keskiviikko 13. elokuuta 2014

Meikkivoiteitakin pitkästä aikaa kulutettu!

Nyt mun täytyy heti tähän alkuun hehkuttaa hyvin harvinaista asiaa!
Mulla tulee seuraavassa Avonin 12.jaksossa täyteen 6 vuotta konsulttina oloa ja nyt kävi niin, että ensimmäistä kertaa tänä aikana tästä meneillään olevasta 11.jaksosta en laittanutkaan tilausta menemään :o !!!
Mun täytyy olla sairas tai jotain :D.
Noh, todellinen syy tälle oli se, ettei muilta olisi tilauksia tullut, niin en jaksanut laittaa pelkästään itselleni tilausta menemään, vaikka nyt olisi ollut ilmaiset postikulut alle 80e tilauksiin :). Toki jaksoa on jäljellä vielä viikko eli vielä ehtii tapahtua :p.
Mutta tällä kertaa ainoat jutut, mitä kuvastosta kuolasin, oli uudet Scent Essence-tuoksut, jotka olisivat olleet tarjouksessa 2kpl 20e ja lisäksi Luxe-sarjan 4ml meikkivoide-näyte 2,50e. Eiköhän nuo tuoksut joskus tule taas tarjoukseen tai ostaa sitten vähän kalliimmalla eri aikoina :).
Katselin kyllä sillä silmällä myös uutta Naturals-sarjan omenankukka-kroppasarjan settiä (6,95e setti), mutta sitten ajattelin niitä mun vanhentuvia kropparasvoja sekä lähes 40 täysikokoista suihkugeeliä ja tulin siihen tulokseen, ettei tuoksu niin himottavalta vaikuttanutkaan :D.
Tämän voi varmaan ymmärtää ainoastaan muut samanlaiset kosmetiikka-narkkarit ja -hamsterit, mutta olen niin ylpeä näistä kieltäytymisistäni, helppo tuo päätös ei todellakaan ollut!
Onko siellä ruudun toisella puolella muita, joilla on jotain vastaavanlaisia pieniä onnistumisia takana viime aikoina???

Mutta nyt jälleen lyhyesti otsikon aiheeseen eli olen saanut lisää tuubeja kulutettua ja ne olivat tällä erää meikkivoiteita!
Sain vihdoin ja viimein käytettyä tämän oikeasti ikivanhan Oriflamen Flawless Foundation SPF8 meikkivoiteen sävyssä Natural Beige.
En ottanut kuvaa nyt kasvoilla tästä, koska tämä oli sen verran tumma, että käytin tätä aivan vaalean meikkivoiteen kanssa.
En edes muista, milloin sain tämän (olisiko ollut... 2008...9?), sillä se oli niitä aikoja, kun tilasin Oriflamea vielä kaverin kaverin kautta ja hän aina välillä lähetti postikuluja kattamaan ylimääräisiä tuotteita (yleensä sellaisia, joissa päiväykset olivat lähellä). Tämä oli yksi niistä ja näitä meikkivoiteita sain myös muissakin sävyissä, mutta ne olivat tätäkin tummempia. Laitoin ne sitten roskiin, kun niin tummille ei olisi ollut itselläni koskaan käyttöä...

Toisena loppujana oli sitten vähän tuota uudempi Avonin Calming Effects Skin Revival Foundation sävyssä Ivory ja loppuvaiheessa käytin näitä kahta yhdessä (tummaa ja vaaleaa).
Tämän Avonin sain aikanaan kannustelahjana, kun tilausta oli tietty summa kasassa.
Pysyvyydeltään nämä molemmat oli samaa luokkaa kuin aiemmin käyttämäni meikkivoiteet eli joitakin tunteja myöhemmin pientä uurteisiin pakkautumista oli havaittavissa ja nenää niistäessä tai muuten kasvoja paperilla pyyhkäistäessä meikkivoidetta jäi paperiin. Onko edes olemassa meikkivoidetta, jota ei tuollaisessa tilanteessa paperiin jäisi?? Mulla ei ole tullut ainakaan sellaista vastaan...
Peittävyydeltään nämä eivät olleet ihan niin peittäviä kuin esim. Oriflamen vanha puikkomeikkivoide, mutta olivat riittäviä peitevoiteiden kanssa.
Muuta en osaa sanoa näistä kummastakaan... Kiva oli kokeilla ja nyt jatketaan seuraaviin seikkailuihin :).

Hää-hommatkin otti taas pienen lapsen askeleen eteenpäin, kun tuossa illalla sain laitettua sähköpostia ompelijalle mekosta ja Janicalle kihlakuvista :).
Ja eilen sain JH:lta valmiiksi lainaan koristejuttuja jo pöytiä varten; kirkkaita timantteja/pisaroita ja hopeanväristä läpinäkyvää kaitaliinaa. Vielä valoköynnökset pitäisi saada, niin koristeet ovat valmiina odottamassa :) Nuihin vielä lisää kynttilät/tuikut, niin on tunnelmaa :).
Niin ja katsoin mä myös vähän eteenpäin noita kutsukorttien painatus-sivujakin eli erittäin hedelmällinen päivä ollut hääsuunnitelmien suhteen ;D. Töissä taas tämä päivä meni penkin alle väsymyksen takia, mutta onneksi alkuviikko oli sentään ihan kohtuullinen.

Eipäs tänne tällä erää tämän kummempia!
Kirjoittelen taas huomenna, ellen sitten jumppaan mene (ei ole edelleenkään tuo jumppaus ottanut kunnolla tulta alleen :/).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. En nyt tiedä lasketaanko mun jutut... Mutta mä onnistuin hillitsemään itteni AIKA hyvin Hairstoren -70%-konkurssimyynnissä. ;D Ostin vaan yhen hiuksiin jätettävän hoitoaineen, joita mulla ei ole juurikaan. :D Himoitsin yhtä L'Oréalin shampoota ja Joicon shampoo-hoito-pakettia, mutta en sortunu! Tallinnastakin ostin vähän vähemmän mitä ois mieli tehnyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lasketaan :D.
   Varsinkin, jos nuin huippu-alennuksissa malttaa mielensä :D.
   Kyllä meikäläisten täytyy näillä varastojen koolla iloita kaikista pienistäkin kieltäymyksistä ;).

   Poista

Suositut tekstit