lauantai 30. maaliskuuta 2019

Roskiskamaa

Heissan!
Nyt tulisi todennäköisesti Maaliskuun viimeiset miinukset. Tämä ovat sitten harvinaisesti roskiin päätyviä.

Mulla nyt meni hermot tähän Manna Kadar Brow Boss Dual Ended Brow Wand kulmakynään, joka tuli viime Joulukuussa Bette Boxista.
Siis nuo korkit eivät pysyneet ollenkaan kiinni, kun muovit otettiin pois! Sen takia oli todella hankalaa käyttää ja tätä käyttäessä tulikin vain todella huonolle tuulelle!

En mä halua itselleni meikkejä tai ylipäänsä kosmetiikkaa, josta tulee paha mieli!
Mulle kosmetiikka on nimenomaan sitä, että pääsee pakenemaan todellisuudesta hetkeksi siihen omaan kauniiseen kuplaan.
Tämä kynä ei siinä auttanut yhtään, joten nyt, harvinaista kyllä, tämän paikka on roskiksessa :(.

Tämä Lumene True Mystic Precise Tip Liner, 01 Mystic Black rajaustussi ei saanut pahaa mieltä aikaan (paitsi silloin, jos onnistuin pilaamaan silmämeikkini), mutta huomasin tämän olevan jo todella kuiva, kun yritin käyttää ja onnistuinkin melkein pilaamaan vastatehdyn silmämeikin menneellä viikolla :p.
Tussi on tullut jo Tammikuussa 2016 Livboxista ja suhtauduinkin siihen aika varauksella!
Yllätinkin itseni, kun tätä tulikin aika paljon käytettyä ja sain kohtuullista jälkeä aikaan! Tässä postauksessa on ensimmäinen kokeilu.
Meikkejä, joissa oon käyttänyt tätä tussia rajauksena, on esimerkiksi Täällä, Täällä, Täällä ja Täällä. Lisää löytyy varmasti myös Aamumeikki-tägin kautta!
Tykkäsin siis yllättävän paljon tästä rajaustussista ja mikä ettei voisin ostaa itse uudelleenkin, jos vain olisi vielä myynnissä.

Varastossa mulla oli kuitenkin Avonin versio ja tämä Avonin tussi tuntuu olevan hieman jämäkämpi, tuo Lumene ehkä jousti vähän enemmän. Katsotaan, tykästynkö enemmän Avonin versioon :).

Eipä mulla enää tämän kummempaa tällä erää!
Katsotaan seuraava postaus reaaliajassa sitten :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ai, että mä inhoan sellaisia meikkikyniä yms., joissa ei pysy korkit kiinni, argh:( Kosmetiikan pitää todellakin tuottaa vain hyvää mieltä, ei se saa olla taistelutanner;) :)
    Aurinkoista viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep juuri näin!
      Tämä olisi kyllä muuten mennyt, jos ei olisi ollut kaksipäinen, mutta kun kummatkin korkit lähti aina lipettiin toista päätä käyttäessä, niin en jaksanut taistella ja kättä sotkea :/.

      Kiitos, aurinkoista sunnuntaita (täällä Oulussa ainakin nyt paistaa) ja mukavaa tulevaa viikkoa myös sulle ^_^ !!

      Poista

Suositut tekstit