maanantai 25. maaliskuuta 2019

Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist

Heissan!
Tänään tulee eiliseen verrattuna erittäin lyhyt postaus :D. Vain yksi loppunut tuote olisi esiteltävänä tällä kertaa! Nyt on mahdollista tehdä näin parista tuotteesta, kun päiviä on vielä jäljellä tässä kuussa ja loppuneita ei taas ole kovin montaa :p.

Sain kuin sainkin kulutettua loppuun tämän 100ml Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist kosteuttavan kasvosuihkeen.
Tämä on tullut Bette Boxista Heinäkuussa 2017 ja hitsi että osasi olla riittoisa tapaus!!
Oon suihketta käyttänyt tuosta boksista saamisesta lähtien aika lailla lähes päivittäin, joko aamuisin tai iltaisin ja nyt pari viimeistä kuukautta molempina aikoina.
En koskaan meikin päälle kokeillut, vaan tämä oli käytössä päivä-/yövoiteen alla eli hoitoveden tapaan.
Suihkeen sumu oli tässä kuitenkin niin ihanan "hienojakoista", että toimii varmasti myös meikin päälle. Mun pitää luultavasti säästää tämä pullo ja laittaa jotain muuta hoitovettä tähän, koska se suihkauttaa niin tasaisen sumun kasvoille. Ei siis tarvitse pelätä isoja pisaroita :).
Toimi myös mielestäni oikein mukavasti voiteiden alla tuomassa lisäkosteutusta iholle, varsinkin kun kerrosti muutamaan kertaan.
Voisin kyllä mielelläni ostaa uudelleen ja huomasin, että ilmeisesti Valo-sarjan suihke olisi Hulluilla Päivillä tarjouksessa eli sen taidan ostaa kokeiluun seuraavaksi! Kyllä mä tämänkin ostan, kun tulee hyvä tarjous vastaan :D.

Toki on mulla näitä hoitovesiä vielä ihan kiitettävästi edelleen käytössä ja mukaan on tullut myös eilen esitelty Fourth Ray Beauty Fresh Af Face Mist mini kasvosuihke.
Hullareista puheen ollen, siellä oli myös myynnissä tuo Sensain hoitovesikin.... Vähän tekisi mieli ostaa, mutta jos sen Lumenen hommaan, niin kyllä mä selviän seuraaviin ale-päiviin ilman Sensaita :D. Katsotaan sitten, miten tämä aikomus toteutuu :p.
Tuota Avonin vettä olen käyttänyt hoitovetenä, mutta enenevässä määrin myös kasvoveden tapaan vanulapun kanssa. Siinä on alkoholi heti toisena inci-listassa, niin sillä aattelin, että varsinkin kesäaikaan kuluu hyvin, kun iho alkaa taas rasvoittumaan. Se kuitenkin kosteuttaa alkoholista huolimatta ainakin omaa ihoani, joten se on aika monikäyttöinen tuote :).

Tällaista siis tänään!
Nyt täytyy lähteä syömään, niin palataan taas huomenna asiaan seuraavan loppuneen kanssa ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit