lauantai 2. maaliskuuta 2019

Viimeiset Helmikuun käytetyt kasvotuotteet

Heissan!
Täällä ollaan taas vaihteeksi mieli maassa, eipä sitä iloa ja helpotusta kauaa kestänyt... Sain tietää nyt, että toinen esitarkastaja olikin perunut suostumuksensa, kun oli tutustunut tarkemmin materiaaliin. Ei vaan ilmeisesti monografian suhteen katsonutkaan osaavansa sitä arvioida...
Mä oon oikeesti sitä mieltä, että täällä Suomessakin pitäisi mennä väitöskirjan arvioinnin kanssa samaan suuntaan kuin mitä ulkomailla. Ei olisi tällaista jäätävää byrokratiashaibaa ja turhaa tilpehööriä ja ihmiset valmistuisivat huomattavasti nopeammin!
Noh, mä en voi tehdä millekään mitään tässä asiassa, joten odotellaan vaan mitä tapahtuu seuraavaksi...

Näinkin mahtavan hilpeistä tunnelmista sitten kevyempään eli kosmetiikkaan!
Tässä tulisi viimeiset Helmikuun loppuneet, jotka olivat kasvojenhoitotuotteita.

Ensiksi näistä loppui jo alkukuun puolella tämä 118ml Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater kasvosuihke, joka tuli vuoden 2017 eleven-joulukalenterista.
Silloin aikanaan sai tuo ruusuvesi minut hieman varautuneeksi, mutta onneksi tämä ei kovin voimakkaasti ruusulle sitten tuoksunut.
Käytin tätä hoitoveden tapaan eli kerrostelin seerumin ja voiteen alle tätä muiden hoitovesien kanssa. Antoi kyllä kivasti lisäkosteutusta!
Tuon tuoksun takia voi olla, etten ehkä tule uudelleen itse ostamaan, mutta mulla on vielä kokeilematta se aloe-kurkku-vihreätee-suihke. Nyt viime kalenterista tuli miniversio laventeli-suihkeesta, jonka olen ottanut silloin heti käyttöön myös. Uskon senkin riittävän tämän vuoden ajan, nämä ovat todella riittoisia!

Sitten päätin yksi ilta taas vähentää varastoja ja käytin pois tämän Talika Bio Enzymes Mask Hydrating Second Skin Mask kangasnaamion joka on tullut Kesäkuussa 2017 Bette Boxin mukana.

Hyvin oli vielä märkä naamio pussissa, sillä maitomaista seerumia sai sieltä valutettua ulos reippaasti.
Tämän loppuseerumin käytin seuraavana päivänä aamu- ja iltavuorossa kasvoille ja kaulalle muiden aineiden kanssa. Kyllä tämä ihan kivasti toi kosteutta iholle, mutta ei tämä saanut huokailemaan ihastuksesta niin paljoa, että tekisi mieli ostaa uudelleen. Ennemmin kokeilen jotain uutta :).
Kiva kuitenkin oli näin Betten kautta päästä kokeilemaan tätä!

Kauan meni ennen kuin tämän 20ml minikokoisen Patyka Intensive Moisturising Mask kasvonaamion sain käytettyä. Tämä on tullut Syyskuussa 2017 Jolie Lux Boxista.
Mähän en tämän kohdalla mitään käyttöohjeita lukenut, kasvonaamio mikä kasvonaamio :D. Noh, ehdin reilut puolet tuubista käyttää suihkussa poispestävän naamion tavoin, kunnes aikani kuluksi luin tuubia tarkemmin... Ei tämä ollutkaan poispestävä versio :D.

Tässä inci-listaa.
No tosiaan, ei tämä huono ollut suihkussakaan käytettäväksi! Sen verran täyteläistä oli, että kosteutettu ja pehmeä tunne jäi iholle pesunkin jälkeen.
Sitten kun käytin loput tuubista yönaamion tai yövoiteen tavoin, niin nappituote talveksi!
Kesällä olisi ollut liian hoitava mun iholle.
Tuoksu oli sellainen perus luonnonkosmetiikkamaisen yrttimäinen, muttei kuitenkaan kovin voimakas.
Mukava kokemus kaiken kaikkiaan! Jos ei varastot tursuaisi voiteita, niin ehkä voisin harkita tämän ostoa, mutta pitää ne varastot ensin tyhjentää :).

Viimeisenä loppui toinen kasvonaamio eli tämä 75ml Lumene Ultra Sensitive Moisturising & Calming Mask, joka on tullut jo vuoden 2015 Livboxista... Olikin siis jo aikakin loppua!!
Tämän käytin kokonaisuudessaan samalla tavalla kuin tuon Patykan eli yönaamiona/ yövoiteena.
Tämä oli myös loistava kosteuttaja näin talvella ja itse käytin vain pienen, noin herneen kokoisen määrän kerralla (siksi kai tämä näinkin pitkään kesti :p). Kesällä oli jälleen turhan hoitava omalle iholle.
En tiedä millaisessa tuubissa ja millä nimellä tätä nykyään myydään, mutta kun tosiaan nuo yövoidevarastot saa käytettyä, niin talviajalle voisin harkita tuubin ostamista uudelleen! Oli kiva tuote!

Tässäpä oli nyt nämä!
Toivon mukaan huomenna tulee sitten yhteenveto, sen sain sentään alustettua jo luonnoksiin odottamaan :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tuosta Lumenessa ei riitä tehoja mun iholle. Patyka kyllä kiinnostaisi. Kunhan varastot ois vaan tyhjät...nyt löytyy ainakin 3 täyttä yönaamiota😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla kuiva iho?
      Mulla kun on sekaiho selvästi (ainakin omasta mielestä), niin mulle kyllä monissa tuotteissa riittää kosteustustehot. Monet meinaa olla liiankin hoitavia, niin annostuksessa saa olla tarkka :).
      Mun mielestä tuo Patyka oli ehkä kosteuttavampi kuin Lumene!

      Jep, sitä aina toivoo varastojen olevan pienemmät ja kiroaa samaan aikaan, miksi tulee aina uusia purkkeja hommattua, kun entisiäkin on :D.
      Mulla ei yönaamioita taida olla kuin 1 minikoko, mutta normaaleja yövoiteita alkaa löytyä enemmän :D.

      Poista
  2. Tuon väitöskirjan kanssa taitaa olla aika useampikin mutka aina matkassa? Että ei ole ihan simppeli homma :/ Miulla olisi mennyt jo hermot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanottakoon näin, että ei tosiaankaan kaikilla ole näin ongelmallista. Itellä on vaan tainnut osua turhan p*ska mäihä tän homman suhteen...

      Hahah, tosi moni on mulle tuosta sanonut, että mä oon kuulemma harvinaisen pitkään jaksanu, kun monella ois samassa tilanteessa jo hermot menneet :D.
      Tammikuussa mulla oikeasti katkesi pinna viimein ja olin valmis jättämään sikseen tämän homman, kun ei mikään edennyt. Asiat sitten siitä lähti taas etenemään ja kuvittelin, että nyt tämä saadaan vihdoin pakettiin...
      Noh, eipä sitten menny vieläkään ilman ongelmia, joten katsotaan nyt, eteneekö tämä yhtään vai menetänkö hermoni lopullisesti...

      Poista

Suositut tekstit