lauantai 16. elokuuta 2014

Parit purkit kuitenkin tulleet ja koristelutkin jo mietittynä

Heipsböö!
Pääsin viimeksi kehumaan, etten tehnyt Avonille tilausta nyt, mutta eiköhän seuraavana päivänä sitten tullut sähköpostiin ilmoitus, että Peppy Galore lopettaa, niin pakkohan se oli hyödyntää -50% alekoodi... Oon noita tuotteita kuolannut pitkään nettikaupassa, eikä Livboxistakaan tullut aikanaan tuotteita testattavaksi, niin nyt sitten pistin tilaukseen 5 tuotetta ja hinnaksi tuli niille yhteensä himpun alle 35e. Pakko se oli nyt tilata, kun vielä pystyy testaamaan :p. Tarkemmin sitten tuotteista, kun paketti saapuu :).
Oletteko te testanneet kyseisen putiikin tuotteita aiemmin?? Oletteko tykänneet?

Mutta alkukuusta sain pari käytettyä tuotetta parilla eurolla (=suklaapatukalla ja jäätelötuutilla) Mr.Insinöörin serkulta MV:ltä. Hän oli FB:hen pistänyt kosmetiikkaa myyntiin ja kun hän uhkasi roskiin laittaa pian ne, niin oli sitten pakko pari tuotetta pelastaa julmalta kohtalolta :D.
Ne olivat nämä puoliksi käytetty 30ml tuubi Favoran käsivoidetta ja joitakin kertoja käytetty vaalea Oriflamen kivipuuteri.
Tuo käsivoidehan oli täysikokoisena Livboxissa aikanaan ja tuubi onkin käytössä tällä hetkellä töissä. Nyt olenkin huomannut, että kädet ovat alkaneet kuivata heti, kun nuo kelit viileni, joten eiköhän tämä jämätuubikin pian pääse käyttöön :).
Puuterin käyttöön ottoon menee vielä hetken aikaa.

Ja sitten sain taas ihanalta Marisalta ulkomaan diilauksia, kun hän kävi Tallinnassa :D.
Vaikka viime kuussa sainkin hyvin Tallinnan tuliaisia MP:ltä, niin en voinut vastustaa haluani, kun Marisa kertoi, että oli Victoria's Secretiä taas löytänyt :D. Siellä vaan ei ollut juurikaan vartalosuihkeita tai suihkugeelejä, niin ajattelin ensin etten pyydä mitään, kun mulla on kroppavoiteissa katastrofi käsillä eli niitä en saa pyytää. Sitten hän kertoi, että muutamassa tuoksussa oli 30ml EdT:t hintaan 12,90e, niin pyysin sitten tuomaan tämän Midnight Dare EdT:n :D.
Tässä on Vadelmaa ja Santelipuuta ja mitä käteen suihkautin eilen illalla tämän postista haettua, niin todella kiva tuoksu oli!
Yllättäen ei ollutkaan niin makea tuoksu kuin kuvittelin, varmaan santelipuu tuo sellaisen hivenen puumaisen vivahteen tuohon.
Oikeutin tämän itselleni sillä, että mulla on 2kpl 30ml tuoksuja suhteellisen vähissä ja jos nyt kovetan itseni ja käytän vain niitä saadakseni ne loppuun, niin ne on kulutettu 1-2 kuukauden sisään...
Joudunkin oikeasti kovettamaan itseni niiden suhteen, sillä tykkään kyseisistä tuoksuista todella paljon... Täytyy nyt jälleen yrittää järjen ääntä kuunnella, mulla kun ei varmasti tuoksut lopu ja koko ajan löytyy yhtä ihania tuoksuja käyttöön :).
Pitäkää siis peukkuja mulle :D.
Ja kiitos ihan mielettömästi taas Marisa, kun diilasit mulle tuon VS:n <3.

Ja hääjututkin ovat pienen askeleen jälleen edenneet!!
Sain Janicalta viestiä kihlakuviin liittyen, mutta vielä ei ole päivä varmistunut, syyskuussa toivottavasti, kun elokuu on jo täyteen buukattu.
Ja Kauniista Ompeleestakin sain Maaritilta sähköpostia, että suunnittelemani muokkaukset varmaan onnistuu ja pyysi soittamaan sovitusajan. Täytyy siis maanantaina soittaa sinne :).
Mutta eilen sain sitten vielä koristelu-tarpeita pöytiä varten JH:lta lainaan (eli yhdeltä kolmesta kaasostani), kun hänellä oli viimeinen työpäivä täällä ja hän lähtee takaisin Helsinkiin.

Tämän tyyppistä pöytäkoristelua olisi sitten luvassa!
Kuva on sininen, kun en tajunnut katsoa tuota valkotasapainoa kuntoon...
Mutta valkoisen pöytäliinan (kuvassa kopiopaperit mallina :D) lisäksi tulisi tuollaista vaaleanhopeista läpinäkyvää kaitaliinaa, lumihiutale-valoköynnokset (1,9m pitkä) ja kirkkaita "timantti"/pisara koristeita sekä kynttilöitä. Otin mallaukseen mukaan yhden Kivi-tuikkuni, mutta niitä ei varmaan tule laitettua pöytiin ainakaan, kun ovat kaikki eri värisiä. Maikkulan Kartanosta saa varmaan jotain hopeisia kynttilänjalkoja ym. ja niihin kynttilät (suunnittelin sinisiä tai jos hurjaksi heittäydyn, niin punaisia), joten niitä tulee pöytiin sitten (ellen sitten päätä Ikeasta käydä ostamassa kirkkaita tuikkuja). Noista omista Kivi-tuikuista voisi kuitenkin tehdä jonnekin omalle pöydälleen jonkinlaisen asetelman kuitenkin, mutta sitä täytyy vielä suunnitella, kun päästään tuolla Maikkulan Kartanossa käymään, näkemään paikka ja keskustelemaan, mitä siellä on ja mitä pitää itse hankkia :).
Mutta nämä alustavat suunnitelmat sopii mielestäni kyllä täydellisesti talveen ja uuteen vuoteen ja nyt säästän kukissakin, kun niitä ei sittenkään tarvitse ostaa \o/.

Lisäksi JH näytti menu-ohjelmakortin hänen miehensä siskon häistä, jonka hän oli sieltä napannut muistoksi :D. Se oli todella kaunis 2-osainen valkoinen korttipohja, jossa oli etukannessa kimaltavia lumihiutaleita ja sisäpuolelle oli liimattu menu ja ohjelma. Mun täytyy kyllä ehdottomasti käydä katsomassa Sinoopperista, olisiko vielä siellä tuon tyyppisiä kortteja! Se oli kyllä todella kaunis ja yksinkertainen ja sopisi jälleen täydellisesti talveen! Ja jos sattuu, ettei tuolta netistä löydykään kutsukortteihin sopivaa pohjaa painettavaksi, niin nuo samaiset kortit voisivat olla todella hyvä vaihtoehto kutsuihin!!

Nyt taas tuntuu, että tämä jonkin aikaa vieraillut hää-lamaannus alkaa väistyä ja oon taas ihan innoissani miettimässä juttuja eteenpäin ^_^.
Tämä päivä on lisäksi mennyt Sandra Holmbomin blogia selatessa ja silmämeikkiä häihin miettiessä ja inspiroituessa. Tuota blogia oon jo pidemmän aikaa muutenkin seurannut, aivan uskomattomia silmämeikkejä osaa kyllä tehdä!!! Hitsi kun osaisi itsekin :D. Mutta jos ei muuta, niin saa ainakin inspiraatiota erilaisiin väriyhdistelmiin luomiväreissä :D. Katsokaa ihmeessä läpi! Siellä on jonkin verran kynsiä ja huuliakin mukana, mutta pääpaino on silmämeikeissä :).

Tällaista siis tänne tällä erää!
Kyllä mulla on nuita purkkeja yllättävän hyvin loppunutkin, joten uskon tästä kuusta tulevan todella hyvä, vaikka tuohon Peppy Galoreen retkahdinkin :D.
Jatkan huomenna loppuneista, kun kotiudun R:n poitsun 1v-synttäreiltä! Kyllä tuo aika menee hurjan nopeasti, noista lapsista varsinkin sen valitettavasti huomaa ja tajuaa :D.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mietinkin tänään tai eilen, että saitkohan tuoksun. Hyvä että tuli perille! :) Ja kiva jos tykkäät myös. :D

    Mä olin jo unohtanut... Teinhän mäkin Peppy Galoreen tilauksen. :D Sama juttu, nyt oli sitten se viimeinen tilaisuus! Tilasin vähän joululahjojakin, loppusumma oli n. 44 e... Mutta enemmän kai harmittaa, jos ei niitä ehtisi kokeilla ollenkaan. ;)

    Tosi hyvin sulla etenee hääjutut! Mielettömän kivasti. Ja koristeet näyttää upeilta ja todella ihanan talvisilta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tarkoitus laittaa sulle viesti, että tuoksu on tullu perille ja maksoin sen, mutta sitten aloin tehdä jotain muuta ja yllättäen se unohtui :D.
      Ihana tuoksu oli tuon yhden kokeilun perusteella, täytyy jatkaa testailuja ^_^.

      Mulla oli kans sama, että pakko nyt laittaa tuo tilaus, että ehtii testata tuotteista edes jotain :D.
      Ei sullakaan mahdoton tilaus summasta päätellen ollut ja jos osa joululahjojakin vielä ^_^.

      Jep, nyt sain taas pienen draivin päälle näiden hääjuttujen osalta, joten eiköhän nämä etene taas vähän! Alkaa jo silmämeikkikin vähitellen hahmottua, kun nuita meikkikuvia illan katsellut :D.
      Vielä pitäisi laittaa sähköpostia hääkimpun osalta sinne silkkikukat.fi sivustolle, mutta se nyt ei ole vielä niin kiireellinen. Kutsukortit on varmaan tällä hetkellä se ykkösprioriteetti, ne kun pitäisi syys-lokakuun aikana saada lähetettyä ja annettua :).

      Poista
    2. Tilasin Peppy Galorelta itselleni sellaisen ihonhoitosetin (putsari, kasvovesi, kasvovoide) ja vartalomoussen hedelmän tuoksuisena. Joululahjoiksi kavereille tilasin 3 kappaleen huulivoidesetin. Mun mielestä on hurjaa ajatella, että nämä kaikki olisivat normihintaisina olleet 88 e.... Huh!!!

      Poista
    3. Mä mietin kans tuota settiä, mutta aattelin säästää kasvovoiteen ja sienen verran :). Ja mä tilasin saman Fruit Punch kroppavoiteen :D. Vaikka nuita voiteita on tarpeeksi, niin oli pakko saada kokeilla edes tuo :).
      Ja hintavia nuo tuotteet kyllä on! Siksi olikin hyvä käyttää tuo ale-koodi hyödyksi!

      Poista
  2. Sattumalta huomasin, että Victorias secretin tuotteita on saatavilla CDON.COMista. Ihan vaan jos retkahdat.. ;P

    -MP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ihanaa, kun lähipiiri pitää huolen, ettei purkit pääse vahingossakaan liikaa vähenemään ;D <3.
      Katoin tuota, niin nuo kosmetiikat näyttää tulevan http://www.nordicfeel.fi/ kautta ja tuolla omilla sivuilla onkin 2 kertaa enemmän VS:n tuotteita eli sieltä kannattaa varmaan ennemmin nuita tilata :).
      Tosin jos levyjä tai kirjoja sattuu tilaamaan CDONista, niin samaan syssyyn voi laittaa sit parit tuoksu-purkitkin mukaan :D.

      Poista

Suositut tekstit