perjantai 22. elokuuta 2014

Rauhoittelua ja hivenen viilentelyä

Nyt on taas purkkien loppuminen ehtynyt, niin olen tarkoituksella välipäiviä pitänyt :).
On sitten vaihteeksi yrittänyt pari päivää flunssaakin päälle; eilen oli kurkku karhea ja tänään tuossa iltapäivällä nenä päätti mennä yllättäen täysin tukkoon... Myös tuttu vaivakin iski tuossa viikolla päälle, heti kun kelit viileni eli tietää kyllä syksyn tulleen...
Ärsyttää nyt tämän flunssan yrittäminen, kun Mr.Insinööri olisi kerrankin viikonlopun täällä ja suunniteltiin huomiseksi leffailua... Täytyy toivoa, ettei tämä tauti iskisi kunnolla päälle, vaikka epäilen tämän päivän pyöräilyn lyövän sen viimeisen naulan tähän arkkuun -.-
Ja ensi viikolla vaihtuisi Fressillä syyslukujärjestys ja monet jumpat olisi nyt järkevään aikaan, niin ajattelin ottavani maanantaina itseäni vihdoin niskasta kiinni ja meneväni jälleen jumppiin... Mistä vetoa, niin tuo tauti tosissaan iskee päälle ja kestää seuraavat 2-3 viikkoa taas... Tätä menoa saan alkaa kohta miettiä tuosta salikortista luopumista :/...

Mutta ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin; meidän työporukamme ei tarvitsekaan luopua toisesta tukipilaristamme <3. Toinen laboranttimme sai sittenkin rahoitusta ensi vuodelle ohjaajaltani ja post doc-tutkijaltamme ja toivon mukaan saisi sitä sitten tulevaisuudessa niin, että voisi jäädä pysyväksi! Ollaan kyllä niin iloisia ja helpottuneita tuosta käänteestä ^_^. Kyllä ne asiat näyttää järjestyvän jälleen!

Häähommat eivät ole tässä isosti edenneet, mutta sen verran kuitenkin, että ensi torstaina vien mekon ompelijalle töiden jälkeen ja kihlakuvien otto-päiväkin on varattu syyskuun viimeiselle viikolle, 25.9.
Janicalla oli jo elokuu täysi ja syyskuun loppupuolelle oli enää muutama ilta-aika jäljellä, niin nyt vaan otettiin tuo aika ja toivotaan, ettei Mr.Insinöörillä ole tuolloin koulua neljää pidempään :p.
Nyt vaan taitaa käydä niin, ettei sitten taideta kuvia saada mahdollisesti kutsukortteja varten... En usko, että ne muutamassa päivässä ehtisi valmistua ja Janicalla on lokakuu lomaa eli olisivat varmaankin marraskuussa vasta valmiit. Kutsukortit pitää kuitenkin laittaa lokakuussa, niin varminta on vaan valita kuvaton vaihtoehto (oli se sitten painatus tai itse tekeminen). Onpahan nyt helpompi miettiä kortteja, kun voi poistaa vaihtoehdoista kuvalliset pohjat :).
Silmämeikkikin on jo joten kuten mietittynä hääpäivää varten (värivaihtoehdot ja jotain tyyliä), mutta tokihan meikkaaja katsoo sen, että sopiiko mulle sitten yhtään ne jutut, mitä oon katsellut inspiraationa :p. Mutta haluaisin siitä kyllä jotain todella näyttävää, kun tykkään muutenkin näyttäviä värejä luomilleni tunkea ja silmälasini kuitenkin "syövät" osan väreistä varmasti näkymättömiin :). Katsotaan siis, tullaanko olemaan meikkaajan kanssa samoilla linjoilla :).

Mutta nyt tämän höpöttelyn jälkeen lyhyet esittelyt parista loppuneesta!
Parit kasvopesut on jälleen pitkästä aikaa kulutettu ja ensimmäisenä sain loppumaan tämän 50ml minikokoisen Avonin Anew-sarjan Rejuvenate Revitalising 2-in-1 Gel Cleanser putsarin.
Tämä oli koostumukseltaan suhteellisen juoksevaa läpikuultavaa geeliä, jossa oli jonkin verran sellaisia pieniä sinisiä palluroita (harmi, kun en kuvaa ottanut!). Käytin tätä iltaisin kaksoispuhdistuksen toisena osana puhdistusöljyn jälkeen max viinirypäleen kokoisen läntin verran ja toimi siinä melko moitteettomasti. Huolellisesti sai kuitenkin kasvot hinkata, ettei kasvovesilappuun jäänyt meikkiä, mutta se myös riippui tuon öljyn käytöstä hyvin paljon :).
Sen myös huomasin, että kun tämä joskus sattui olemaan pidempään iholla (kuorin kroppaa ym. sen aikaa), niin tämä tuntui viilentävän ihoa ihan pikkuisen. Se tuntui kyllä tosi kivalle. Ihoni ei myöskään narskunut tämän käytön jälkeen, vaan tuntui todella pehmeältä, eikä vaatinut välittömästi kasvorasvaa.
Todella kiva oli tätä kokeilla ja voisin kyllä minituubillisen käyttää tätä joskus uudelleenkin. Tätä ei vaan ole enää Avonin valikoimassa ollut pitkään aikaan (muistaakseni...).

Toinen loppunut oli sitten aamupuhdistuksena käytössä ollut Oriflame Amazonia Calming Face Wash putsari.
Tämäkin oli koostumukseltaan juoksevaa, vihertävän läpinäkyvää geeliä, joka tuoksui miellyttävästi passionkukalle. Aamupuhdistuksessa toimi mallikkaasti, mutta mielestäni ei ihan niin hyvin sopinut iltakäyttöön kaksoispuhdistuksen toiseksi osaksi, kun muutamia kertoja kokeilin. Tuota rauhoittavuutta en osaa arvioida, oma ihoni ei reagoi yleensä mihinkään ärtymällä, eikä se muutenkaan punoita tms.
Miinusta tulee pullosta; muovi oli todella kovaa ja pulloa joutuikin puristamaan melkoisella voimalla, että tavaraa sai tulemaan. Myöskään tuosta pienestä kierrekorkista en tykkää, mutta pari samanlaista pulloa (eri tuoksuja tosin) kaapissa odottaisi käyttöä :D. Tässä ei ollut sinällään mitään vikaa ja tosi kiva oli testata, mutta oli kuitenkin hieman tylsä ja lisäksi turhan riittoisaa (varastoja ajatellen), etten tule ostamaan uudelleen, jos joskus vielä alessa sattuisi tulemaan vastaan.

Nyt käyttöön ovat lähteneet varastostanu nämä kaksi putelia.
Tuon Anew-putsarin suunnittelin alunperin aamuksi, kun ajattelin sen olevan kuvauksen perusteella tosi hellävarainen, mutta huomasin sen olevan sittenkin todella puhdistava tapaus. Lähti siis iltakäyttöön kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Epäilen tämän olevan myös _todella_ riittoisa tapaus, joten esittelyä saanee odotella ehkä jopa ensi vuoden puolelle :D.
Madara on ollut aamukäytössä, mutta voisin testata sitä myös iltakäytössä. Täytyy muutenkin seurailla, miten kasvojen iho alkaa jälleen kuivumaan, että pitääkö kuitenkin ottaa jotain hellävaraisempia putsareita käyttöön loppu syksyksi ja talveksi. Nenäni alkaa jälleen uhkaavasti näyttää pieniä kuivumisen riekaleita...
Myös käsirasvan käyttö on radikaalisti lisääntynyt tässä parin viikon aikana eli kyllä se syksy on jo täällä!

Mutta palaillaan taas asiaan! Pariin postaukseen olisi tuotteita tällä hetkellä jäljellä... Katsotaan, josko jotain vielä saisin loppumaan tälle kuulle kuitenkin :).
Nyt jatkan iltaa Mr.Insinöörin kanssa, hän tuli juuri töistä kotiin ja tämä on jo toinen pitkä ilta takana :/. Yhteinen viikonloppu tulee kyllä todella tarpeeseen!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit