tiistai 12. elokuuta 2014

Smaragdien vihreys hälvennyt

Nyt olisi vuorossa lyhyt esittely elokuun ensimmäisestä loppuneesta.
Tai ei nyt sinällään loppuneesta, mutta kuivuneesta. Tämä nimittäin pääsi yllättämään siltikin, vaikka olin jo alkanut varautua siihen, että joudun piakkoin tästä luopumaan ja etsimään seuraajaa.

Sehän oli siis jälleen melko vanha silmänrajauskynä, tällä kertaa Oriflamen Giordani Gold-sarjan Eye Pencil sävyssä Emerald.
Tästä alkoi jo aiemminkin tuo kärki murentua, kun yritin vetää rajaa, mutta se vielä joten kuten onnistui. Nyt kuun alussa ei sekään enää onnistunut, vaan kärki hajosi heti lavuaariin, joten katsoin paremmaksi heivata tämän. Melko pieneksihän tuo kuitenkin palveli :).
Hyvän vihreä oli sävyltään ja "Aamumeikki"-tunnisteen alta löytyy muistaakseni muutama vihreä meikki, joissa olen rajauksena tätä käyttänyt. Tokihan se ei luomivärien alta hirveästi erotu.
Ei mulla ole tästä muuta pahaa sanottavaa kuin että teroittaminen meinasi olla hankalaa. Oli jotain kovempaa materiaalia, niin tiukkaa meinasi olla, että sai kynää teroittimessa pyöritettyä.
Nyt mun pitäisi ostaa tälle seuraaja... Vaikka rajauskyniä omistan, niin rehellistä vihreää ei nyt löydy. Uusi hommaamani Avonin Glimmerstick-rajaus oli sellainen sinertävän vihreä, joka nyt odotteluaikana voi toimia korvaajana, mutta kyllä mä oikean vihreän rajauksen hommaan.
Mietin vielä, tilaanko nyt Avonilta tuon, kun huomenna teen tilauksen, vai odotanko seuraavaa jaksoa, jossa rajauskynät olisivat tarjouksessa yli 2e halvemmalla kuin nykyisessä...
Päätöksiä päätöksiä :D. Todennäköisesti tilaan vasta seuraavasta jaksosta eli täytyy runsaammat vihreät meikit jättää nyt tekemättä vielä muutamaksi viikoksi :).

Tästä siis lähti elokuun listailu käyntiin ja melko hyvin tämä kuukausi on edennyt jo loppuneiden kanssa. Katsotaan sitten, miten huomisen Avonin tilauksen teon jälkeen käy :p. "Lohdutuksena" tosin on ehkä se, että nyt ei tule alennuksiin oikeuttavaa summaa kasaan, niin joudun jälleen tarkemmin katsomaan ja miettimään, mitä tilaan itselleni ja toisaalta nyt ei onneksi kovin montaa "himotus"tuotetta kuvastosta löytynytkään :).
Mutta mä kirjoittelen huomenna, ellei sitten mene myöhään tai tule tuon tilauksen teon kanssa kiire :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit