tiistai 16. kesäkuuta 2015

Ja taas plussaa, Avonin muodossa...

Heipsböö!
Jälleen niin kuin otsikkokin antaa ymmärtää, niin täällä plussataan taas... Nyt tänään tuli vaihteeksi Avonin tilaus sitten :D.
Mutta se pysyi loppujen lopuksi ihan kohtuudessa, vaikkakaan se ei tässä konkurssissa enää auta, eilen nimittäin ostin yhden luomivärin, joka on postissa tuloillaan... Kirpparikierrätystä... :D
Onneksi Oriflamen tilaukseni tuotteet taitaa tulla vasta ensi kuun puolella mulle :p.
TOSIN oon tässä nyt muutaman viikon pohtinut, jos tekisin MYÖS Suomi-Lushille pikkupikku-tilauksen, sillä siellä olisi vielä "limited edition"-suihkugeelejä myynnissä, mitä ei muualta saa ostettua!! Pian varmaan alkaa olla viimeiset hetket, jos haluan ostaa kokeiluun ne...
Eli todennäköisesti kotiutan ne lähiaikoina :D. Tosin mihinpä muuallekaan mä rahojani tuhlaisin kuin kosmetiikkaan ^_^. Kissoillekaan ei tarvi nyt muutamaan kuukauteen ruokaa ostaa, kun tuli muutamat laatikolliset niin kuiva- kuin märkäruokaakin jo tilattua, että piti jo vaatehuoneeseen laittaa niitä säilöön (mm. 3kpl 10kg raksusäkkiä), kun keittiön kaappeihin ei enää mahtunut :D.

No mutta, tällaiselta näytti 8.jakson paketin sisältö kaikkinensa. Oikein kiva pieni tilaus tuli kasaan, mutta sain kuitenkin alennuksetkin :).

Ja tällainen oli oma tilaukseni!
10.jakson kuvastojen lisäksi tilasin pieniä muovipusseja (näkyy ylemmässä kuvassa) ja karvanpoistovoidetta (nyt kesällä sitä menee kunnolla...).
Lisäksi tilasin taas pullon SPF15 aurinkosuihketta matkaa varten, varastoon teepuu-kurkku-kasvokuorintaa, kun se oli netti-tarjouksessa ja myöskin varastoon yhden helmiäisvalkoisen rajauskynän. Rajauskyniä tulee varmasti taas käytettyä todella paljon, kunhan laiskuus taas iskee luomivärien kanssa, nyt tosin oon ollut erittäin innostunut meikkaamaan luomiväreillä kunnolla, kiitos uusien ihanien ja piristävien tuotteiden <3.
Viimeisenä tilasin myös uudelleen nuo CC Colour Correct-kasvohelmet ja syy tulee tässä:

Menin sitten kolmannella käyttökerralla yrittämään helmien sekoittamista, mutta en laittanut kantta tarpeeksi tiiviisti päälle, tulos -> Suurin osa helmistä tippui lavuaariin ja viemäriin... Tuon verran sain pelastettua :/.
Niinpä nyt en laske tuota uutta yhdeksi uudeksi, vaan yhdistin nuo pelastetut helmet tuohon uuteen purkkiin :).
Ja nyt toivon, etten heivaa niitä toistamiseen lavuaarista alas...

Tällainen tilaus siis tällä kertaa! Saa nähdä, tuleeko 9.jaksosta nyt tehtyä tilausta, riippuu varmasti jälleen, tuleeko muita tilauksia :). 10.jaksosta sitten viimeistään, siinä näytti olevan muutama "pakko saada kokeilla"-tuote :p.
Mutta palaillaan seuraavalla kerralla loppuneiden kanssa (plus se tuleva luomiväri...)!
Miumoi <3

5 kommenttia:

 1. Oothan tietonen tälläsestä ;)


  http://betternailday.purkkimafia.fi/2015/06/sunnuntailiite-ilmainen-kasvonaamio/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^Tuo on kiva juttu Lushilla, mutta ikävää tehdä Hesan reissu tuota varten :D Toki jos muuta käyntiä on, niin miksei. Itse heitän ne roskiin, kun ei kehtaa jemmata "ehkä" käyntiä varten.

   Poista
  2. Juuuu, oon kyllä tietoinen ollut tuosta kierrätys-hommasta!
   Tuo on mahtava juttu, mutta tosiaan ei kovin usein tule tuolla Lushilla käytyä tän pienen reilun 600km välimatkan takia, niin ei valitettavasti pysty hyödyntämään, vaikka varmasti voisin saada purkkeja kulutettua tuohon :/.

   Poista
 2. Minä otin kokeiluun toi bikinialueen karvojen poistovoiteen viime kampanjassa ja onpas tehokas! oon käyttänyt sitä myös kainaloihin ja aion kokeilla sitä myös sääriin. Haisee vaan aika pahalle :'D
  Tällä kampanjalla tuli itelleni tilattua vaan pesuneste ja 2 parfyymi näytettä :) En oo vielä ehtinyt kattoa K9 esitettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nuo on sellasia myrkkyjä, että nopeasti saa karvat pois :D.
   Ja se haju on kaikissa karvanpoistovoiteissa (kuten Veet ym.) tuo sama hirvitys :D.
   Mutta kun ei ole nyt muuta keinoa itsellä poistaa karvoja, niin noilla myrkyillä mennään :p.

   Sulla on ollu kivan hillitty tilaus :D.
   Mä suunnittelin, etten olisi nyt tuosta 9.jaksosta tehny tilausta, mutta kun tuli jo yksi yhden tuotteen tilaus, niin pitää sit itsellekin tilata jotain pientä taas (ja ehkä jotain muitakin tilauksia saattaa vielä tulla :) ).

   Poista

Suositut tekstit