tiistai 4. syyskuuta 2012

Miinukset lähtee tästä!!

Ei tarvinnutkaan alkaa omia aivoja enempää rasittamaan ja keksimään postauksen aihetta, kun ensimmäiset purkit jo loppuneet :).
Joten tästä se tämän kuun vähennykset alkaa:

Eli sain loppuun (vihdoin ja viimein) tämän Mop C-System Shaping Serum hiusseerumin, joka oli matkakokoisen shampoon ja hoitoaineen mukana. Sain ne MN:ltä joululahjaksi...ööö... 20...10??? Tai 2009, en kyllä yhtään enää muista... Shampoon ja hoitoaineen olen jo käyttänyt aikaa sitten ja pullot täytetty uusilla. Tämän lasken kuitenkin täysikokoiseksi loppuneeksi, koska yleensä hiusseerumit ovat mulla olleet tätä kokoluokkaa (oikea koko tälle taisi olla 100ml ??).
Tuoksu oli tämän sarjan tuotteissa ihanan sitruksinen, ehkä enemmän appelsiininen :). Tykkäsin paljon kyllä! En tiedä, pitääkö mun alkaa käyttää jotain suoristusrautaa, jos haluan tämän pörhö-letin sileäksi ilman mitään hapsuja... Silottamaan ei ole kyllä mikään seerumi auttanut kuivia hiuksia, mutta hoitoina näitä lähinnä hiuksiini käytänkin ja myös suojaamaan. Vaaleassa tukassa hoitavuutta ei varmaan voi koskaan olla liikaa :).
En varmaan täysikokoista seerumia ostaisi tästä itselleni, mutta matkakokoinen voisi mennnä. Shampoota ja hoitoainetta voisin kyllä ostaa lisää täysikokoisenakin, niistä tykkäsin paljon.

Nyt on käytössä sitten tämä Avonin Dry Ends-seerumi, joka on ainakin huomattavasti "silikonisempaa" kuin tuo C-systemin... Tykkäsin siis sen tunteesta hieman enemmän kuin tästä, mutta menee tämäkin, kun ilmaiseksi sain kannusteena (vai mikähän palkinto se nyt oli...).
Tämän lisäksi mulla olisi myös se Yves Rocherin Monoi-öljy, jota voisin myös käyttää tämän ohella hiuksiini :).

Mutta nyt lähden tekemään jauhelihapihvejä! Jäi tämän tekokin kesken, kun MN kävi kylässä piipahtamassa. Hän toi minttusuklaa-muffinsseja ja sitten mun Dermosilin tilauksen. Huomenna esittelen sen sitten :).
Pakko vielä tähänkin loppuun valittaa: AI HITTO MUN VATSALIHAKSET !!! Eilisellä Pilateksella taisi olla "hieman" vaikutusta asiaan...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit