lauantai 9. elokuuta 2014

Hää-höpöttelyjä sekä Ennusteluja Elokuulle

Heippa taas pitkästä aikaa!
Viikolla onkin ollut taas iltaisin jos jonkinlaista tekemistä (rannalla oleskelua kaverin kans, kaupungilla käyntiä, Mr.Insinöörin kanssa ajan viettoa, 2x 5 litran sankollista mustikoiden perkkaamista ym.) ja edelleen muuten vaan laiskotuttanut, niin ei ole saanut aikaiseksi tehdä juuri mitään blogin eteen...

Hääjutut on sen verran edennyt, että alkaa kampaus selkiytyä mielessä vähitellen :D. Tuossa eräänä iltana googlettelin ja kuvailin kuvia kännykkään, että on sitten näyttää vinkkejä kampaajalle, kun se aika tulee.
Kampaus tulee todennäköisesti olemaan jotain 1920-luvun Hollywood glamour-tyyppistä ripauksella rockia, katsotaan, mitä ehdotuksia kampaajalta sitten tulee :).

Ompelimoon en ole vielä saanut laitettua sähköpostia (mekon kuvat sain sentään koneelle siirrettyä kännykästä sitä varten), vaikka sitä suunnittelin... Ehkä tulevalla viikolla saisin sen aikaiseksi :).
Sain kuitenkin aikaiseksi käydä kysymässä sormusten pienentämisestä Kultaseppä Räsäseltä... Ei vaan valitettavasti onnistu nuihin mun kumpaankaan sormukseen pienennys :(. On kivien alta onttoja ja lisäksi vihkissä on kivet niin lähekkäin toisiaan, että riskinä voi olla istutusten rikkoutuminen. Plus tuo kelta- ja punakullan juotoskin saattaa pahimmassa tapauksessa rikkoutua, jos lämpöä saa... Eli Räsänen ainakin sanoi, että hän ei uskaltaisi alkaa pienentämään. Tämä siis on yhteneväinen PolarKorun Jarin sanomaan, että nuita on helpompi suurentaa kuin pienentää... Ainoa vaihtoehto olisi sitten juottaa nuo molemmat sormukset yhteen, kun molemmat ovat sormessa, se saattaisi ehkä vähän auttaa...

Tästä siis tuli seuraava ongelma, mutta facebookissa kun tuskailin tuota, niin kaverini TV ehdotti, että voisin ostaa pienemmän sormuksen siihen estämään sitä toista tippumasta. Siitä se idea sitten lähti ja torstaina käytiinkin Oulun panttikonttorissa, josta löytyikin vihkisormukseni "pikkusisar" 16- koossa (kihla ja vihki ovat siis 16+) :D. Katsoin kotona noita mun keräämiäni sormuskuva-kollaaseja, niin juurikin tuosta sormuksesta taisi lähteä liikkeelle mun vihkisormuksen teko :D.
Tiukkahan tuo on, mutta saa sen väännettyä irti kuitenkin ja oikeaan käteen se menee täydellisesti nimettömään sitten, kun vasemmassa ei tarvitse enää :).
Tuo oli tosiaan Kultajousesta ostettu 1½v sitten ja aitoustodistuskin oli mukana. Näyttipäs olevan vielä Kultajousen sivuilla saatavilla, tässäpäs sieltä napattu kuva, kun en ole ottanut sormestani kuvaa:

Nyt pystyn hyvin totuttelemaan rauhassa kahteen sormukseen ja kun tuo on tosiaan samanmallinen kuin vihkini, mun vihki on vain jämäkämpi ja hivenen leveämpi, 18K kiiltävää kelta- ja matta punakultaa ja siinä on sinisafiiri ja 6 isompaa princess-hiottua timanttia :).
Niin ja tuo sormus tosiaan lähti sieltä kanikonttorista hintaan 85e :D. Eli pikkuisen on kyllä "ilmaa" nuissa koruliikkeiden hinnoissa... Tokihan panttiliikkeissä maksavat vain kullasta ja mahdollisista timanteista eli siksi ymmärrettävää nuo alhaiset hinnat. Tällä kertaa Mr.Insinööri raaski ostaa tuon mulle, kun hän ei osallistunut kihla- ja vihkisormuksen kustannuksiin minun halustani :).
Tätä sormusta pystyn sitten käyttämään sellaisissa tilaisuuksissa, joihin en kihla-vihki-yhdistelmää uskalla tippumisen pelossa laittaa ja tietysti nyt kihlasormuksen kanssa olen pitänyt. Ihanaa, kun ei tarvitse pelätä tippumista enää!!

Mutta tämä taas hää-höpötyksistä ja mennään itse asiaan eli kosmetiikkaan ja tässä kuussa toivottavasti loppuviin tuotteisiin :D.

Tässä ensin aiemmilta kuukausilta taas tuttuja tuotteita (eivät vaan ota loppuakseen...)
Josko nyt viimein edes suurin osa loppuisi :D. Kasvopesujen, hoitoaineen, UDPP:n ja kroppavoiteen suhteen toiveet ovat todella korkealla, muiden kanssa vain toivon :).
Tuoksunäyte- ja kasvonaamio-pussit ovat kuvassa vain sitä varten, että saatan niitä taas käyttää, jos siltä tuntuu :).

Ja tässä on sitten tuotteet, joita ei ole aiemmin ennustuksissa näkynyt. Näistä hiusöljy, bb-voide ja käsisaippua ovat melko varmoja loppujia, muut ovat toivelistalla.
Jos innostuisin jalkoja hoitamaan enemmän, niin kuorinta loppuisi varmasti. Samoin, jos saan jumppailu-vaihteen silmään, niin tuo on duty-suihke tulee loppumaan... Ellen sitten ota sitä päivittäiseenkin käyttöön...!!

Sitten kuvista jäi pari tuotetta pois sen takia, että ne tulevat loppumaan 1-2 käyttökerran päästä. En myöskään laittanut kroppakuorintoja kuvaan, koska en tiedä, tulenko käyttämään yhtä kuorintaa koko ajan kunnes loppuu, vai käytänkö kaikkia fiiliksen mukaan. Nyt olen vain fiiliksen mukaan mennyt :).
Lisäksi mulla on jo tähän mennessä loppunut 3 tuotetta, joista yksi oli vähän surullinen yllätys...
Mutta olen myös ostanut pari käytettyä juttua Mr.Insinöörin serkulta ja lisäksi Livbox myös saapui minulle viime viikolla.
Nyt kun olen melko tiiviisti ilmailu-viikonloppuleskenä, niin huomenna voisin kirjoitella vihdoin tuosta Livboxista :).

Mr.Insinööri tosiaan meni niiden lennokkikerhon porukan kanssa Oulunsaloon Tour de Sky-ilmailutapahtumaan, niin oon itse jäänyt yksin kattien kanssa :). Mutta päivällä kävin Combat-maratonissa \o/!!! Sainpahan tämän jumppa-kooman voitettua ja hitsi, mä pääsin siihen endorfiini-flow-tilaan puolessa välissä settiä (maraton kesti siis 1h 45min) <3 !!! Jälleen muistin syyn, miksi alun perin oon aloittanut tuon jumppailun, vaikken nyt kovin useasti ole tuohon flow-tilaan päässytkään. Oli kyllä ihan mahtava fiilis, varsinkin kun alkusetti tuntui, että saapa nähdä tuleeko mitään ja jaksaako, kun alkoi maitohappoja pukata ihan kunnolla jalkoihin ja vilkuilin kelloa jokaisen biisin jälkeen. Mutta sitten se fiilis tuli, joka kasvoi hiljalleen ja loppuvaiheessa jaksoin niin hyvin, että olisin hyvin ainakin 15min jaksanut lisää :D. Saattaa kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta Combatissa se ei sitä ole :p. Jospa nyt tämän siivittämänä jaksan taas lähteä jumppailemaan ensi viikolla ^_^.

Mutta nytpä lopettelen taas tämän loputtoman tekstin. Kirjoittelen huomenna siitä Boxista, niin pääsee sitten nuiden loppuneidenkin kimppuun joskus :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit