lauantai 14. huhtikuuta 2018

Toinen Cult Beauty-tilaukseni

Heissan!
Nyt olisikin aika esitellä tilaus, joka saattaakin jäädä tämän kuun ainoaksi. Ehkä Avonille teen tilauksen, mutta itselle ei taida pystyä tilaamaan kovinkaan paljoa tuotteita, vaikka innolla nykyisen jakson kuvastoa katselinkin...
Käytettiin viikolla molemmat katit eläinlääkärissä ja molemmilta otettiin verikokeet. Kumpikin käyttäytyi oikein mallikkaasti ja painojutut oli mennyt molemmilla positiiviseen suuntaan; Neffillä laskenut paino ja Siirillä viimein hieman noussut. Mutta verikokeet ei sitten menneet ihan suunnitelmien mukaan; Siirillä kun piti nostaa lääkeannosta 2 tiheämmin tulleen kohtauksen takia, niin nyt sillä oli lääkepitoisuus mennyt yli viitearvojen ja tietty sitten maksa-arvotkin oli koholla. Neffillä oli vuorostaan trombosyytit eli verihiutaleet liian matalalla. Näiden takia molempia pitää taas käyttää kontrollissa ensi kuussa eli rahan menoa lisää tiedossa :/.
Nyt siis jää kosmetiikat toiseksi, kunnes tuo seuraava käynti on takana ja tietää, millä mallilla arvot sitten on.

Mutta mennään tähän viimeisimpään tilaukseen, jonka tein kuun alussa Cult Beautylle.
Suurin syy tilaukselle oli Pixi :D.

Sähköpostiin tuli ilmoitus jättikokoisesta, 500ml Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner kasvovedestä, joten halusin sen tilata korvaamaan Clinique Lotion 2:n iltapuhdistuksessa. Säästöä ei toki tullut kuin 4£, kun vertasi sivulla kahteen 250ml pulloon, mutta kyllä tuo iso pullo tulee varmasti käytettyä ja voisi tuon pullon säästää ja täyttää muulla kasvovedellä sitten, pumppupullot ovat aina jees :)!!
Muut tuotteet, mitä päätin laittaa tilaukseen mukaan oli:
* Pixi Lash Nourishing Makeup Remover Pads 80kpl/purkki
* Too Faced Diamond Light Multi-use Diamond Fire Highlighter 12g
Extroina eli ilmaisiksi näytteiksi valitsin:
* 15ml Philip B White Truffle Nourishing & Conditioning Crème hoitoaine
* 2ml Caudalie Night Infusion Cream yövoide

Tuota Too Facedin korostuspuuteria oon jälleen kuolannut jonkin aikaa, joten päätin napata sen tilaukseen mukaan :p. Nuo Pixin silmämeikin putsarilaput alkoi kiinnostaa, joten päätin nekin tilata nyt testiin samalla.
Otin kuitenkin lisäkuvia tuosta ihanasta Too Facedin korostuspuuterista:

Pahvisessa päällyspakkauksessa oli kiva läppäkansi...

...jonka sisäkannessa oli söötti teksti <3.
Ja tuon itse puuterin pakkauskin oli niin söpö, jämäkkää pahvia läppäkannella myös ^_^.

Ja se itse puuteri, en mä vaan voinut vastustaa <3.
Mä oon aivan liian heikko tällaisille erikoisemmille versioille :D.

Yritin jonkinlaista kuvaa saada sävystä iholla.
Vasen kuva on otettu salamalla, oikea on ilman salamaa ikkunan ääressä puolipilvisessä päivänvalossa. Annostelin aika reippaasti sormella puuteria iholle.
Ei ollut mielestäni kimaltava/glitterinen, vaan tuollainen metallisen hohtava. Tykkään!
En malta odottaa, että pääsen tositoimiin tämän kanssa <3.

Tällaisia ihanuuksia on tällä kertaa tullut kokoelmaani ^_^.
Nyt pitää tosissaan hillitä himotuksia ja säästää kissoihin rahaa. Voi tosiaan olla, että isommat ostelut  ja tilailut joudun oikeasti jättämään joksikin aikaa pois, kun toukokuun jälkeen jälleen työttömyys taitaa koittaa ja jos noita kissoja pitää tiheämmin lääkärissä nyt käyttää...
Toisaalta sitten olisi oivallinen tilaisuus saada varastoja pienemmiksi :p. Nettikaupat kiinni ja kaupungille menoa pitää vältellä siis :p. ColourPopille himottaisi silti tehdä tilausta, kun haaveilen siitä suurimmasta tyhjästä magneettipaletista, saisin järjesteltyä ne mun luomiväripannut kunnolla... Mutta katsotaan, mitä keksin!

Seuraavaksi aloitan oikeasti loppuneiden esittelyt. Palataan asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Harmi että kissojen kanssa ei oo kaikki mennyt nappiin ja pitää ravata lääkärissä. :((

    Onks tuo Pixi joku hyvä ja/tai suosittu sarja? Kun niitä on tullu mulle nyt useempikin tuote Look Fantastic Boxissa ja joulukalenterissa. Oon pitäny niitä jonain tosi halpisjuttuina mut en oo tosiaan vielä kokeillut! Toivotaan et ois hyviä. :)

    Ja aivan superihana tuo Too Faced! <3 Tosi ihana hohde! Mulle tommoset ei vaan sovi alkuunkaan kun hikoilen aina ekana naamasta ja muutenki kiiltää ja punottaa tarpeeks ja on läski naama ni voi jestas että oisin joku sirkuselämys. :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei oo nuo katit päästäneet helpolla, mutta ei voi mitään :/.

      Kyllä mun mielestä Pixi on aika tunnettu ja varsinkin tuo Glow Tonic taitaa olla suosituin tuote!
      Itse tykästyin siihen, kun pikku pullo tuli toissa vuonna LookFantastic-kalenterista, siksi oli nyt pakko tuo jättipullo tilata tuolta Cult Beautylta kun oli siellä saatavilla :D. Muita tuotteita en oo päässyt kokeilemaan merkiltä, siksi otin nuo meikinpoistolaputkin :).

      Jep, tuo Too Faced on <3 <3

      Poista
  2. Jaahas, kävin googlaa Pixiä. En todellakaan tienny et sitä saa Suomesta, en oo koskaan kuullukaan. :O Ja eihän noi mitään halpiksia oo. :'D Ulkonäkö hämää, luulin ihan joksikin Anytime- / Cover Girl -tasoksi. :'D No mutta, odotukset just kasvo! :)

    VastaaPoista
  3. Meillähän on koiravanhuksella myöskin tuota maksa-arvo ongelmaa, tosin sen kuuluu jo iänkin puolesta vaivoihin. Ensi viikolla on verikoe, saa nähdä mitkä tulokset sieltä pamahtaa, yleensä arvot olleet koholla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih :(.
      Ei oo helppoa, kun nuo karvakamut vääjäämättä vanhenevat :(.
      Tsemppiä teillekin lääkärikäyntiin!

      Poista

Suositut tekstit