perjantai 14. marraskuuta 2014

Ihoa kutittaa, joten kuoritaan!

Jälleen olen totuttuun tapaan saanut kroppakuorintoja käytettyä ja tällä kertaa niitä on esittelyssä parikin kappaletta :) !! Käytössä on vielä yksi ja varastossa yksi kuorinta, joten nyt voi taas hyvällä omallatunnolla tilata Avonilta kokeiluun pari kuorintaa lisää :D.

Tosin pettymyksiä on Avonin kuorinnoistakin tullut ja tässä niistä yksi eli Planet Spa-sarjan Amazonian Treasures Creamy Body Scrub with Brazilian Acai & Berries.
Olisihan tuon kermaisen pitänyt soittaa kelloja, mutta kun muutamat näistä PS-kuorinnoista ovat olleet tosi hyviä, niin pakkohan se oli tämäkin testata!
Tämä ei tosiaan kuorinut tarpeeksi omaan (karkeaan) makuuni. Tässä oli pienempiä rakeita (sitä paljon puhuttua muovia??) ja sitten harvakseltaan jotain isompia rakeita, joita epäilin "siemeniksi", marjan paloiksi tai vastaaviksi.
Tuote oli väriltään violettia, mikä oli todella veikeää :). Tuoksu oli sellainen etäisen marjainen, pienellä pistävällä sivutuoksahduksella, ihan jees.
Herkkäihoisille varmasti sopisi kuorintateholtaan, mutta itselläni jää tämä tilaamatta toistamiseen.

Toisena sain käytettyä tämän Tallinnasta pyytämäni Fruttini Peach Pear Body Scrub kuorinnan.
Tuoksu oli todella voimakas ja erotti selvästi molemmat, persikan ja päärynän. Ehkä hitusen esanssimainen, melko makea tuoksu. Ei kuitenkaan ärsyttänyt keuhkoja eli ei alkanut yskittämään :).
Kuorintatehot olivat jälleen taattua Fruttini-laatua, kuori siis erinomaisesti!
Tämäkin vaan nyt kuuluu tuotteisiin, jotka sisältää muovirakeita, joten pakko varmaan jättää vastedes kauppaan :(.
Jotain muuta tuotetta voisin vielä testata tässä tuoksussa kuitenkin.

Voi hitsi, että mua on ärsyttänyt koko päivän!
Aamulla sängystä ylös noustessa mun vasen korva meni tukkoon, enkä ole saanut sitä auki :(. Kuuluu kaikki äänet sellaisina metallisina kaikuina ja töissä jouduin kokoajan muilta kysymään kahteen kertaan, mitä ne sanoi, kun en kuullut kunnolla... Ja nyt illan aikana tuo päätti sitten vielä lisäksi alkaa tinnittää -.-
Ja huomenna olisi polttarit, niin olisi ihan kiva saada tuo saakelin piipitys pois korvasta aamuun mennessä...
Lähden siis pähkinöimään tätä ongelmaani, sekä sitä, mitä mä nyt pakkaan mukaani ja puen päälleni!!
Hieman hermostuneen jännittyneet fiilikset täällä siis tällä hetkellä :).
Sattuneesta syystä huomenna ei siis tule ainakaan postausta, kun päivä alkaa jo klo 9 Rotuaarin pallolla... Täytyy toivoa, että saisin kohtuudella nukuttua ensi yönä, niin jaksan sitten aamusta yömyöhään :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Minäkään en tykännyt tosta Planet Spa kuorinnasta... ja sen lisäksi mun iho alkoi kutittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, sun iho ilmeisesti reagoinut jollekin aineelle vähän :(.
   Toivottavasti palautit sen!! Onneksi Avonilla on tuo palautussysteemi mahtava, niin pystyy hyvillä mielin tilaamaan ja kokeilemaan tuotteita :).

   Poista

Suositut tekstit