perjantai 29. elokuuta 2014

Saippuaa kulunut hyvin

Kuukausi lähenee loppuaan ja niin myös esiteltävät purkit vähenee.
Tällä kertaa lyhyet esittelyt osittain tutuista tuotteista, joukossa käsisaippuaa ja suihkugeeliä :).

Jo alkukuusta sain tämän 100g Oriflamen Amazonia Soap Bar palasaippuan kulutettua nysäksi, täällä on kuva kokonaisesta saippuasta.
Tämä oli yllättäen todella riittoisa tapaus, yleensä mulla kuluu huomattavasti nopeampaa palasaippuat, siitä siis plussaa. Toki näillä varastoilla toivoisi kaikkien tuotteiden kuluvan mahdollisimman nopeaa :D.
Tämä ei myöskään kuivattanut niin paljoa, mikä yllätti todella, sillä yleensä nämä "kaupalliset" saippuat tuppaa kuivattamaan käsiäni paljon käytettynä!
Tuoksukin oli oikein miellyttävä tapaus ja se leijaili yllättävän pitkään mun nenään aina, kun käytin tätä. Kaiken kaikkiaan oli oikein ihana tapaus, harmi, ettei tätä ole enää myynnissä :/.

Nyt on käytössä ollut Dermosilin palasaippua, katsotaan, tuleeko juttua jo syyskuussa vai meneekö lokakuulle :).

Sitten sain käytettyä hyytävän suuresta suihkugeeli-varastostani yhden purkin pois! Se oli tämä jo aiemmasta postauksesta tuttu Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan ikivanha Two-Phase Shower Foam.
Ei mulla oikein ole mitään lisättävää tuohon edelliseen tekstiin tästä, myöskin tässä "uudemmassa" pullossa vaahto tuli ulos hieman valuvana eli ei ollut sellaista jämäkkää. Tuoksu oli iästään huolimatta edelleen hyvä ja tunnistettava, samoin pesutehot.
Tykkäsin siis tätä käyttää ja nyt täytyy sanoa haikein mielin hyvästit :).

Viimeisenä tälle erää olen saanut käytettyä pois tämän Dermosil Arctic Berries Concepts Sea Buckthorn Hand Soap tyrni-käsisaippuan.
Tätäkin olen jo aiemmin käyttänyt yhden pullon ja lisäksi täältä näkee koostumuksen ja värin.
Ei kyllä tästäkään ole aiempaan postaukseen lisättävää, sama ihana tuoksu ja samat ongelmat oli kuin tuolloin. Oikein kiva nestesaippua ja voisin ostaa lisääkin! Tämän yksilön ostin tarjouksesta, kun pullojen ulkomuotoa oltiin muuttamassa ja nämä vanhat pullot tulivat aleen sen takia.
Nyt nestemäisenä saippuana on käytössä jonkin aikaa täyttö-pumppupullo, josko saisi suihkugeelejä hitusen vähennettyä :).

Tästä siis alkaa jälleen vaihteeksi yksinäinen viikonloppuni. Otin töitä kotiin, koska nyt on pakko niitä tehdä. Suunnittelin meneväni ihan työpaikalle, mutta en tiedä millainen olo on huomenna tämän päivän pyöräilyn jälkeen, niin oli pakko varautua ja ottaa muistitikku kämpille mukaan. Katsotaan, miten menee :).
Huominen saattaa jäädä väliin postauksen suhteen, jos en saa enää mitään kulutettua ja sunnuntaina tulee sitten yhteenveto :).
Miumoi <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit