sunnuntai 17. elokuuta 2014

Suht uutta ja todella vanhaa taas kulutettu!

Tällä kertaa esittelyssä olisi vuorossa muutama hiustuote, jotka sain kulutettua viimeisen viikon aikana :).

Ensimmäisenä tästä joukkiosta sain kulutettua loppuun tämän Toukokuun 2014 Livboxista tulleen 50ml minikokoisen Cutrin Reflexion Color Boost Conditioner hiusten hoitoaineen.
Näiden tuotteiden pitäisi auttaa säilyttämään värin sävyn pidempään ja hoitoaineen pitäisi syvähoitaa hiuksia, helpottaa kammattavuutta ja tehdä hiuksista silkkisen pehmeät.
Valitettavasti en voi allekirjoittaa ainakaan tuota kammattavuuden helpottamista, itselläni ei kyllä shampoon käytössä tulleet takut silonneet tämän käytöllä varsinkaan sen jälkeen, kun kävin värjäämässä edellisen kerran hiukset Heinäkuussa :(. Itse jouduin kyllä reippaasti käyttämään hiuksiin jätettäviä hoitoja tämän jälkeen, että sain pörröisyyden aisoihin ja takut lähtemään päänahkaa kiduttamatta.
Ei siis ainakaan minun värjätyille hiuksilleni sopinut.
En tiedä, miten toimisi värjäämättömään päähän tai hiuksiin, joista väri on jo haalistunut... Jos nyt oikein muistan, niin testasin tätä silloin toukokuussa ja edellinen väri oli jo haalistunut hiuksissani, niin silloin tuntui toimivan paljon paremmin. Otin tämän sitten kunnolla käyttöön vasta seuraavan värjäyksen jälkeen, niin sen enempää kokemusta ei ole tuosta. En tämän kokemuksen perusteella ostaisi täysikokoista purkkia, mutta oli kiva päästä testaamaan kuitenkin :).

Myös tämä 5ml minikokoinen Schwarzkopf BonaCure Oil Miracle Light Finishing Treatment hiusseerumi/-öljy on Livboxista, mutta se tuli jo Lokakuussa 2013 :).
Tästä tykkäsin kovasti ja vaikka ainetta oli vain 5ml, niin oli tosi riittoisa tapaus, käytin tästä varmaan pitkälti toistakymmentä kertaa.
Aluksi säästelin vain matkakäyttöön, mutta sitten päätin käyttää tämän pois, ei niitä matkoja niin paljoa ole :).
Kokemusta hiusseerumeista on vain lähinnä Avonilta ja niihin verrattuna tämä vaikutti selkeästi rasvaisemmalta/öljyisemmältä, joten annostelin tätä sen takia varovaisella kädellä aina kosteisiin pestyihin hiuksiin.
Muiden tököttien kanssa silotti kyllä kiitettävästi pahimman pörröyden pois.
Ei ole pahaa sanottavaa tästä ja voisin kuvitella ostavani täysikokoisenkin joskus käyttöön.
Purkin aion säästää matkakäyttöön ja täytellä aina muilla käytössä olevilla seerumeilla :). Nyt laitoin tähän seuraavaksi käyttöön Heinäkuun boksista tulleen Richin 2ml pussin :). Katsotaan, ehdinkö sen käyttää myös tämän kuun aikana :).

Viimeisenä tälle erää sain eilen käytettyä pois tämän 55g Lush Squeaky Green Shampoo Bar kiinteän shampoopalan.
Tämä oli mulla useana pienenä palasena jo, niin päätin sulattaa ne kippoon veden kanssa nestemäiseksi shampooksi. Siitä olisi varmasti riittänyt useampaan kertaan, mutta lotrasin tämän kahdella vaahdotuksella eilen pois :p.
Tämä olikin jo todella vanha, kyseinen kuva otettu silloin, kun tämän blogini aloittelin ja tämä oli ensimmäiseltä Lushin liikkeessä käyntikerralta vuodelta... 2009 syksyltä, jos oikein muistan... Oli jo siis aika käyttää tämä loppuun, todistusaineistoahan ei jäänyt jäljelle.

Sisällystä Britti-Lushin sivuilta otettu aikanaan muistiin.
Otin siis tämän hilsehtivälle päänahalleni ja silloin myös ajattelin, josko saisin pesuväliä pidennettyä.
Tuoksultaan ei ollut mikään lemppari, mutta ajoi asiansa hyvin ja rauhoitti tarvittaessa päänahkani hyvin. Pesuväli oli jonkin aikaa tosiaan 3 päivää (normaalisti pesen joka toinen päivä), kun oli käytössä tämän lisäksi Lushin American Cream hoitiskin. En kuitenkaan pitkään jaksanut käyttää tätä yksistään, oli nimittäin melko pesevä tapaus ja silloisia vaaleita hiuksiani kuivatti jonkin verran. Käytinkin tätä sitten lähinnä syväpuhdistavana shampoona 1-2 kertaa viikossa.
Ei tästäkään ole pahaa sanottavaa, mutta aion varmaan kokeilla syväpuhdistavaksi shampooksi jotain muuta palashampoota Lushilta jossain vaiheessa :). Mukavat muistot tästäkin on jäänyt kyllä näiden vuosien aikana!
Esimerkiksi tuosta leikattu pieni pala oli käytössä, kun asuttiin evakossa putkiremontin takia pienessä kellariin tehdyssä yksiössä vuonna 2010 :D. Ja silloin epätoivoisesti kirjoittelin siellä myös graduani energiajuoman voimalla... Se kesä oli myös todella kuuma ja helteinen! Siellä kellarissa vaan sai istua viltin alla, vaikka ulkona oli +30C :D. Voi niitä aikoja!!

Onko teillä samanlaisia muistoja jäänyt mieleen jostain pitkään (vuosia) käytössä olleesta kosmetiikkatuotteesta??
Tällaisia muisteluita tällä erää!
Olin tosiaan iltapäivän R:n luona hänen poitsun 1v synttäreillä. Kivaa oli ja tarjottavat oli herkullisia (noh, Huovisen Leipomon tuotteet nyt ovat AINA herkullisia :D). Ja hienoja lahjojakin päivänsankari sai ja olikin niistä kaikista todella innoissaan, hauska oli seurata toisen riemua ja intoa ^_^. Mukava päivä takana siis.
Nyt jatkan Mr.Insinöörin odottelua kotiin Ikean kuvaston kanssa :D. Palataan taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit