tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kasvoihin Käytetty Kaikenlaista Kesäkuussa

Nonniin, nyt se olisi kuukauden viimeinen päivä, enkä saanut enää mitään loppumaan, vaikka kovasti toivoin ja tätäkin seuraavaksi esiteltävää satsia pitkitin parhaani mukaan :D.
Nyt olisi siis esittelyssä viimeiset loppuneet ja ne ovat kasvojuttuja.

Aloitetaan kasvovesistä, kun tästä porukasta tämä 95g Peppy Galore Rebel Toner for Oily Skin loppui ensimmäisenä.
Käytin tätä lähinnä iltakäytössä, kun ajattelin sen olevan vähän tujumpi tapaus, joten meikkien putsauksen jälkeen on hyvä viimeistellä puhdistus kunnollisella kasvovedellä.
Mutta tämä ei kuitenkaan alkoholia sisältänyt, eli hellävarainen oli sen suhteen iholle. Puhdisti ihan kelvollisesti, mutta ei tämä Clinique Lotion 2:n tasolle yltänyt :). Tuoksui melko voimakkaasti teepuulle. En muistanut kuvata inci-listaa, enkä enää viitsi sitä ottaa tähän mukaan, kun muutenkin kuvia tulee jo melko paljon ja pullo on jossain kassin pohjalla :D.
Mutta positiiviset fiilikset tästä jäi kuitenkin. Harmi, ettei näitä enää saa :/.

Myöskin mun aamukäytössä ollut kasvovesi, 200ml Oriflame Royal Velvet Softening Toning Gel loppui.
Tämä oli koostumukseltaan enempi juoksevaa geeliä kuin vettä ja välillä meinasi olla hankaluuksia saada tätä vanulle hyvin :D. Sopivaa oli kuitenkin aamukäyttöön ja varsinkin talveksi. Ei olisi kuitenkaan mulla riittänyt iltakäytössä (jälleen verrattuna Cliniqueen), mutta aamuja varten voisin ehkä talveksi ostaa uudelleenkin. Oli sopivan hellävarainen, eikä kasvoja kiristänyt heti tämän käytön jälkeen.

Nyt on käyttöön lähtenyt seuraavaksi iltaisin 200ml Bernard Cassieren kasvovesi ja aamuiksi 250ml Bourjoisin kasvovesi. Clinique 2 on myös iltakäytössä, voi olla, että sen käyttöä pitää tälle rasvanaamalle nyt hieman lisäillä kesän aikana.
Mutta näiden pullojen kanssa tulee siis menemään jokin aikaa ennen kuin loppuvat :).

Sitten olen saanut vähän kasvonaamioitakin käytettyä. Ensin loppui tämä 10g minikokoinen GlamGlow Supermud Clearing Treatment puhdistushoito, joka oli yksi kolmesta tuubista Hullareilta ostamassani minisetissä.
Tämä on tarkoitettu ongelmaiholle ehkäisemään ja parantamaan esim. suuria huokosia, finnejä ja mustapäitä.
Tämä minituubi riitti muistaakseni 5 käyttöön ja ohjeessa oli, että 50ml purkki riittäisi 17 käyttökertaan eli aika lailla mun käytöllä menisi tuohon tahtiin :).
En kuitenkaan tällä lyhyellä ajalla huomannut isompia muutoksia, tosin nyt parin viikon sisään mulla on alkanut iho taas rasvoittua ihan todella eli nyt tämä olisi ollut optimaalisin kokeilla. Pikkuisen tämä tuntui kuumottavan hieman iholla ollessaan, mutta se ei tuntunut kuitenkaan pahalta.
En oikein tiedä, ostaisinko tätä valkoista purkkia täysikokoisena... Tosin varmaan se tulee kuitenkin testattua jossain vaiheessa ja toivottavasti muistan kokeilla kesällä :D.

Samasta setistä sain myös loppumaan toisen tuubin, 15g GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment kihelmöivan kuorintahoidon, joka on tarkoitettu "10 minuutin kasvohoidoksi purkissa ammattimaiseen kulissien takaiseen käyttöön antamaan välittömästi kuvausvalmis, säteilevä iho" :D.
En tiedä tuosta kuvausvalmiista ihosta, mutta hemmetti, tämä oli aivan mahtava kuorinta!!! Aivan ihanan karkea jo pienellä määrällä ja tästä tuubista riitti mulla 5 käyttöön, lisäksi yhden kerran annos tippui mulla lattialle huolimattomuuttani... Olisin saanut varmasti pidempäänkin riittämään vähemmällä määrällä, mutta tuli otettua aina automaattisesti enemmän, kun ei muistanut, että tämä on oikeasti tehokas kuorinta :D. Ja tämäkin kyllä kihelmöi iholla, mutta ei se taaskaan tuntunut pahalta!
Herkkäihoisille en ehkä suosittelisi, mutta jos rakastaa raapivia kuorintoja, niin tässä on tehoja!!
Tähän voisin ilomielin tuhlata ja ihan varmasti tulenkin ostamaan täysikokoisen purkin jossain vaiheessa, taitaapa lähennellä tähän mennessä testaamistani kuorinnoista Holy Grail-asemaa!!

Noh, sain sitten käytettyä yhden Sephora-diilaustuotteenkin!
Se oli tämä Sephoran oma Perfecting & Brightening Pearl Fiber Mask kangasnaamio.
Itse naamio oli tuossa ylemmässä pahvisessa suojassa.

Ja tästä muistin peräti kuvata käyttöohjetta ja sisällyslistaa :D!
Yllätti, että tuo kangas oli todella märkää eli naamioainetta on kyllä reilusti tuossa.
Itse asiassa niin paljon, että oli pakko säästää se minigrip-pussiin ja käyttää vielä toiseen kertaan :D.

Böööö :p.
Tällainen se oli mun naamalla, aika suuri oli ja asettelu otti oman aikansa, olihan tämä myös mun ensimmäinen kerta, kun tällaista kangasnaamiota kokeilin :).
Iho jäi sellaiseksi nahkeaksi tuon jälkeen ja en laittanut tuon jälkeen enää kasvovoidetta, kun kasvoja ei tosiaan huuhdottu käytön jälkeen.
Aamulla otsa kuitenkin kiilsi tämänkin jälkeen melko rasvaisena eli siihen ei varmaankaan auta :p. Ei tämäkään isompia tuntunut tekevän näin parin käytön jälkeen, mutta onhan nämä aika veikeitä tapauksia :D. Vielä on pari muuta odottamassa ja niidenkin kanssa teen varmaan niin, että käytän kahdesti, säästö se on pienikin säästö :D.

Tuosta päästäänkin sujuvasti sitten seuraavaan lopuneeseen, joka oli 15ml minipurkki, Avon Anew Rejuvenate Revitalising Day Cream päivävoide.
Tämä oli pakko ottaa käyttöön, kun päiväykset on paukkuneet jo aikaa sitten.
Ihan perushyvä rasva, en sitten tiedä onko tuo päiväyksen paukkuminen vaikuttanut tuoksuun ja siiihen, että välillä meinasi vähän rapista pois, kun meikkiä laittoi naamaan tämän jälkeen. Tuoksukin oli hivenen tunkkainen, enkä tosiaan tiedä, millainen se on ollut "tuoreena". Naamakin alkoi taas kiiltämään päivän mittaan reippaasti eli olisi sopinut todennäköisesti paremmin talvikäyttöön.
Tätä ei ole ollut myynnissä enää pitkään aikaan, eikä tule kyllä ikäväkään. Ei ollut mikään ihmeellinen, vaan sellainen perusrasva :).
Yövoide vielä sinnittelee :D.

Nyt olen tuon rasvoittumisen takia ottanut käyttöön nämä Livboxeista tulleet (Neutrogenan sai MP, mutta hän ei pitänyt siitä niin antoi sitten mulle) mattapintaistavat/kiiltoa hillitsevät/öljyttömät voiteet. Kuvasta jäi pois vielä tässä kuussa tullut minikokoinen Bernard Cassieren voide, joka myös oli mattapintaistava :).
Näillä mennään nyt syksyyn asti, vaikka vanhempiakin voiteita löytyisi... Pakko nyt mennä tuon naaman mukaan, kun näitä mattapintaistavia on kerran varastoon kertynyt kokeiluun :).

Sitten viimeisenä olisi tämä Garnier Anti-Dark Circles Roll-on Concealer peiteaine, joka ei loppunut, vaan annoin tämän MP:lle, kun hän on niin paljon antanut mulle omia mömmöjä :D. Vaihteeksi siis näinkin päin.
MP pystyy käyttämään tätä laiskoina päivinä hyvin yksistäänkin, kun sävy on siihen juuri sopiva, joten siksi ajattelin tästä luopua, kun omassa käytössä tämä(kään) ei yksinään riitä häivyttämään täysin mun mustia silmänalusia.
Tosin huomasin tuossa viime viikolla, että aivan sama kuinka paljon, kuinka montaa ja mitä mömmöjä käytän, tummuus vaan säilyy (huulipuna-kikkakin kokeiltu) -.- Ne vaan erottuu niin selkeästi, luultavasti kun tuohon silmien alle jää jotenkin se "kuoppa" liian erottuvaksi, niin ei saa noita silmänalusia koskaan häivyttymään muuhun ihoon tarpeeksi... Sitten kun lasit vielä luovat omat varjonsa, niin jippii :p.
Tosin voisi sitä untakin ehkä saada enemmän kuin sen 5-6h yössä...
No niin, tulipa taas valitus :p.
Mutta siis ei tämä todellakaan huonoimmasta päästä ollut, kyllä tämä pahimman mustuuden sai hälventymään kuitenkin ja roll-on kuula on aina tosi miellyttävä käyttää.
Käsitin MP:n puheista, ettei tätä olisi enää myynnissä?? Ainakaan täällä ei ole löytynyt kaupoista?

Itse en ostaisi kuitenkaan lisää, sillä varastossa/käytössä on kuitenkin vielä nämä 4 peiteainetta :p.
Menee varmasti se muutama kuukausi tai vuosi ennen kuin nämä on loppu :D. Pahvipakkauksessa on Avonin Luxe-sarjan peitepuikko.
Mutta hemmetti, tuo Oriflamen paletti unohtui mun Pannu-projektista!! :D Noh, sitä kulutellaan siis ahkerasti, josko tämän vuoden puolella myös loppuisi :).

Näiden lisäksi sain käytettyä myös ensimmäiset Dermosilin kuorintasukat, mutta tarkempaa juttua tulee sitten, kun alkaa jotain tapahtua ja tulokset on näkyvissä. Käytin ne nyt sunnuntaina, niin tässä taitaa mennä pari viikkoa helposti odotellessa kuvattavaa :).

Mutta niin, huomenna tulee sitten yhteenveto ja taidanpa heti saada heinäkuuksi plussaa, pakettiautomaatissa odottaisi nimittäin pakettikin hakemistaan ;D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit