torstai 1. maaliskuuta 2018

Helmikuussa Loppuneet Kasvotuotteet

Heipsan!
Josko taas vaihteeksi saisi yhden postauksen tehtyä tässä migreenien ja hartiaseudun jännitystilojen välissä :p.
Nyt on ollut kyllä melkoinen väitöskirja-stressi päällä tällä viikolla ja sen tuntee kropassa valitettavasti :/. Mulla olisi näitä Helmikuun loppuneita vielä 2 postaukseen sekä tietysti se yhteenvetokin, mutta edetään nyt tällä tahdilla millä pystyy :).
Nyt olisi vuorossa siis kasa kasvotuotteita ja itse asiassa vain 3 tuotetta on itse ostamiani tai oikeastaan tarkoituksella valitsemiani.

Tämä 50ml minikokoinen Avène Thermal Spring Water kasvovesi/-suihke on itse ostamani/tilaamani, vaikka olin satavarma, että tämä on tullut Livboxista :D. Olin väärässä!
Tosin en tiedä, miksi menin aikanaan tämän tilaamaan, kun en mä sitten ymmärtänyt ollenkaan tämän päälle :/.
Käytin nyt tämän pois välillä vettä säästääkseni aamuisin kasvopesuna. Ei tätä kesälläkään tullut käytettyä ja harvoin myöskään jumpan jälkeen. En vaan osannut :D.
Meikin päälle en osaa kuvitella ainakaan käyttäväni, kun tässä ei ollut kovinkaan hienojakoinen sumu.
En osta enää!

Sitten loppui myös tämä 50g minikokoinen La Roche-Posay Thermal Spring Water kasvovesi/-suihke, joka ON tullut Toukokuussa 2015 Livboxista.
Saman kohtalon koki myös tämä kuin tuo Avènen versio eli kasvojen aamupesuna vanulapun kanssa tuli käytettyä pois pyörimästä.
Tässä oli kuitenkin paljon hienojakoisempi suihke eli sen puolesta voisi toimia myös esim. meikkiä freesaamaan, mutta en kokeillut :).
En ostaisi tätäkään, kun ei loppujen lopuksi ole omalle iholle tarpeen, vaikka näköjään jumpan jälkeen onkin rauhoittanut ihoa. Ehkä jos aktivoituisin jälleen jumpassa käymään säännöllisesti, niin ehkä voisi siihen ostaa, mutta turhaa näitä on jättänyt nyt kaappiin pyörimään.

Tämä 30ml Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum 200 kasvoseerumi loppui myös ja tämä on tullut vuosi sitten Helmikuussa Jolie Boxista.
Vaikkei tuon mukaan ollutkaan tarkoitus käyttää ennen vanhempia pulloja, niin tässäpä sitä nyt ollaan :D.
En kokeilun jälkeen viitsinyt jättää avattuna säilöön, luonnonkosmetiikkaa kun kuitenkin on.
Näköjään vähän on ehtinyt jankkiintua tuo geeli ja eräs kerta tuo pipetti menikin tukkoon, kun päähän jäi kunnon geeliklöntti. Mr.Insinöörin piti sitten jollain letkulla värkätä, että sai sen klöntin tulemaan läpi :D.
Mutta ihan jees tämä pelitti yhdessä hoitoveden ja kasvovoiteen välissä ja iho on pysynyt kohtuullisen hyvässä kunnossa pakkasista huolimatta! Ei ole nenänpääkään kuoriutunut irti, mutta en tiedä, saako siitä sitten kiittää tätä monivaiheista tuotteiden kerrostamista, jota olen nyt tosissani harrastanut.
En tiedä, ostaisinko tätä kuitenkaan uudelleen, juurikin tuon tukkeutumisen takia. Muuta vikaa en huomannut käyttäessä. Toki hinta on hieman arvokkaampi kuin monissa muissa seerumeissa.

Tämä Lumene Nordic Chic Soft-Matte Pressed Powder sävyssä 2, joka päätyi minulle viime syyskuun Bette Boxista, tuli myös tiensä päähän.
Reunat olivat jo niin ohuet, että se rikkoutui ja päädyin jämät laittamaan irtopuuterirasiaan :).
Ihan hitusen liian tumma tämä tosiaan oli, mutta ihan hyvin sai käytettyä vaaleamman meikkivoiteen kaverina pois puuterisiveltimellä levittäen.
Päivän mittaan alkoi otsa hieman kiiltää, mutta niin mulla on tehnyt aika lailla muidenkin puuterien kanssa. Ja toisaalta se taitaa myös riippua muusta pohjasta :).
Voisin ehkä ostaa uudelleenkin tarjouksesta, mutta vaaleammassa sävyssä.

Tämän 160ml Make Up Store Foam Remover kasvojen puhdistusvaahdon ostin itse kokeiluun ja iltapesussa käyttelin pois.
Pikkuisen tämä välillä kirveli silmiä, kun puhdistin silmämeikkejä pois.
Ihan hyvin tämä myös kasvoilta poisti yksinään meikit, vaikka vähän aina jäi Clinique 2-kasvovesilappuun jäämiä. Silmämeikin rippeet pystyi pyyhkimään pienellä määrällä ei-vedenkestävän silmämeikin  puhdistusaineella.
Ei mikään maata mullistava ollut, mutta laiskoina iltoina oli ihan hyvä yhden vaiheen putsari.
Voisin ehkä tämänkin ostaa joskus tarjouksesta uudestaan, normihinnan arvoinen ei minulle ole kuitenkaan.

Sain käytettyä myös tämän 2g Manna Kadar Beauty Prime Time Step 2 Primer pohjustajan, joka on tullut viime Elokuussa Bette Boxista.
Laitoin tämän sitten minikokoiseksi kasvojen pohjustajaksi listoihini. Ei toiminut mun luomilla luomivärien alla.
Sitä vastoin auttoi hieman vaalentamaan mun tummia silmänalusia, jotka pohjustin tällä ennen meikkivoidetta (ja kaikkia muita tököttejä).
En kuitenkaan ole valmis tällä käytöllä noin pientä määrää ostamaan 25$:lla, ehkä jos hinta olisi alle 10e, voisin harkita.

Jälleen veden säästöä ja käytin pois myös tämän viime jouluna joulukalenterista tulleen minikokoisen Rituals... Organic Aloe Vera & Lotus Flower Miracle Wipes Make Up Cleansing Wipes meikinpoistoliinat.
Liinat tuntui melko pehmeiltä ja hoitavilta, mutta olivat hieman liian kuivia, että olisi meikin saanut kunnolla hankaamatta pois.
En siis oikein tykännyt näistä meikinpoistossa ja tuskin tulee ostettua tai diilautettua täysikokoista pakettia. Mielenkiintoista oli kuitenkin kokeilla!

Viimeisenä sitten sain myös viimein käytettyä yhden kangasnaamion varastosta pois, joka oli tämä Sephora Nourishing & Balancing Honey Sheet Mask. Olen näitä diilauttanut Marisalta jo kesällä 2015 :p. Miten niin hidasta käyttöä...
En ottanut kuvaa tästä kasvoilla, täältä näkee, millaisia nämä Sephoran versiot ovat.
Tätäkin käytin kahdesti, sillä edelleen oli tämä todella märkä, ei ole vuodet vaikuttaneet siihen :D.
Ei tämä yksinään olisi riittänyt kasvoille kosteuttamaan, mutta kivan pohjan antoi muille aineille kerrostaa.
Pidempiaikaisesta vaikutuksesta nyt ei voi sanoa 2 käytön jälkeen mitään :D.
Pitäisi ehkä viikottain tai useamman kerran viikossa käyttää, jotta vaikutuksen näkee.
Mutta näin talviaikaan ei mielestäni ole näistä haittaa antaa iholle lisäkosteutusta satunnaisellakin käytöllä.
En mä näitä kangasnaamioita säännöllisesti aio käyttää ja ostaa, ovat kuitenkin sen verran roskaavia.
Nyt on kuitenkin muutamia päässyt varastoon kertymään ja granaattiomena-versio odottaa myös vielä näistä diilauksista, joten satunnaisella käytöllä käytän ne pois hiljalleen :).

Puuuuhhh...
Tulipas hieman mitäänsanomatonta hölötystä, ei oikein keskittyminen ole parhaimmillaan :p.
Vaan kylläpä nuita boksi-tuotteitakin alkaa hiljalleen loppua enemmänkin näköjään :D. Pitää vaan ottaa itseä niskasta kiinni useamminkin!
Vaan katsotaan, jos saan huomenna seuraavan postauksen ulos! Nyt täytyy lähteä lepäämään ja rentouttamaan hartioita.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie ostin YA:lta viime vuoden puolella tuon La Roche-Posayn suihkeen ja oli muuten hyvä 38 asteen kuumeessa suihkia kasvoille!

    Nyt kun ei kuumetta enää ole, niin olen suihkutellut suihkun jälkeen vartalolle, kun en ole rasvaillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa okei :o !!
      Eipä tosiaan tuollainen tullut mieleen, että sairaanahan tuota voisi myös käyttää!!
      Kiitti tästä, täytyypä siis pitää mielessä ^_^.
      Ja jos todella kuuma hellekesä tulisi, niin silloin varmasti myös toimii :D.

      Poista

Suositut tekstit