torstai 28. elokuuta 2014

Jotain Pientä Silmille ja Hiuksille

Suunnittelin ensin, että tähän postaukseen olisin laittanut vain pari loppunutta, mutta näyttää "pahasti" siltä, että mulla ehtii vielä pari tuotetta loppua ennen kuun vaihdetta, niin säästän yhden postauksen sitten niille :).
Nyt siis on juttua parista tuotteesta silmille ja parista tuotteesta hiuksille.

Aloitetaan ensin siitä viimeisestä mini-invetaarion uhrista, joka oli tämä Avonin Eyeshadow Primer silmämeikin pohjustaja sävyssä Light Beige.
Tätä en ole itse tilannut, vaan sain kannustelahjana, kun tämä tuli uutuutena myyntiin viime vuoden puolella (muistaakseni...). Tässä olisi kyllä kuvan mukaan ollut tavaraa reilusti, mutta kun tämä oli kuivahtanut :(!!!
Rikoin melko alkuvaiheessa tuon kannen, mutta ei sinne niin paljoa ilmaa kuitenkaan päässyt. Käytin tätä kuitenkin suht usein varsinkin silloin, kun en koko luomille luomiväriä laittanut, vaan laitoin vain rajaukset.
Valitettavasti tämä ei edes toiminut kuonnolla minun luomilla, jos laitoin luomiväriä koko luomille :(. Parin tunnin sisään oli värit jo selkeinä viiruina. Lisäksi tämä kuivahti luomille lähes heti viime aikoina, ettei tätä ehtinyt kunnolla edes levittää, mikä sai luomet näyttämään paakkuisilta.
Olen siis iloinen, ettei mun tarvinnut tähän omia rahoja laittaa.

Tosin eipä sillä olisi ollut mitään mahdollisuuttakaan voittaa tätä Urban Decay Eyeshadow Primer Potion pohjustajaa, jonka päätin olevan nyt loppu, kun joutui käyttämään jo väkivaltaa ulos saamiseksi.
Olen tätä jo aiemmin muutamalla sanalla hehkuttanut, mutta kyllä kait mä olen tästä monen monituista kertaa sanonut muutenkin :). Pysyy luomivärit tuntikausia ja kestää myös hikijumpat, testattu on.
Ja riittoisakin on kuin mikä! Tämä on nimittäin ensimmäinen tuubi, jonka sain MP:n diilauksena Miamista 3 VUOTTA sitten kesäkuussa!!! Enhän mä tätä toki päivittäin käyttänyt, kun välillä oli muitakin pohjustajia kokeilussa, mutta silloin kun luomivärit laitoin koko luomille, niin UDPP on vain ehdoton.
Uuden tuubin tilasin Beautybaysta jo vuosi sitten, kun kuvittelin silloin tämän loppuvan...
Haukkuu kyllä hintansa ja hankinta-vaivansa 100-0. En aio koskaan luopua tästä, enkä usko, että tässä tapauksessa alkaisin kovin helpolla kokeilemaan omalla rahalla muita luomien pohjustajia, vaikka tunnetusti kokeilunhaluinen olenkin. Tämä kategoria on liian riskaabeli isompiin kokeiluihin nyt kun se huippu on löydetty.
UDPP on nyt mun ehdoton HG-tuote Silmäluomien pohjustamisessa!

Sitten sain kulutettua jälleen yhden hiusnaamion, joka oli jo aiemmasta postauksesta tuttu Schwarzkopfin BonaCure FibreForce Fortifier Treatment.
Käytin tätä epäsäännöllisen säännöllisesti, kunnes tässä kuussa otin tehokäyttöön, kun huomasin purkin olevan lopuillaan.
Luin tuon aiemman postauksen ja jäin harmittelemaan todella paljon, sillä nyt tämä ei silottanut takkuja yhtä tehokkaasti kuin aiemmin :(.
Mietin pääni puhki, mistä asia voisi johtua, kunnes katsoin Facebookista tuon aiemman ajan hiukset ja syy saattoi selvitä; minulla oli tuolloin vaaleat hiukset tai oikeastaan hiusväri oli haalentunut reilusti ja nyt mun punainen väri on vielä suhteellisen tuore (kuukauden vanha).
Tämä kuitenkin vähensi hiusten hapsotusta edelleen ja hiukset olivat pesun jälkeen pehmeähköt, ainoastaan nuita takkuja joutui enemmän selvittämään pois pestessä.
Kyllä mä voisin edelleen tätä tilata, mutta täytyy nyt vastaisuudessa huomioida hiusten tilanne :).

Viimeisenä tällä erää oli sitten Rich-merkin 2ml näytepussi Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir hiusseerumi, joka tuli Heinäkuun Livboxin mukana.
Siirsin sisällön aiemmin saatuun Miracle oil-näytepulloon, josta oli helpompi annostella.
Tämä riitti muistaakseni 5-6 kertaan ja kyllä tämäkin vaikutti oikein pätevältä seerumilta.
En ole nyt suuria eroavaisuuksia näissä käyttämissäni hiusseerumeissa havainnut, tämäkin oli ehkä Avonin seerumeja "raskaampi" ja öljyisempi.
Ei mulla tästäkään ole oikein sen kummempaa sanottavaa, voisin kyllä yhden täysikokoisen pullon käyttää joskus, sitten täytyy varmaan taas siirtyä seuraavaan :).

Nyt lähden suihkuun kuluttamaan viimeiset tuotteet ja toivottavasti tässä parina aamuna saisin vielä yhden jutun käytettyä :).
Hirvittää vähän taas valmiiksi, miten syyskuu tulee menemään, kun nyt on kohtuudella saanut tuotteita käytettyä ja myös siirrettyä pois... Noh, turhaan kai sitä ennakkoon murehtii, menee miten menee :).
Palataan taas huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mun pitää tunnustaa yks juttu. Tää on ihan äärimmäisen noloa, ehkä jopa nolompaa kun kymmenet suihkugeelit. Mä ostin tuon UDPP:n kaksi vuotta sitten Roomasta kaiken hehkutuksen takia, mutten ole kertaakaan käyttänyt sitä! En edes kokeillut! En edes avannut korkkia!!! Noniin, nyt ymmärrät miks mun pitäis inventoida meikit?! Hävettää, mutta onpahan yksi tunnustus vähemmän taas. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄÄÄHHH ??!!? Marisa, ei noin!!!! :D
   Nyt kuule nopeasti se kokeiluun, parhaimmassa tapauksessa sulle avautuu täysin uusi maailma luomivärien kanssa, jos se toimii sulla :D. Tosin sitten voi luomivärien määrä lisääntyä salakavalasti ;D.
   Ei noin hyvä aine saa jäädä missään nimessä käyttämättä!
   Ja jos et saa sitä käytettyä, niin mä voin ilomielin ja kirkuen ostaa sen sulta :D.

   Poista

Suositut tekstit