perjantai 1. elokuuta 2014

Heinäkuun viimeiset

Tässäpä tulisi sitten viimeiset loppuneet jutut heinäkuulta (vaikkei kuukausi enää ollutkaan pelastettavissa).

Ensin sain käytettyä taas parit tuoksunäytteet, ne olivat Avonin Windscape for Her Eau de Toilette näytteet, joista kustakin riitti pariin kokeilukertaan.
Fragrantican mukaan ensituoksu syntyy Mandariinista, Appelsiinista, Granny Smith-omenasta ja muista Sitruksista. Sydäntuoksussa on Merivettä ja Kukkia ja Pohjatuoksussa Myskiä.
Nämäkin näytteet on mulla jonkun vuoden pyörinyt tuolla kirjahyllyssä muovikassissa, niin tuoksu ei välttämättä ollut enää alkuperäinen. Vaikutti kuitenkin sellaiselta raikkaan vesimäiseltä, ei yhtään tunkkaiselle.
En kuitenkaan päätä pahkaa tähän rakastunut, niin ei haittaa, vaikkei tätä olekaan enää myynnissä :).

Toisena olisi sitten täysikokoinen 50ml hajuvesi eli Avonin Outspoken Intense by Fergie Eau de Parfym, jonka sain muistaakseni parisen vuotta sitten joululahjaksi äidiltä (hän pyysi tilaamaan jotain hänen kustannuksellaan :)).
Tätä olin sitten tuoksutäplästä hinkannut ranteeseen ja kivaksi kokenut, niin laitoin tilaukseen.
Fragrantican mukaan Ensituoksussa on Tähtihedelmää, Karhunvatukkaa ja Kumkvattia (?), sydäntuoksu koostuu Passionkukasta, Gardeniasta ja Afrikkalaisesta Appelsiininkukasta ja Pohjatuoksussa tuoksuu Myski, Meripihka ja jokin Kataja (Virginia Cedar?).
Tuoksutäplästä huolimatta tämä oli ihollani "perinteinen"parfyymi eli todella voimakas ja tunkkainen, en pystynyt siis tätä juurikaan käyttämään, joten siirsin tämän suosiolla vessatuoksuksi, jossa palveli moitteettomasti.
Harmi, ettei sitten vastannutkaan odotuksiani, mutta tulipahan kokeiltua ja käytettyä!

Heinäkuulle sain kulutettua onneksi vielä toisenkin kasvoveden! Se oli tämä Cliniquen Clarifying Lotion 1 kasvovesi 200ml koossa, jonka ostin viime lokakuussa Hullareilta setti-tuotteena.
Aiemminhan olen käyttänyt jättipullon Lotion 2:sta, joka on tujua mutta tehokasta ainetta. Mutta kylläpäs myös tämä "ykkönenkin" ajoi asiansa iltakäytössä varsin mallikkaasti omalla ihollani, en voi tätäkään moittia! Tästäkin alkoholia kyllä löytyy kärkipäästä, mutta ei ollut mielestäni lähellekään niin tujua kuin tuo kakkonen. Ei myöskään tuoksunut kovin voimakkaalle eli senkin puolesta oli miellyttävä käyttää.
Voisin kyllä ostaa lisää tätä, harmi, ettei myydä isoissa pulloissa :/.

Viimeinen käytetty (tai lähinnä roskiin heitetty) oli tämä Golden Rose-merkin Wonder Lash Mascara, jonka ostin vuosi sitten Turkin reissulla.
Harja oli hyvä, samoin koostumus ja tuuheutusteho, mutta siinä ne hyvät puolet olikin...

Tämä nimittäin samoin tein myös paakutti ripset ja lisäksi mun silmälasit oli päivittäin täynnä mustaa murua... Tämä siis varisi ripsistä todella runsaasti :(.
Tuosta kuvasta ei paakkuja huomaa, mutta livenä ne kyllä läheltä katsottuna näki...
Harmitti kyllä tosi paljon, kun muuten oli lupaava ripsiväri :/. 3kk sinnittelin, mutta nyt päätin heivata tämän menemään.
Enkä osta enää uudelleen, ei ollut hintansa arvoinen minun ripsille...

Nyt otin käyttöön Oriflamen Wonder Lash (kappas, sama nimi...) Enhancer mascaran violettina ja Toukokuussa Livboxista tulleen Clarinsin Be Long mascaran minikokoisena.
Katsellaan, mitä nämä tulevat mun räpsyttimille tekemään :).
Näiden jälkeen kaapissa odottaa enää Estee Lauderin huippis-ripsari!! En malta odottaa, että pääsen sen kimppuun!!

Näin siis on käyty läpi Heinäkuu, vielä huomenna tulee yhteenveto ennen kuin pääsee kunnolla tämän Elokuun kimppuun :).
Niin ja päädyin nyt siihen sitten, että menen sinne Ysäri-bileisiin huomenna :p. Sain laskuja maksettua ja rahaa jäi, niin ajattelin että hemmetti, en mä rahoja hautaan mukaani saa kuitenkaan, niin käydään nyt tämän kerran katsomassa millainen tuo on :). Onneksi eilen oli palkkapäivä :p.
Kunhan nyt ei väsymys iske niin kaikki on hyvin, lipun ajattelin tosin ostaa portilta, jos sattuukin jotain yllättävää :). Onneksi ainakin MP lähtee myös, niin saa sitten tanssia siellä menemään :D.
Mutta nyt jatkan hääbiisilistan tekoa ja hääkampaus-kuvien ja inspiraatioiden etsimistä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit