sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Maaliskuun viimeiset shoppailut Tampereelta

Heissan!
Täällä ollaan taas "livenä" paikalla eli eilen illalla palattiin takaisin Tampereelta, reissusta hieman rähjääntyneenä ja melkein tyhjin taskuin :D.
Meni aika lailla meillä kaikilla kolmella niin kuin pelättiin eli "shop 'till you drop" :D.
Tosin myös ruokaan meni ihan kiitettävästi rahaa, kun käytiin perjantaina syömässä elämämme kallein illallinen Stefan's Steakhousessa... Vaikka lasku saikin nieleskelemään, niin ruoka oli todella herkullista eli kyllä tuo nyt näin erityistilanteessa meni, kun kerran vuodessa johonkin reissuun pääsee :D.
Torstai-iltana käytiin kokeilemassa Bodega Salud, joka oli myös kiva paikka ja hyvää ruokaa!
Perjantaina käytiin lounaalla paikassa, jota yhden vaatekaupan myyjä ehdotti, kun kysyttiin suosittelua :D. Se oli Bistro Venla ja oli todella viihtyisä paikka! Ja oli todella herkullinen Pätkislatte siellä :D.
Eilen ennen juna-asemalle suuntaamista käytiin katsastamassa pikaisesti Ratina-kauppakeskusta ja siellä käytiin Linkosuon kahvilassa, joka oli myös todella kiva paikka! Seuraavan kerran Tampereelle mennessä, pitää kyllä ajan kanssa tuo Ratina kiertää läpi, kun nyt ei ehditty aikaistettuamme lähtöä (oltiin aiottu lähteä 8 aikaan illalla, mutta rahat oli jo vähissä, niin päädyttiin klo 14 junaan :D).

Oli siis tosi kiva reissu kaikin puolin, vaikka jaloille olikin rankkaa :D.
Se mistä yllätyin, niin kosmetiikkaa en sitten ostanutkaan kovin paljoa! Kovaa taistelua toki kävin itseni kanssa, halujahan oli kyllä vaikka ja mitä ostaa Hullareilta!

Tässäpä ne kosmetiikka-ostokset sitten oli!
* 2kpl Lumene Longwear Blur SPF15 Powder Foundation, 1 Classic Beige / Kultahiekka
* Lumene Valo Nordic-C Glow Refresh Hydrating Mist
* L’Oreal Smooth Sugars Clearing Scrub
* L’Oreal Smooth Sugars Glow Scrub
* The Skin House Lemon Sorbet Cleanser
 Taisi vähän hillitä se aiempi Colourpop-tilaus kosmetiikan ostelua :D.

Tosin retkahdin myös heräteostoksiin... Talvikenkiä yritin alesta etsiä, mutta niitä ei löytynyt. Sen sijaan Kenkärepossa en voinut jättää hyllyyn näitä Mustang-nilkkureita, kun pystyin näillä ihan hyvin kävelemäänkin! Ja onhan nämä todella päheät! Oon edelleenkin niin innoissani näistä eli money well spent!
Sitten ostin muutaman perus-paidan ja topin Hullareilta. Kekäleellä käydessä rakastuin yhteen Guessin laukkuun, kun siinä oli kaikki jutut kunnossa, mitä uudelta laukulta tarvitsin... Paitsi 150e hinta ei... Noh, Ratinaan kävellessä ohitettiin laukkukauppa, niin pyörähdettiin siellä ja sieltä sitten löytyi vastaavan tyyppinen (ei toki yhtä hienon näköinen) laukku alle 30e :p. Katsotaan sitä Guessin laukkua sitten joskus uudelleen, kun on parempi rahatilanne! Jospa tuo uusi laukku kestäisi jonkun vuoden, kuten aiempi iso 40e laukku kesti kymmenisen vuotta aika rankassakin käytössä :).

Tähän loppuun aattelin laittaa meikin, jonka tein Tampereelle lähtiessä.
Oon käyttänyt siihen muun muassa ColourPop Just My Luck-palettia (JML), Anastasia Beverly Hills Prism-palettia ja Aurora Glow Kitiä.

-Luomivako: CP JML “Chances Are…“ + “Act Natural“
-Liikkuva luomi, Sisänurkka: CP JML “Mary Jane“ + CP SSS Highlighter “Perilune“
-Liikkuva luomi, Ulkonurkka: CP JML “Charmed“ + CP SSS “Weenie“ + ABH Prism “Throne“
-Yläluomi ja Kulmaluu: ABH Prism “Lucid“
-Sisänurkka: ABH Aurora “Helia“

Tuo Just My Luck-paletti on kyllä tosi kiva ja ihan sitä taattua ColourPop-laatua, josta itse ainakin pidän.
Otin tuonne reissuun mukaan Too Facedin Chocolate Bar-paletin ja tiedättekö, se tuntui jotenkin tosi heikkopigmenttiseltä nyt, kun oon pidempään ABH:n ja ColourPopin paleteilla leikkinyt :o !!!
Täytyy melkein nyt käyttää nuita Too Faced-paletteja, niin saa paremmin tuon selville sekä sen, kannattaako noita Too Faced-paletteja enää ostaa...

No niin, tällaista siis tänne!
Huomenna laitan sitten Maaliskuun yhteenvedon, vaikka eipä se lopputulos enää yllätys ole :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hillitysti shoppailtu! Itse kans aion jatkossa panostaa reissuissa ruokaan ja shoppailla sitten vaan tarvittavaa. Huomenna aion kyllä tsekata teidän kaupungin sokoksen, kun meidän cityssä sitä ei ole. Ja käydä syömässä hyvin, ennen kotimatkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen oon huomannu, että ruokaan on alkanut mennä enemmän rahaa itselläkin :'D.
      Toki, en olisi nuita kenkiä tai vaatteita tai sitä laukkuakaan oikeasti tarvinnut, mutta toisaalta oon käyttänyt pari t-paitaa/toppia kirjaimellisti puhki, samoin entinen 10v vanha iso laukku oli myös tosi kulunut, niin sinällään oikeutettuja shoppailuja olivat :D.

      Oi Oulussako oot käymässä?!
      Toivottavasti viihdyt ^_^.

      Poista
  2. Joo viihdyin. Mahtava sokos teillä! Ihan huippu palvelua! Kävin Macin ja Urban decayn ihailemassa läpi...ihania uutuuksia ja paljon🤣. Mutta maltoin poistua vaan bare mineralsin -60% huulikiillon kanssa. Mutta uusi naked reloaded oli ihana😄..ja macin uutuudet. Kannattaa pysyä kaukana😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, me just Tampereen reissulla Sokoksella käydessä naurettiin kavereiden kanssa, että meijän Sokos on aika pieni Tampereeseen verrattuna :D.
      Mutta kyllä tuolta myös löytyy aika hyvin kaikki tarvittava ja tarpeeton, vaikka pienehkö onkin :D.
      Ja palvelu on kyllä itselläkin ollut aina hyvää siellä ^_^.
      Heh, hyvin maltettu siis ostoksissa, vaikka houkutuksia näemmä on paljon ollutkin :D.

      Poista

Suositut tekstit