perjantai 29. maaliskuuta 2019

Käsisaippuaa ja Käsivoidetta Käytetty

Heippa!
Nyt olisi vaihteeksi pari isompi kokoista tuotettakin käytetty, tällä kertaa käsille.

Ensiksi loppui tämä 500ml Yope Verbena Natural Moisturising Liquid Soap nestesaippua. Tämä tuli ostettua Sokokselta muistaakseni viime syksynä... Vai oliko se tämän vuoden puolella jostain ale-päiviltä... Ei vaan muista :D. Tämän vuoden puolella se taisi olla!
Oon yrittänyt löytää halvempaa korvaajaa L'Occitanen Verbena-tuoksulle, siinä kuitenkaan vielä onnistumatta, mutta tämä pääsi jo kokeilemistani aika lähelle!! Ei tämä Yopen versiokaan ihan yhtä sitruksinen ollut, mutta tuoksu oli silti oikein miellyttävä!
Lisäksi saippua oli normaalia nestesaippuaa hieman kosteuttavampaa käsille, jotenkin sellaista "pehmeämmän" tuntuista.
Hyvä fiilis tästä jäi ja voisin kyllä ostaa uudelleenkin!

Huomasin aiemmin Hullareiden kuvastoa selatessa, että L'Occitanen Verbena-saippuan 500ml täyttöpakkaus olisi tarjouksessa 11e... Katsotaan sitten kun olen takaisin kotona, että lankesinko ostamaan tuon :D.
Nyt on käsisaippuaksi käyttöön lähtenyt ihana Dermosilin Tindra.

Sitten sain taas käsivoidettakin käytettyä vähemmäksi ja nyt vuorossa oli tämä 300ml Dermosil Licorice Hand Cream.
Pullo oli käytössä olohuoneen pöydällä ja kyllähän tuo pitkään kesti :D.
Näissä Dermosilin pumppupulloissa on vaan se huono puoli, että pohjalle jää 1-1½cm tavaraa, kun pumppu ei yllä pohjaan asti :(.
Tässäkin tavaraa olisi ollut vielä reippaasti, mutta kun ei enää pumpusta tullut mitään, niin piti sitten suihkussa ne jämät huuhtoa "suihkuvoiteeksi", mikä jopa vähän kosteutti kropan ihoa!
Käsivoiteena näin talviaikaan oli hieman riittämätön, useaan otteeseen sai käsien pesun jälkeen levittää käsiin, että tunsi kosteuden jäävän käsiin. Kesäaikaan oli riittävät kosteutustehot.
Tuoksu oli kyllä kivan hopeatoffee-lakun tuoksuista, mikä voi toisaalta kyllästyttää pidemmän päälle.
Jos pienemmässä tuubissa olisi myynnissä, niin voisin uudelleen ostaa. Nyt tuntui tulevan hieman yliannostusta vähäksi aikaa :).

Seuraavaksi olohuoneeseen lähti käyttöön tämä uusi ilmaiseksi saamani 200ml tuubi Vitamin E-sarjan käsivoidetta.
Nämä isommat tuubit/pullot ovat hyviä olohuoneen pöydälle, kun siinä tulee iltaisin tv:n ääressä istuttua paljon. Helppo ottaa rasvaa aina tarpeen vaatiessa :).




Huomenna taitaa tullakin sitten viimeiset miinukset esittelyyn ja sekin postaus vielä ajastettuna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit