keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Nivea Blueberry Blush Lip Butter

Heipsan!
Tässä tulee viimeinen yksittäinen loppunut tuote tälle kuulle, lopuissa postauksissa on sitten 2-3 tuotetta aina kerrallaan esittelyssä :).

Hallelujah, mä sain kuin sainkin vihdoin tämän Nivea Blueberry Blush Lip Butter (16.7g / 19ml) huulivoin käytettyä loppuun!! Kauan tämä ehtikin pyöriä ennustuspostauksissa :'D.
Hemmetin iso ja riittoisakin oli ja tämähän on tullut mulle jo Syyskuussa 2014 Livboxin mukana...
Purkki oli käytössä välillä yläkerrassa työpöydällä, meikkauspöydällä ja nyt viimeisinä kuukausina pääasiallisesti olohuoneessa.
Mielestäni oli aika perusrasvaa, kesti ehkä 1-1½h huulilla, kunnes tarvitsi lisätä. Vähän käytin tässä loppuvaiheessa myös kynsinauhoille ja kyllä se niitäkin hieman pehmitti.
Tuoksu oli mustikaksi tunnistettavissa, mutta mielestäni ei ollut kovin voimakas.
Jos ei varastot olisi huulirasvoja(kin) täynnä, niin voisin kyllä ostaa kotikäyttöön uudelleen. Minulta löytyy kuitenkin vielä toinen samanmoinen purkki, jonka sain rakkaalta Katrilta lahjaksi ja lisäksi löytyy myös Kookos-versio, sekin Livboxista tullut :D.

Käyttöön on lähtenyt nyt kuitenkin olohuoneen pöydälle huulirasva-purkki vanhimmasta päästä eli The Body Shopin mansikka-huulivoi.
Tämä on tainnut tulla silloin 2013 tai 2014 jommasta kummasta TBS-joulukalenterista...
Mietin jo, pitääkö tää laittaa jalkavoiteeksi, kun tuoksu oli muuttunut, koska jälleen kerran, tässä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa en halua mitään heivata suoraan roskiin, ellei ole aivan pakko.
Käytän nyt tätä kuitenkin ainakin hetken huulille ja kynsinauhoille, mutta jos kyllästyn, niin sitten tämä tulee nopeasti loppuneeksi :).

Nyt alan kirjoittamaan reissun ajalle loput postaukset, jotka laitan ajastuksena tulemaan päivittäin :).
Lähtään tosiaan huomenna päivällä MP:n ja KN:n kanssa pariksi päivää Tampereelle ja onneksi heillä onnistui vielä siirtää työvuoroja niin, että nyt päästään peräti hulluttelemaan Hulluille Päiville pitkästä aikaa!
Viime vuonna oltiin paikalla viikkoa liian aikaisin ja kyllähän se nytkin oli melkoista kiroamista, kun Stocka ei millään voi päivämäärää paljastaa tai edes pitää niitä sillä viikolla 14, mikä on vuosia ollut yleensä kevään Hullareiden ajankohta... Eivät näköjään halua ulkopaikkakuntalaisten saavan mahdollisuutta osallistua ihan paikan päällä :p.
Noh, itse olen iloinen jo ihan vaan siitä, että pääsen edes muita maisemia näkemään taas pitkästä aikaa, kun en vuoteen ole päässyt Oulusta mihinkään, viimeksi oltiin tosiaan 1 yö tyttöjen reissulla Tampereella. Alkoi tämä kotiympyrä jo hieman kiristää pinnaa ja varsinkin se 9 päivän yksinolo, niin tulee nyt tämä 3 päivän ja 2 yön get away hyvään saumaan :D.
Mutta tosiaan, toivon mukaan saan ajastettua postaukset huomisesta lauantaihin tänne, niin ei tarvitse viimeisiä loppuneita taas yhteen postaukseen tunkea.
Jos Instassa olette, niin sinne varmaan laitan kuvia Stories-osioon tai ihan omalle tilille reissun päältä ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit