maanantai 2. tammikuuta 2017

Vaikeat ennustelut Tammikuulle

Hitsin vitsi, että osasi olla taas vaikeaa tuo purkkien kuvaus ja mietintä, mitä voisi loppua tulevien viikkojen aikana... Kaikki näytti siltä, ettei mikään tule loppumaan ikinä :p.
Vaan katsotaan nyt kuitenkin, mitä sain revittyä kasaan.

Tässä on hiustuotteet...
Kuivashampoo on todennäköisin vaihtoehto näistä loppujaksi.
Minikokoiset hoitoaine ja naamio ovat todella riittoisia, hoitsikkaa olen käyttänyt kerran (vajaus näkyvissä) ja naamiota muistaakseni 4krt ja edelleen jäljellä noin puolet. Tosin näiden en haluaisikaan loppuvan...
Avonin hoitoaine saattaa kuitenkin loppua, koska sitä pitää käyttää huomattavasti enemmän kerrallaan.

Kasvoille tarkoitettuja tuotteita revin enemmän kasaan, osa epätoivon takia :p.
Maybellinen meikkivoidetta vaan riittää ja riittää, mutta kyllä se oikeasti alkaa olla nyt lopuillaan. Voisin ehkä suosiolla heivata sen tämän kuun jälkeen menemään, kun alkaa jo olla "aika" vanhakin...
Naturals-kuorintakin on jo tuttu näissä ennusteissa, josko viimein loppuisi :p.
Lumenen seerumi ja mini-primerit ovat sentään suhteellisen varmoja loppujia!
Extralasting, Oasis ja Academie (pohjaa tosin näkyy) tuli epätoivoisesti otettua kuvaan. Yritetään!

Ja viimeisenä kroppatuotteiden epätoivoinen haalinta.
Kuorinta loppuu näistä suurimmalla todennäköisyydellä, ehkä myös Nivea, jos en sitten muita suihkareita innostu pelkästään käyttämään.
Käsisaippuaa oon nyt vajaa puolet käyttänyt (pullo on 500ml) ja kroppavoiteen vajaus näkyy (Naturals-tekstin yläosaan). Heikolta näyttää siis, mutta katsellaan!

Eli lähinnä epätoivoa täynnä tämä postaus, mutta otan nämä pääasiallisiksi tuotteiksi saada loppumaan (11 täysikokoista ja 5 minikokoista) :D.
Toivottavasti Livboxista Bette-Boxista ja Jolie-boxista ei tulisi hirmu montaa täysikokoista tuotetta... Täytyy yrittää olla shoppailematta kosmetiikkaa nyt tässä kuussa.

Toisaalta käytiin tänään Mr.Insinöörin kanssa ensimmäistä kertaa XXL-urheiluliikkeessä, kun siellä oli -50% alella Goretex-kuoritakki. Päätin sitten tuhlata myös normaalihintaisiin kuorihousuihin, niin ei tarvisi enää pahasti kastua sateilla pyöräillessä!Siihenpä taisi sitten tämän kuun ylimääräiset rahat mennä, niin pitää pakostakin kosmetiikkapuolet kaupoissa ja nettikaupoissa laittaa pannaan...
Vaan olihan Raksilan Cittarissa käydessä (oululaiset tietää) upean näköisesti uusittu kosmetiikkapuoli, vähän teki mieli mennä kiertämään, kun hyllyt olivat nyt ihanan väljästi laitettu! Onneksi Mr.Insinööri oli mukana, niin en sitten kehdannut :p.
Okei mutta nyt lopetan tämän merkityksettömän höpötyksen!
Mie katselen, mitä saisin postailtua nyt alkukuusta tänne purkkien tyhjenemisiä odotellessa! Edelleen esimerkiksi niitä vanhoja silmämeikkejä kyllä odottelisi kansiossa postaamistaan :D.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Raksilan cm <3 oli mun lähikauppa reilu 10v. sitten, huoh. Ei oo sen jälkeen tullut käytyä sielläpäin (siis yleensäkään Oulussa). Täälläkin on sittarin kosmeosasto väljentynyt, mutta taisi valikoima samalla pienentyä. :(
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikkaa ei ole kyllä juurikaan tullut cittarista ostettua, kun aina se menee vain ruuan ostoon :/.
      Nyt kyllä oli kosmepuoli tehty niin houkuttelevan näköiseksi, että tekee kyllä mieli mennä sinne vaeltamaan kunnolla, kun on vaan aikaa ja haluaa jotain markettikosmea :D.
      Tuolla ainakin tuntui omaan silmään näyttävän, että valikoima olisi tosi hyvä, en ainakaan pienenemistä todellakaan havainnut!
      Mutta tosiaan tällä kokemuksella en ole oikea henkilö sitä arvioimaan :p.

      Poista
  2. Avonin Naturalsin vartalovoide voisi ehkä vajuakin ihan mukavasti, jos vaan käyttää joka päivä. Nuo on suht lirua ja itse yleensä hölvään päästä jalkoihin :D

    Miulla loppui vuoden 2016 viimeisenä päivänä kolme!! tuotetta, joista yksi oli hiusöljy, joka oli yllättävän riittoisaa, kun käytin sitä vuoden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo siinä just on, kun itse käytän rasvoja vain silloin, kun käyn suihkussa eli suunnilleen joka toinen päivä. Toki jos jumpassa tulee käytyä tai muuten hikoiltua, niin sitten käyn useammin.
      Kuukaudessa siis keskimäärin 15krt tulee käytettyä ja jos suihkussa ollessa käytän kosteuttavampia kuorintoja tai suihkuvoiteita, niin sitten ei taas tarvitse suihkun jälkeen enää rasvata...
      Oon yllättynyt, että tuota kaneli-karpalo-versiota ei ole holvaamalla tarvinnut holvat, kun tehot ovat ainakin vielä olleet riittävät mulle :).
      Jalkapohjiin mulla on toinen kroppavoide käytössä ja nyt sääriin olen muutaman kerran käyttänyt sitä kalenterista tullutta kultaista Nuxe-öljyä :D.

      Oijoi, sullahan on hyvin ehtinyt loppua vielä vikana päivänä!
      Hitsi, hiusöljy on kyllä aina todellinen saavutus! Ite en oo nykyisillä varastoilla saamassa muita kuin pieniä minikokoja käytettyä :D.

      Poista
  3. Apua, mulla toi John Masters Organicsin hoitoaine ei riittänyt nimeksikään. :D Oon käyttänyt sitä vasta kerran mut siihen meni reilu 2/3 pulloa ja sekin vaan hulahti jonnekin... Oisin varmaan tarvinnut koko pullollisen kerralla mut halusin kuitenkin säästää vielä toiseksikin kerraksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :o !! Meillä on kyllä sitten eri tyyppiset hiukset! Mun ei tosiaan tarvinnut kuin tosi pieni määrä laittaa tuota JMO:ta.
      Täytyy katsoa, jatkuuko yhtä vähällä määrällä, kun pääsen kunnolla nyt sitä käyttämään :).

      Poista

Suositut tekstit