sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Livbox Kesäkuu 2015

Heipsan!
Sain kuin sainkin kuvat boksista muokattua tänään, lähinnä sen takia, etten saanut sittenkään nukkua aamulla, vaikka toisin kuvittelin... Ruokkimista, oksennusten siivousta ja kirsikkana kakun päällä Siiri sai jälleen näin 2kk tauon jälkeen taas kohtauksen 7 aikaan aamulla...
Niinpä päätin lueskella blogeja ja sitten sain päähäni, että voisin alkaa tehdä vertailuja silmäluomien primereista, kun pian on tulossa lisää vertailtavaa :). Minä kun olen skeptinen, ettei mikään voi voittaa UDPP:tä, niin täytyy nyt laittaa se vertailuun muiden primereiden kanssa kunnolla :D.
Nyt on ensimmäiset kuvat otettu ja tuossa myöhemmin iltasella pitää ottaa seuraavat kuvat.
Vertailun tulokset tulee sitten, kun saan diilaus-pakettini ja saan otettua ajan kanssa kuvat :).
Sitten sain kuvattua myös luomiväri-kasani yhteiskuvaan, kun aloin miettiä, mitä laitan silmiini huomenna. Sattumalta löysin myös yhden luomivärin, jonka luulin kadottaneeni vajaa 3v sitten :D. Kannattaa näköjään tuo säilytyskassi joskus tyhjentää täysin :D. Siitä tuli nyt yksi plussa takaisin, kun aikanaan sen vähensin :p.
Tästäkin sain pientä idean poikasta blogiin, voisin siis tarkemmin taas kuvata tämän hetken luomivärini :).

Noh mutta, nyt otsikon asiaan eli siihen Kesäkuun Livboxiin!
Mullehan tuli tosiaan jo torstaina 4.pv tekstiviesti, että paketti on noudettavissa pakettiautomaatista!! Jos oikein ymmärsin Livboxin FB-sivuilta, niin ne oli taidettu postittaa tiistaina!!
Aivan hurjan mahtava uudistus kyllä tuo SmartPosti-vaihtoehto. Minä kun en olisi sitä postista päässyt hakemaan kuin ehkä joskus ensi viikolla, jos olisin jaksanut lähtä yli 3km polkemaan aina kiireellä, että ehtii ennen kiinni menoa (oon nyt yksin kotona varmaan perjantaihin saakka)... Nyt pystyn hakemaan paketin 700m päästä klo 21 mennessä arkena sekä viikonloppunakin klo 18 mennessä!

Lieköhän tuo oli yhtenä syynä siihen, että innostuin boksista aika paljon :D.
Teemana oli "Mökille vai Madeiralle?" eli matkusteluun sopivia juttuja ja tuotteet oli kiedottu hempeään vaaleansiniseen paperiin.

Ja tässä sitten sisältöä. Boksi oli siis jälleen melko painava ja täytelänen, sillä se sisälsi 4 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta + pari extra-tuotetta, joita ei oltu merkitty sisältölappuseen.
Katsoin myös, että muilla oli ollut 2 ale-koodi lappusta mukana, mutta minulta ne oli varmaan unohtunut pois :).
Toisaalta en taida niitä nyt edes tarvita, kun tulee se diilaus-paketti ja sitten ne muut tilaukset tälle kuulle... :D

Ensimmäisenä täysikokoisena oli Herbina Strawberry Dream Body Mist vartalosuihke (ovh 6,50e/100ml).
Tämä oli vaihtoehtoinen tuote, toisena vaihtoehtona oli Rimmelin kynsilakka. Olen tyytyväinen että sain tämän, kun en tosiaan hirveän usein kynsiä lakkaa ja näitä suihkeita olen useasti mainoksista kytännyt ja miettinyt, että haluan näitä kokeilla :).
Pikkuisen olen alustavasti kokeillut ja alkoholinen ensituoksu tässä on (se on muutenkin toisena incissä), mutta täytyy jatkaa testailuja myöhemmin :).

Toisena täysikokoisena tuotteena löytyi Kubiss London Face Powder kivipuuteri sävyssä No2 Candle (ovh 3,95e/12g).
Pikaisesti katsottuani sävyn, luulin sen olevan hivenen liian tumma, mutta ei se sitten kasvoilla kovin tumma ollutkaan :). Täytyy käyttää tätä nyt kesän ajan ja palata vaaleampaan sävyyn talvella :). Tuoksu oli tässä hieman tunkkainen, mutta ei onneksi jäänyt leijumaan naamalle. Tulee siis varmasti käytettyä! Mulla ei muutenkaan ole kivipuuteria ennestään varastossa, joten nyt osui tuote todellakin nappiin :D.

Kolmantena täysikokoisena boksi sisälsi Lumene Natural Code Eye Intensifier Waterproof Eye Liner Pencil rajauskynän sävyssa 2 Pearly Taupe (ovh 7,90e/1,1g).
Katsoin ja naurahdin ensin tuota sävyä, kun viime kuussa tilasin Oriflamelta myös rajauskynän saman tyyppisessä sävyssä Dazzling Taupe :p.
No kädelle nuita molempia vertaillessani huokasin helpotuksesta: tuo Lumene on huomattavasti tummempi sävyltään eli eivät ole ollenkaan samanlaisia :).
Oikein kiva sävy, kertaalleen olen ehtinyt kokeilla ja kulkea tämä silmissäni :).

Viimeisenä täysikokoisena tuotteena oli tämä Rexona Maximum Protection Confidence Anti-perspirant voidemainen deodorantti (ovh 9,90e/45ml).
En ole Rexonaa käyttänyt teinivuosien jälkeen, kun ei vain ole tullut ostettua juurikaan muualta dödöjä kuin Avonilta, Oriflamelta ja Dermosililta :D.
Oikein kiva siis päästä tätäkin testaamaan, vaikka ihmettelin, että näin pian tuli taas dödö, kun huhtikuussa tuli Doven roll-on. Toisaalta kun katsoin, niin tämähän oli vasta toinen dödö, mitä on tainnut boksista tulla, tai ainakaan mun lapuissa ei ole aiemmin ollut dödöjä :).
Yhden kerran olen jo laittanut ja olihan tuo aika veikeä ja erilainen, kun oli voidemainen :). Taidan ottaa käyttöön seuraavaksi, kun käytössä oleva loppuu :).

Sitten toinen minikokoisista tuotteista oli 15ml Bernard Cassiere Mint-Lemon Mattifying Moisturizer Fluid kasvovoide (ovh 49e/50ml).
Oon tykännyt kyllä kaikista kokeilemistani BC:n tuotteista, joten olin oikein iloinen, kun huomasin tämän boksissa ja aion myös erittäin mielelläni käyttää. Olen jo kertaalleen testannut yötä vasten ja sitten meikin alle ja kyllä tämä mun iholle on oikein passeli!
Kunnolla käyttöön saan tämän joskus myöhemmin, kunhan oon noita voiteita ensin kuluttanut vanhimmasta alkaen pois :),

Ja toinen minikoko oli 30ml L'Occitane Verbena Shower Gel suihkugeeli (ovh 16e/250ml).
Tämä oli kyllä niiiiin piristävän sitruksisen tuoksuinen ainakin pullosta nuuhkittuna, että todellakin kokeilen enemmän kuin mielelläni tämän ^_^.
Ja tuo pullo, onko mitään suloisempaa <3 ??
Pullo jää todellakin uusiokäyttöön, kunhan saan sisällön käytettyä! En tiedä vielä otanko matkakäyttöön, vai vaihdanko töihin tuon käsisaippua-pulloksi :D.

Ja sitten viimeisenä ne extra-tuotteet, jotka olivat Jordan-hammasharja ja Compeed-rakkolaastarit.
Ennestään löytyy hammasharja odottamassa vaihtoa, mutta eiköhän tämäkin tule vielä käyttöön.
Rakkolaastareita on pakko olla kesäksi, oon niitä jo valmiiksi ostanut pari rasiaa, mutta koskaan ei näitä voi olla liikaa! Melko hinnakkaitakin ovat, mutta ovat tosi hyviä :).
Täällä siis kesäkuun boksia fanitettiin paljon, mitäs mieltä te olitte??
Ja tuliko boksi aiemmin, jos vaihdoitte kuljetustapaa??

Nyt taidan lähteä kuvaamaan vielä nuo silmäluomeni, että onko tullut eroa primereiden välillä :).
Minä taas kirjoittelen toivottavasti piakkoin, noita loppuneita purkkejakin on alkanut tulla tipoittain :). Palataan!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Kyllä tämä boxi oli parempi, kuin ne pari edellistä :)
    Puuteri oli hyvin mummomainen tuoksultaan, mutta tuo Lokkitane oli aivan ihana! Taidan minäkin jättää tuon minipullon sitten jatkokäyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pullo on kyllä niin kaunis, varsinkin jos vertaa mun töissä olevaan pikkupulloon, niin kyllä tuo taitaa sen korvata helposti :D.

      Poista
  2. Oli kyllä tosi kiva boksi! Ei yhtäkään turhaa tuotetta ja kaikki oli kyllä tosi mieluisia. :) (Sain ihan saman boksin kun sinä.) Ihan älyttömän ihanan runsaskin vielä! :D

    Mäkin taisin saada torstaina viestin siitä Smartpost-toimituksesta (olin sillon laivalla), eli kyllä vaan kannatti ottaa se vaihtoehto ja ihan huippua, että se tuli mahdolliseksi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, runsas oli kyllä nyt boksi ^_^.
      Saa nähdä, onko tuo Smart yhtä nopea tulevaisuudessakin :D.

      Poista
  3. Smartpost-toimitustapa on kyllä hyvä uudistus, ettei tarvitse odotella postinjakajan tuomaa lappua, vaan voi vaikka illalla hakea paketin kaupasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Eikä tarvi olla postin aukiolojen varassa :)!!

      Poista
  4. Mainio boksi oli! Itsekin sain paljon nopeammin tuon seurantakoodin ansiosta haettua paketin postista, mahtava uudistus! Mukavaa, että oli paljon tuollaisia nopeasti käyttöön tulevia tuotteita mukana, eivät jää hyllylle pölyttymään. :) Blogistani näkyy omat arvioni.

    http://boksiaddiktio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo toimitus-uudistus oli kyllä todella loistava ^_^.
      Kiva että sinäkin sait käyttöön tuotteita suoraan tuosta boksista :).
      Oli kyllä tosi käytännöllisiä!

      Poista

Suositut tekstit