sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Pitkästä aikaa säihkettä silmiin

Heissan!
Hyvää Ystävänpäivää! Toivottavasti kaikilla on mennyt päivä kivasti? Itse olen kotona möllöttänyt Mr.Insinöörin kanssa, vaikkakin hän lähti autoa rassaamaan tuttavansa luo tuossa pari tuntia sitten. Ei oikein muutenkaan tämä sunnuntai saanut mua lähtemään mihinkään, levätessä nämä viikonloput vaan menee, kun viikolla ei saa nukkua tarpeeksi :/. Toissa yökin meni pienoisessa paniikissa taas, kun Siiri sai kohtauksen, tällä kertaa väli oli viikon lyhyempi kuin aiemmin, mutta onneksi sentään yhtä lievä kuin edelliset. Ei vaan meinannut oikein rauhoittua sen jälkeen, niin pompin sängystä vähän väliä ylös pienimpäänkin rasahdukseen. On tuo nyt onneksi taas "oma itsensä".

Mutta esittelen nyt viimein ensimmäisen loppuneen minituotteen, joka on jo viime kuulta tuttu tuote:
Eli kyseessä oli tämä 50ml Palmolive Feel Glamorous Vanilla, Dragon Fruit and Blackberry Pampering Shower Scrub kuoriva suihkugeeli.
Tämä minikoko tuli Joulukuun Livboxin mukana ja tammikuussa käytin tosiaan jo täysikokoisen pullon.
Tämä mini riitti 3 käyttökertaan ja oli tosiaan hellävarainen kuorinta.
Edelliseen tekstiin ei ole lisättävää. Tuoksu oli ihana, mutta koska oli omaan makuuni liian hellävarainen kuorinta ja suihkugeelejä löytyy liiaksikin varastosta, en aio itse ostaa tätä nyt hetkeen uudelleen :).

Eilen tein pitkästä aikaa ihan kunnolla ajan kanssa meikkiä ja halusin testata nuo Katrilta saadut Essencen luomivärin ja siveltimen.
Valitettavasti sivellin ei voittanut läheskään tuota mun Oriflamen sivellintä, se teki tuohon luomiväriin sellaisen "sileän/liukkaan" pinnan, eikä väriä meinannut saada kunnolla sillä irti. Tässä meikissä käytinkin sitten Oriflamen sivellintä tuohon hopeaan, mutta UD Naked Smokyn tumman Smolder-sävyn kanssa Essence-sivellin pelitti oikein hyvin!!
Meikkiin tuli siis seuraavaa:
Voidemaiset luomivärit:
* Kokoluomille: Avon Color Trend Non-Retractable Eyeshadow Pencil, Peach Nectar
* Liikkuva luomi, päälle: Oriflame Velvet Eye Shadow Pencil, Velvet Grey
Puuteriset luomivärit:
* Liikkuva luomi: Essence Mono Eyeshadow, 11 Tiffunny
* Kulmaluu: UD Smoky Thirteen + High
* Yläluomi: UD Smoky Combust
* Ulkonurkka: UD Smoky Smolder
Rajaus: Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner, 01 Mystic Black

Ja tässä lopputulos.
Nurkkiin käytetty taas teippejä.
Värit häivyttyivät hyvin yhteen, vaikka oli halpa vs. kallis. Pohjustajalla (tässä Too Faced Shadow Insurance) Essence pysyi oikein hyvin voidemaisten päällä. Luomivärin "glitter" lähti pinnalta pois eli se ei yllä pohjalle asti. On kuitenkin hohtava sävy.
En kuitenkaan varmaan aio itse ostaa lisää nuita Essencen luomivärejä, ellei sitten löydy jotain todella mahtavaa sävyä, jota ei ennestään minulta löydy :D.
Mutta 2-3e (vai minkä hintaisia nämä nyt on?) luomiväriksi oli kyllä oikein näppärä eli voin suositella kokeilemaan, jos rahat on tiukassa!
Sivellin ei tosiaan vakuuttanut täysin, tai sitten en osannut käyttää sitä. Pitää kokeilla kuitenkin vielä muiden luomivärieni kanssa, mutta tuohon merkin omaan luomariin ei tosiaan toiminut hirveän hyvin, joutui tosi paljon hinkkaamaan, että sai sillä väriä irti.
Väriyhdistelmä toimi kuitenkin oikein kivasti!
Meinasin vaan sotkea luomarit tuolla rajaustussilla, räpsäytin silmiä sitten juuri väärällä hetkellä :D.
Harjoittelu siis jatkuu sen kanssa!

Nyt on alkanut vähitellen tuotteita loppumaan, niin jospa saan tänne vähän enemmän elämää ensi viikolla :). Palaillaan siis pian asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. No voi harmi että ainakaan tämä "ensikosketus" Essenceen ei ollut ihan huippu, tosin sä oot kyllä sellanen luomivärinarkkari että varmasti tiedät ja ymmärrät niiden laaduista paremmin kuin minä. ;D Itse tykkään ihan noista Essencen luomareista, niitä kaksi taitaa mulla olla (joskin ei tuota sävyä), ja ne ainakin toimii mulla ihan hyvin. Mutta kuten sanoin, mä en tiedä luomivärien laadusta oikein mitään enkä näin ollen myös vaadi niiltä erityisemmin muuta kuin sitä että luomelle jäisi edes vähän jotain väriä. :'DD

    Mä luulen, että tuo sivellin vois olla paras ehkä kahden värin rajan häivytykseen jos siihen ei tahdo väri oikein tarttua. :)

    Toivotaan että merkin rajauskynä olis hyvä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä odotukset korkeammalla suuren hehkutuksen takia, mutta onhan se totta, että muutaman euron tuote on muutaman euron tuote :D.
      Mutta hintaansa nähden sekä luomiväri että rajaus ovat ihan jees, oon huonompiakin luomivärejä käyttänyt :D!!
      Rajauksen tehdessäni väriä tarttui hieman yläluomeen aluksi, mikä oli hieman yllättävää, tuota ei ole sattunut pitkään aikaan muiden rajausten kanssa, vaikka pohjustan luomet laittaessani pelkkää rajauskynääkin :).

      Ja totta on, että luomivärinarkkarina oon tottunut jo tiettyyn laatuun, mutta kyllähän noista mun Urban Decayn paleteistakin löytyy omaan makuun parit heikommat sävyt, jotka esim. tämä Essence-mono voittaa :).
      Ja esim. mun Clarinsin Garden Escape-kuusikossa on vaaleanpunaiset sävyt mun makuun hieman huonompia pigmentiltään. Eli kaikesta löytyy puolensa!
      Mutta käytän ihan varmasti tuota Essence-monoa tulevaisuudessa, vaikka omistankin nyt useamman hopea-sävyn (tosin mitäpä sävyä multa ei useampaa kappaletta löytyisi xD), ainakin silloin jos en jaksa paletteja alkaa penkomaan pakkauksistaan :D.

      Tuo sivellin sopi kyllä hyvin tummien luomivärien taputteluun ja häivytykseen, huomasin sen taas eilen, kun meikkailin!
      Se ei mun mielestä varista tummaa sävyä poskille ihan niin helposti kuin esim. tuo Oriflamen sivellin tekee... Pitääpä alkaa tarkkailla kunnolla tätä :D. Mutta käytössä sekin pysyy varmasti ^_^.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos <3. Tykkäsin itsekin tosi paljon tuosta sävy-yhdistelmästä ^_^.
      Livenä oli kyllä huomattavasti parempi kuin kuvassa, kun on pakko kuvia pienentää kuvatilan takia reippaasti :).
      Mutta näillä nyt on tarkoitus vaan se, että saan yhdistelmät tänne ylös itselleni ja jos joku muukin sattuu saamaan pientä inspiraatiota väreihin :).

      Poista

Suositut tekstit