torstai 27. syyskuuta 2012

Avon-juttua vaihteeksi

Princess Whatever kyseli kommenttiboksissa, miten voisi Avonia tilata, jos ei ole koskaan tilannut, niin ajattelin sitten tehdä jonkinlaisen (toivottavasti lyhyen) postauksen aiheesta.
Eli Avonin sivuilta löytyy kyllä hyvin asiat, mutta pistän jotain juttua tähänkin :).

Esimerkiksi minunkin kautta voi kyllä tilata tuotteita, mutta mielellään kannattaisi olla omalta paikkakunnalta konsultti, jos välttämättä haluaa konsultin kautta tilata (täältä löytyy kauneuskonsultti tai jos haluaa tietoa enempi, niin täältä löytyy oman paikkakunnan aluemyyntipäällikkö, joka varmasti kertoo Avonista enempi). Tämä siksi, että joutuisin sitten lähettämään tavarat postin kautta ja onkos se postipaketin hinta jo lähemmäs 9e (pienin) ?? Eli tilaajat siinä "häviäisivät", kun postikulut joutuisivat maksamaan.
Itse tosin aloitinkin tilaamaan kaverini kautta, joka asui kauempana eli postikulut tuli sitten aina tavaroiden lisäksi.

Parhain vaihtoehto onkin sitten hommata omat tunnukset esim. aluemyyntipäällikön kautta (itsekin ne sitten hommasin, kun kaverini lopetti Avonin välityksen), sillä postikulut ovat kiinteä 3,50e alle 80e tilauksissa (tässä siis voittaa paljon postikuluissa) ja tilaus tulee postiin tai lähimmälle matkahuollon pisteelle (meijän alueella on nyt testikäytössä tämä matkahuolto) tai 7,50e suoraan kotiin alle 80e tilauksissa.
Jos tilaus on vähintään 80e, tilaus tulee ilman postikuluja tai sitten kotiovelle 3,50e hintaan ja lisäksi saa 20-25% alen tilauksesta (esim. jos tilaus on 80e, niin pitää maksaa vain noin 60e). Tuo ale riippuu tilatuista tuotteista, sillä kosmetiikka-tuotteista saa 25%, asusteista 20% ja tietyistä tarjouksista 10% alen. Sitten myös vaikuttaa se, miten paljon tilaa nettohintaisia tuotteita (näistä löytyy aina infoa omilta sivuilta).

Itse näen Avonin jokseenkin samanlaisena kuin minkä tahansa muun nettikaupan, tunnusten saamiseen menee vain hieman enempi aikaa kuin mitä normaaleihin nettikaupoissa. Sitten toki jaksot vaihtuu 3 viikon välein eli tietyt tuotteet ja tarjoukset ovat voimassa sen 3 viikkoa.
Ja sitten se, jota myös omille asiakkailleni yritän painottaa, on että Avonilla on 3 KUUKAUDEN (90 PÄIVÄN) palautus/vaihto-oikeus !! Voit käyttää purkin vaikka puoleen väliin, mutta jos yhtäkkiä saatkin vaikka allergisen reaktion, niin voit 3 kuukauden (90 päivän) kuluessa tilauksesta palauttaa tuotteen Avonille/konsultille! Tämä sama takuu on MYÖS Avonin hiusväreillä (niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin) :D.
Palautushyvitys näkyy sitten omien sivujen saldossa ja voit sitten seuraavasta laskusta vähentää sen palautussumman (ohjeet palautukseen löytyy omilta sivuilta).
Eli mitään isoa riskiä ei tarvitse edes ottaa, kun tietää, että ei-sopivan tuotteen pystyy aina palauttamaan :).

Sitten tilata voi milloin haluaa, joka jaksossa ei ole mikään pakko tilata. En tosin muista, oliko se puoli vuotta vai vuosi, että tunnukset menee kiinni, jos ei ole tilauksia tehnyt eli sitten pitää ne uudelleen avata aluemyyntipäällikön kautta (ja varmasti Avonin asiakaspalvelussakin autetaan).
Itse tosiaan aloitin sillä linjalla, että kunhan itselle saan tavaroita tilattua, niin kiva juttu. Kuitenkin lähipiiristä on löytynyt aina muutamia tilaajia lisäksi, niin monesti olen sitten saanut sen 80e täyteen (yleensä mulle tarkoittanut sitä, että omat tuotteet saanut halvemmalla/ilmaiseksi riippuen määrästä, olenkohan parhaimmillaan 9e saanut puhdasta rahaa tästä :D).
Itse siis päättää, miten haluaa edetä. Etenemismahdollisuuksia myös on, jos kunnolla tienata haluaa, se vaatii vain itseltä sitten enempi panostusta asiaan.
Kiva on ollut myös käydä kokouksissa, kun niissä pääsee katsomaan ja nuuhkimaan monet uutuustuotteet livenä. Sitten on myös maksullisia meikki- ja ihonhoitokoulutuksia, itse en ole vielä niihin ehtinyt osallistua, mutta haluaisin kyllä kunhan sopiva aika tulee :).

Jooh, olikohan tämä liian sekava :D. Anteeksi, mä en näköjään osaa yhtään tiivistää asioita... Jospa jotain selvyyttä saitte asiaan ja kysykää, jos joku jäi vaivaamaan!
Nyt mä lähden suihkuun ja nukkumaan, ihan järkyttävä väsymys tämän päivän pyöräilyistä, Sh'Bam- ja CorePulse-tunneista... Lisäksi töissä oli henkisesti stressaava päivä, kun opettelin uutta menetelmää, niin joutui ihan tosissaan skarppaamaan pään kanssa, että pysyy kärryillä kaikesta, mitä on tekemässä :D. Työkaveri sanoi, että ihan hyvin onnistui ensikertalaiseksi \o/.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oon unohtanut sanoa, että kiits tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, toivottavasti jotain selvää sait ja voit toki kysyä lisää, jos jokin on jäänyt vaivaamaan vielä :).

      Poista

Suositut tekstit