tiistai 26. elokuuta 2014

Kun oli viimeinen mahdollisuus!

Niinhän siinä kävi, että se flunssa iski kunnolla päälle ja olinkin sitten sohvan omana koko viikonlopun sekä eilisen. Ihan älyttömän pahaksi se ei kuitenkaan tuntunut menevän, kun otin yliannoksen D-vitamiinia (tabletteina) ja C-vitamiinia (tyrni-mehua juoden), söin mustikoita, join teetä... Katsotaan, mikä olo huomenna tämän päiväisestä!

Sain kuitenkin eilen käytyä hakemassa postista paketin!
Ja sehän oli sitten tekemäni paniikkitilaus Peppy Galorelle, kun tuli sähköpostiin tieto, että se lopettaa ja muutaman päivän tuotteita sai -50% alekoodilla ennen kuin sivut menee kiinni.

Viisi tuotetta tilasin, ei siis kovin paha :).
Naputin ostoskoriin Rebel-öljyputsarin, Rebel-kasvoveden, Peppy Nurse-käsivoiteen, Fruit Punch-vartalomoussen (vain 100 grammaa!! :p) ja Passion-huulivoiteen (joojoo, en olisi tarvinnut 34 varastorasvan lisäksi, mutta kun halusin testata!) :D.
Huulirasva on nyt lähtenyt tässä työpöydälle testiin, kun "parasta ennen"-päiväys näytti olevan joulukuussa. Vielä en ole kovin vakuuttunut hoitavuudesta, mutta katsotaan muuttuuko tilanne tässä!

Mutta vaikka paketti tulikin (viimeiset plussat tälle kuulle), niin kyllä mulla on jotain loppunutkin!
Tosin rikkomallakin saa varastoja vähemmäksi, kuten kuvasta näkyy...
Tänä aamuna tämä Oriflamen Giordani White Gold Shimmer Powder-korostuspuuteri lipsahti kädestä lavuaariin. Ei tippunut kovin korkealta ja rasia oli kiinni, joten ajattelin sinisilmäisesti, että kyllä kait ne puolen sentin reunat on ehjänä pysynyt... Niin.
Tilanne oli tällainen marraskuussa.
Olisin varmaan ihan käyttämälläkin saanut tämän loppuun kulutettua vuoden sisään, mutta isommat voimat puuttuivat peliin...
En toki paloja roskiin heittänyt, mutta en jaksanut alkaa korjaamaan, niin laitoin ne Oriflamen irtokorostuspuuteri-rasiaan. Siellä pysyvät tallessa :).
Täällä on muutamalla sanalla juttua (sekä tästä Giordanista, että tuosta irtopuuterista), mutta pidin tästä kyllä paljon ja mukavaa hohdetta toi kasvoille. Helppo oli annostella, eikä tullut kovin helposti övereitä poskille.
Viisi vuotta vanha tapaus (ainakin), mutta en huomannut sen vaikuttaneen mitenkään tähän, puuterimainen kun on :).
Nyt vain seuraavan rasian kimppuun! Tehokäyttöön otan seuraavaksi luultavasti Avonin Marimekko-paletin :).

Tällaista tällä erää! Yritän nyt tällä viikolla postailla ahkerammin, kun nyt olisi tuotteita vielä näytettävänä, päätin pikkuruisen inventaarion vaihteeksi tehdä varastoilleni ja heivata muutaman ikivanhan ja tarpeettoman tuotteen menemään...
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mä kans melkeen halusin tilata jotain loppuunmyynnistä, mutta sitten onneks unohdin asian. :D En oo mitään ko. merkiltä testannut, höh, vaikka näyttävät ja vaikuttavat kivoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla siis riitti itsehillintä unohtamaan nuo :D.
      Mua vähän harmittaa, kun aikoinaan oli myös palasaippuaa myynnissä, eikä silloin tullut tilattua kokeiluun :/.
      Mutta hyvä, että edes nuo tuotteet sain testiin :).

      Poista
  2. Höh, mä en oo saanu mun pakettia vielä, enkä mitään lappuakaan... :/ Toivotaan että tulee pian, palan halusta päästä kokeilemaan! :) Mul on 3 samaa tuotetta itelleni ku sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti paketti saapuisi sullekin piakkoin!
      Hih, samoja ajatuksia siis ollut tuotteita valitessa ^_^!

      Poista

Suositut tekstit