keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pikkiriikkisen mini-inventaarion tulos

Päätin tosiaan tehdä pikkuisen inventaarion... tai oikeastaan poistaa varastoista ja työpöydältä muutamia jo muutaman vuoden lähes käyttämättä pyörineen jutun. Näiden lisäksi poistoon lähti vielä yksi tuote, jonka esittelen myöhemmin.

Tämä Avonin Nail Experts Green Tea Nourisher Pen kynsinauha"voide" on ollut kyllä tässä viime aikoinakin epäsäännöllisessä käytössä, mutta aineen rullailu alkoi olla niin työlästä (hampailla piti pitää kiinni, että sai tuota kynän päätä pyöritettyä), että päätin luopua tästä.
Aktiivisella käytöllä piti kyllä mun kynsinauhat pehmeinä ja pidin rullailua lukuunottamatta tästä kynämuodosta tosi paljon. Enemmän saisi olla tällaisia kynämäisiä pakkauksia! Helpommin minäkin saisin tuolla oikealla kädellä otteen kynästä ja pystyisin tuotetta sillä hyvin levittää vasempaan käteen.
Tämähän ei ole ollut enää pitkiin aikoihin myynnissä, mutta jos olisi, niin voisin kyllä ostaa uudelleenkin.
Kynsijutuista enemmän tietävät: Onko tällaisia kynämäisiä kynsinauha-voiteita olemassa eri merkeillä?? Kiinnostaisi vastaisuuden varalle tietää :).

Vaikkei mulla kynsinauhavoiteista edelleenkään tule puutetta...
Vihreä Aloe vera on ollut epäsäännöllisessä käytössä töissä, mutta roudasin sen takaisin kämpille, jos saisin käytettyä...
Mulla kuitenkin on niitä monikäyttövoiteita myös siunaantunut sen verran, että saa nähdä, miten pitkään menee näiden käytössä :p.
Tuota Vitamin C-voidetta en ole tilannut, vaan sain sen aikanaan kannustelahjana, kun tuo oli uutuutena... Siitäkin on muuan vuosi aikaa :p.

Toinen inventaario-uhri oli sitten tämä jo muutaman vuoden pöydällä pyörinyt, puoleksi käytetty Oriflame Beauty Cuticle Remover Gel, jonka ostin aikanaan luullen tämän olevan tavallinen kynsinauhavoide.
Tuossa pitkän aikaa sitten luinkin, että tämän pitää antaa hetken vaikuttaa kynsinauhoilla ja sitten pestä pois... Jäi sitten tämän aktiivisempi käyttö pois sen jälkeen.
Kait tämä asiansa ajoi ihan ok:sti, mutta kun nyt en ole hetkeen tätä käyttänyt, niin sama heivata menemään. Täytyy varmaan tällaiset tuotteet jättää rauhaan vastaisuudessa ja tyytyä kynsinauha-voiteisiin :).

Viimeisenä uhrina oli tämä myöskin vuosia käyttämättä ollut 3ml Oriflame Beauty Waterproof Top Coat Mascara.
Tämä oli siis ripsivärin päälle laitettava väritön vedenkestävä päällysripsiväri (vai mikä tämän suomenkielinen vastine onkaan) ja muistan selvästi, että tämä kyllä ainakin sateessa pelitti ihan hyvin. Vähän tämä jäi pikkuisina paakkuina ripsiin, mutta tätä käyttäessäni en vielä omistanut hyvää ripsikampaa :D.
Harmittelin aikanaan, kun tämä Oriflamelta poistui myynnistä, kun tällaisia en ole juurikaan markkinoilla nähnyt... Kunnes selatessani Sleekin sivuja törmäsin tällaiseen samanlaiseen!
Olin itseasiassa vakavissani tekemässä tilausta tuonne, kun viime sunnuntaihin asti oli voimassa "osta 3, maksa 2"-alekoodi, mutta unohdin sen sitten ja muistin vasta seuraavana päivänä :p.
Mulle olisi tällaiset kirkkaat mascarat omiaan, kun tykkään käyttää vesiliukoisia ripsareita, mutta sadekeleillä toivoisi, että olisi vedenkestävää.
Tokihan voisin ostaa normaalin vedenkestävän ripsivärin, mutta ei viitsisi turhaan ostaa ja alkaa niitäkin kokeilemaan läpi, jos ne eivät ole ripsille hyviä :). Kirkkaalla Top Coatin kanssa kun voi käyttää juuri sitä omaa lempiripsaria :).
Voisin kyllä jossain vaiheessa tilata kokeiluun tuon Sleekin version tästä...
Onkohan muilla merkeillä tällaisia??

Tällainen oli saalis, ei suuren suuri, mutta onpahan tämäkin aina eteenpäin :). En mä hirveän mielelläni kyllä heitä pois tuotteita, joita on vielä jäljellä, mutta nuo nyt ovat aika turhaan pyörineet kaapissa ja pöydillä lähes käyttämättä vuosia, niin silloin kyllä pitää heivata suosiolla menemään...
Onko teillä tapana käydä läpi tasaisin väliajoin varastoja ja tarkistaa, että kosmetiikat on hyvässä kunnossa ja heittää pois ikivanhoja purkkeja?

Me lähtään käymään kohta leffassa (Expendables 3) ja huomenna olisi mekon sovitus ja ompelijalle luovutus :). Saattaa siis kirjoittelu mennä huomenna vähän myöhemmäksi!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. The Body Shopilla ainakin on kynämäinen kynsinauhaöljy valikoimissa. :)
  http://thebodyshop.fi/fi/almond-nail-cuticle-oil/88813/dp?openGroup=$productGroup.id
  Mun MIES osti ton joskus mulle yllätyslahjaksi kauppareissulla. :D On ihan hyvä tuotekin, eikä muuten tuoksu sille hirveälle karvasmantelille, vaan sellaiselle pehmeälle, hunajaiselle mantelille. :)

  Tuollainen vedenkestävä "seerumi" ripsivärin päälle ois ihan superhyvä juttu! Niitä sais olla markkinoilla useita!!! Koulun ehostuskurssilla opettaja puhui sellaisesta, mutten muista yhtään merkkiä, jos edes opettajakaan muisti... :D Koulun meikit oli Ben Nye ja Grimas, ehkä tuota Ben Nye:ä voisi googletella? En tosin tiedä mistä niitä tuotteita edes saa... :/ Tällaisen esim. löysin itse pika-googlailulla:
  http://www.polyvore.com/ben_nye_mascara/thing?id=70648781

  Mun pitäisi inventoida meikit, hiusten muotoilutuotteet ja näytteet ainakin. Niitä tulee vähiten käytettyä... Ihon ja hiusten hoito on ihan ok mallilla kun niitä ihastelen kaapilla muutenkin vaan välillä :D mutta ainakin meikit pitäisi käydä kunnolla läpi. Tuntuu että siinä on niin hirveä homma ja muutakin aina pitäisi siivota ehkä vielä ennen meikkejä.... :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeeiii, kyllähän mä tuon TBS:n kynän oon nähny!! Hemmetti, päässyt unohtumaan! Kiitos muistutuksesta :D.

   Googlasin tuon Ben Nye-merkin ja yksi jälleenmyyjä löytyisi Oulusta, Studio 44:ssä työskentelevä meikkaaja käyttää tuota sarjaa:
   http://www.kauneussivut.fi/kauneushoitola/oulu/Maskeeraaja-SKY-kosmetologi-Virpi-Vaisanen/
   Täytyy yrittää muistaa, jos kävisi kysymässä joskus, olisiko tuota "seerumia" siellä myynnissä!

   Mä kävin luomivärit läpi silloin edellisten arvontojen yhteydessä, oli "puhdistava" kokemus :D. Mutta nyt mulla on ne luomivärit, joita varmasti käytän :).
   Toivottavasti saat jossain vaiheessa tarmoa tarpeeksi käydä varastoja läpi :). Helppoa se ei kyllä ole!

   Poista

Suositut tekstit