keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Tilauksia, liikkumisia ja pettymyksiä

Tässäpä tulee heti alkuun se eilen MN:ltä saamani Dermosilin tilaus:


Sieltä siis tuli tilattua vanulappuja, tuota ihanaa vanilja-kuorintavoidetta purkki jemmaan, käsisaippuaa (ihan vaan tuon pinkin värin takia :D) ja hiuspuuterrin halusin kokeiluun, kun maksoi vain 4,90e tuolla. Sitten MN oli laittanut lisäksi huulipunan (sävy Nude), kun hän itse ei sitä tarvinnut :).

Sitten ajattelin laittaa viimeisen 4 viikon liikunnat pitkästä aikaa näytille. Tässä näette hyvän esimerkin siitä, miten paljon loma ja työt vaikuttavat liikkumisiin ;).


Tämä on mun 2 viikon lomalta :D. Ei siis ollut mitään hirveää räiskettä...

Ja tässä taas loman jälkeiset 2 viikkoa :p. Merkkaan tosiaan aina pyöräilytkin, koska kunnon kohotus ja ylläpito ovat mulla ne pääasialliset tavoitteet ja on kiva seurata, kuinka paljon kevään, kesän ja syksyn aikana tulee pyöräiltyä :).
Ja välillä merkkaan kyllä baareilutkin tuonne, varsinkin jos yhteen putkeen tulee tanssittua 3 tuntia, niin on se mun mielestä ihan kunnollista jalkojen treenausta (ainakin siitä seuraavan päivän kivusta päätellen) :D.

Mutta muuten tämä päivä menikin sitten aika paskasti... Oli töissä palaveri ohjaajan kanssa ja mukava ahdistushan sen jälkeen sitten iski, vaikka koko ajan olenkin tilanteen tiennyt... Rahoitustilanteen osalta ei näytä hyvältä ensi vuoden alku, joten joudun varautumaan myös siihen, että voin joutua jatkamaan noita hommia sitten jälleen työmarkkinatuella, jos se uudelleen onnistuu samaan paikkaan...
Sitten rahoitushakemuksia varten täytyy yksi homma saada nopeasti tehtyä, jos siitä olisi hyötyä, niin sekin alkoi ahdistaa, kun uutta menetelmää pitäisi alkaa tekemään. Sitten pitäisi laittaa hakemus myös meijän tutkijakouluun, että saisin alkaa opintopisteitä keräämään ja plaahh...
Suoraan sanottuna pitkästä aikaa v*tuttaa ihan toden teolla...
Tosin itsepä olen alani valinnut... Eli ei auta muu kuin nyt jälleen tulevaisuuden haaveet haudata, jatkaa päivä kerrallaan kohti uusia pettymyksiä ja alkaa vähitellen taas säästökuurille (ainakin kosmetiikan osalta), vaatteita mun täytyy tosin vielä muutamat välttämättömyydet ostaa, että saan rikkinäisiä heivata roskiin... Olihan se hauskaa niin kauan kuin sitä kesti :p.

Joops, eipä tässä tämän kummempia tällä kertaa, huomenna sitten miinuksilla jatketaan. Niitä ehtikin tässä eilen ja tänään tulla jo mukavasti!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. May the force be with you!! Samassa veneessä seilataan.

    VastaaPoista
  2. No eipä ollu mukavia nuo työuutiset, pöh ja pah =/ Mutta, tuo Dermosilin saippuan väri sai munki sukat pyörimään, iiihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, ei se kovin kivaa ollut eilen, mutta tänään onneksi sain vähän rauhoittavan sähköpostin toiselta ohjaajaltani :). Ehkä ne asiat järjestyy, vaikka mun pessimisti-luonteella on sitä vaikea uskoa aina välillä :D.

      Joo, tuo väri on kyllä niin kaunis, että oli vaan pakko saada, vaikka tiesin ettei tuoksu olisi mun mieleen (turhan kukkainen). Mutta käsisaippua menee aina ^_^.

      Poista
  3. Toivottavasti nuo työjutut järjestyy. Kummallista että se on nykyään niin että joko on epävarmuutta töiden jatkumisesta tai niin paljon töitä ettei niitä välillä jaksa tai ehdi kunnolla tehdä. Mutta päivä kerrallaan. Ja tsemppihalaus! Kyllä sinä tästäkin selviät,eikö niin? :-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olikin tänään tullut toiselta ohjaajalta mailia, että kyllä nuo rahoitusjutut järjestyy :). Kunhan varmistukset saa, niin sitten olisi ainakin kevät taas varmaa ja jospa sitä rahoitusta sitten muutenkin alkaisi saada :).
      Kyllä tästä selvitään, kun on selvitty pahemmastakin :).
      *halitakas*

      Poista

Suositut tekstit