lauantai 27. kesäkuuta 2015

Hiusjuttuja loppunut ja taas jotain tullut...

Jatketaanpa pidemmittä puheitta taas käytettyjen purkkien esittelyllä, kun jälleen tänään sain lisää juttuja kaappiin :p. Tasapaino jne... :D
Niin kuin otsikossakin lukee, niin nyt tulisi liuta hiustököttejä.

Näistä ensimmäisenä mulla loppui jo alkukuusta tämä ale-myynnistä ostamani Kératase Reflection Chroma Cristal Shine Perfecting Mist for Colour-treated Hair (jälleen, kauhee mikä sanahirviö!) kiiltosuihke.
Tämän ostamiseen vaikutti oikeastaan yksinomaan vain tuo pullo :D. Se vaan näytti niin kauniilta ja kiiltävältä ja hei, pinkki :D.
Kyllä tuo kiiltoa toi ehkä hiuksiin, mutta käytin tuota lähinnä hillitsemään aamulla pahimpia harottavia hiuksia, siinäkin toimi ihan kohtalaisesti.
Periaatteessa oli vähän turha tuote, jota ei olisi sinällään tarvinnut, mutta olipahan miellyttävä pullo esteettisesti :D.
Alesta voisin ostaa uudelleen, mutta normihintaan tuskin, ei ole korvaamaton :).

Nyt on lähtenyt käyttöön Avonin ihana vadelman tuoksuinen hiusten freesaaja, jota käytän nyt hiusten taltuttajana aamuisin :). Ja olenhan mä käyttänyt tätä jo aiemmin pullollisen :).


Sitten sain äitini luona saunomassa käydessämme yllättäen käytettyä tämän Avon Planet Spa-sarjan Heavenly Hydration Hot Hair Oil öljyhoidon.
Pyrin aina päästessäni saunomaan käyttämään öljyhoitoa, kun saa lämpimässä vaikuttaa rauhassa.
Käytin tätä niin, että vähän kastelin hiuksia, levitin tätä hiuksiin ja hiuspohjaan ja annoin saunassa rauhassa vaikuttaa jotain 10-15min. Sitten vaan pariin kertaan pesu shampoolla ja hoitoaine perään :).
En tiedä, onko näistä mulle hirveästi hyötyä, kun parhaimmillaan pääsen vain 1krt/kk saunomaan. Ehkä se 1krt/vko olisi parempi hyödyn nähdäkseni.
Mutta kyllä nämä hieman päänahan kutinaa ehkä rauhoittaa, siihen käyttöön näitä öljyjä välillä hankin.
Tässä vaan ei incissä ollut juuri muuta kuin silikonia ja oliiviöljy oli vasta loppupäässä listaa... Sen takia en välttämättä osta uudelleen, kun näissä olisi kiva olla minun mielestä ihan niitä oikeitakin öljyjä käytössä, eikä vain silikonia.

Mulla onkin ollut tämä Yves Rocherin öljyhoito vuorollaan käytössä ja tätä onkin vielä muutamaan kertaan jäljellä. Lisäksi tämän incissä näytti olevan vain luonnollisia öljyjä, eikä ollenkaan silikonia.
Kun nyt pääsisi vielä useammin saunaan...Ja Yves Rocherilla jatketaan, sain seuraavaksi käytettyä myös tämän Éclat Radiance Rinsing Winegar for All Hairtypes hiusten huuhteluaineen.
Tätä piti siis laittaa hiuksiin ennen viimeistä huuhtelua, niin tämän pitäisi antaa lisäkiiltoa hiuksiin.
Itse kun laitan aina paljon jätettäviä hoitoaineita hiuksiin pesun jälkeen, niin en hirveästi huomannut mitään ihmeellisempää eroa tätä käyttäessäni... Mutta se tuoksu <3. Mä kyllä niin tykkäsin tämän vadelmaisesta tuoksusta aina kun käytin tätä, että vaikken mitään silmiin pistävää hyötyä tästä nähnytkään, niin tuoksun takia voisin ostaa lisää. Tulin aina niin hyvälle tuulelle, joten koska tämä ei myöskään mitään haittaa tehnyt hiuksille, niin haluan käyttää joskus uudelleenkin!

Viimeisenä tuotteena tällä erää on sitten Avon Advance Techniques-sarjan Styling Firm Hold Hair Spray hiuslakka.
Mullahan menee ihan hirmu kauan, että saan hiuslakkoja tai muita muotoilutuotteita käytettyä, mutta viimein tämän sain loppuun.
Arkena käytin tätä lähinnä silottamaan hiuksia ja pitämään suortuvat joten kuten järjestyksessä pyöräillessäni tuulessa töihin ja kyllä tämä ihan ok oli, mutta ilmeisesti olisi saanut enemmänkin käyttää kunnon pidon saamiseksi. Silloin vaan hiukset alkoivat näyttää liian likaisilta.
Lisäksi tuo suutin meni umpeen luvattoman usein, siksi jouduinkin nyt heivaamaan tuon, kun en enää saanut mitään ulos painettua, vaikka siellä vähän vielä tavaraa helisi. Se vaan töhnääntyi aina :/.
Tuo on siis vanha pullo, mutta nykyinen myynnissä oleva pullo on täsmälleen samanlainen, mutta musta. Siksi en varmaan aio nyt Avonilta ostaa enää uutta hiuslakkaa...

Onneksi varastosta löytyy vielä muutama minipullo hiuslakkaa käyttöön :D.
Itse olen hommannut 50ml Dermosilin ja Livboxista on sitten tullut 75ml L'Orealin Elnett ja 100ml Schwarzkopfin Osis :).
Noissa tulee menemään jonkun aikaa, ennen kuin tarvitsee ostaa lisää :p. Vaikka sehän ei ole mua koskaan estänyt ostamasta lisää ;p.

Nyt lopuksi sitten otsikon toiseen asiaan eli lisää purkkeja on myös tullut...

Käytiin MP:n luona, kun hän oli saanut Dermosilin tavarat ja tällaista siellä tällä kertaa oli!
Mr.Insinöörille tilasin pari pulloa Challenger Roll-on dödöä, joka onkin hyväntuoksuinen ja hän myös tykkäsi siitä :).
Itselleni tuli sitten lisää Solistica-kapseleita (jos en palaisi niin herkästi ja vastaavasti ruskettuisin häämatkalla) ja toiset kuorintasukat, vaikken ole ensimmäisiäkään vielä ehtinyt kokeilla :p. Nooh, vielä on aikaa :D.
Sitten alessa oli Shea-vartalokuorinta, jonka otin kokeiluun ja uudehkoina tuotteina meikinkorjauskynä (ei tarvi vanupuikkoa aina käyttää) ja huultenkuorinta-kynä :). Vähän turhaa, mutta aah niin ihanaa!!

Nyt taidan lopetella tämän kilometri-postauksen ja jatkaa huomenna seuraavalla :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit