt, kun on ollut pidempään punertavat hiukset, tämä sävy kun menee hieman punertavaan suuntaan.
Voisin ostaa tätä lisääkin taas, mutta täytyy nyt miettiä ensin seuraavaa kampaaja-käyntiä ja tulevaa hiusten sävyä eli nyt käyttelen vähemmäksi tuota ekassa linkissäkin näkynyttä Oriflamen vanhaa Beauty-sarjan Eyebrow kittiä :). Siitä riittääkin varmaan muutamaksi vuodeksi tavaraa :D.

Tässäpä nyt vaihteeksi lyhyempi postaus! Odottelen Mr.Insinööriä taas kotiin :D.
Jep, kauan se viipyikin kotona ;D. No ei vaan niillä oli lennokki-kerhon kesäkauden avajaiset, niin se lähti siellä käymään katsomassa meininkiä. Aikoi tulla kuitenkin yöksi kotiin :D.
Nyt onkin siis ollut hyvää aikaa taas tehdä noita silmämeikki-primer vertailuja eteenpäin, surffailla netissä, tehdä tilaus Oriflame-diilerilleni (tuotteet saankin varmaan vasta kuun vaihteessa, jeee ei tule siitä plussaa :D) ja kuvailla purkkeja ^_^.
Eilenkin oli kivaa, kun Mr.Insinöörin sisko MP kävi perheineen kertomassa reissusta (tullaan sen perusteella varmasti viihtymään siellä Sidessä hyvin :D) ja sain myös aivan liian suuren kiitos-palkan kissojen hoidosta (MP, se suklaarasia olisi yksinään riittänyt vallan hyvin :D!). Sitten illalla käytiin mun veljen ja kihlattunsa luona, kun autossa oli jotain vikaa, niin lupasin että Mr.Insinööri voi sitä vilkaista :). Oikein kiva viikonlopun alku siis ollut ja tässä miettinyt, että voisi yrittää huomenna käydä äitiäkin moikkaamassa ja saunomassa taas pitkästä aikaa :).
Ohoh, eipä tämä postaus nyt sittenkään kovin lyhyeksi jäänyt ;D. Tää on niin tätä! Nooh, palaillaan taas asiaan!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit