lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen Plussa ja Pieni Käytetty Mini

No niin, eipä tullut eilen boxista kirjoitettua, kun nuupahdin täysin aivottomana koneen ääreen spinningin jälkeen :p. Eikä tänäänkään tule, kun en jaksanut alkaa kuviakaan muokkaamaan niin isoa määrää :D. Jos kokeillaan huomenna sitten :p.
Nyt ajattelin kirjoittaa ja näyttää lyhyesti tämän kuukauden ensimmäisen tulleen plussa-tuotteen ja yhden loppuneen.

Tässäpä oli töistä taas OriolaShopin tilaukseni. Aika hyvin maltoin, vaikka aurinkovoiteita katselin vakavasti sillä silmällä :D.
Sebamedia halusin kokeilla käsisaippuana, kun pesunesteet ovat hyvää tavaraa. Muuten jätin kosmetiikat tällä erää ja otin lisää maitohappobakteereja (kiitos antibioottien) sekä varauduin todennäköisesti tässä kuussa iskevään flunssaan sinkki-tabuilla... 3kk tulee nyt täyteen edellisestä ja aika tarkkaan tuo on ollut aikaväli viime vuoden maaliskuusta lähtien... Katsotaan, miten käy nyt!

Mutta tässäpä olisi seuraava loppunut, joka oli 40ml minikokoinen Dermosil Walnut Hand Peeling käsienkuorinta.
Tätähän olen jo aiemmin käyttänyt täysikokoisen version ja tuohon entiseen tekstiin ei taaskaan ole lisättävää. Ei ole kovin kuoriva tapaus siis, enemmän voisi olla rakeita. Mutta se tuoksu, se antaa todella paljon anteeksi :D. Mä kyllä fanitan tätä sarjaa ihan vaan sen ihanan tuoksun takia, joten sen takia voisin käyttää mielellään lisääkin, tosin tiirasin, että 15.ainesosana oli akrylaatteja eli muistini mukaan taisi olla jotain muovia... Eli tyydyn siis käyttämään tätä vain, jos tulee setissä mukana (tämä oli käsivoidesetissä), muuten ostan muita saksanpähkinä-tuotteita :).

Mä tosiaan yritän huomenna sen Livbox-postauksen skriivailla eetteriin, jospa en enää sitten ole näin laiska :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit