keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Plussaa Avonin 16.jakson 2014 tilauksen muodossa

Nyt tuleekin hieman lyhyempi postaus, sillä sain hakea jälleen Avonin pakettini :).

Tällaiselta näytti kokonaiskuva 16.jakson (ensimmäisen joulukuvaston) tilauksesta.
Pieni oli paketti, jos vertaa edellisiin vuosiin, mutta onneksi sain kuitenkin alennukset ja ilman postikuluja tuon :). Se on aina eteenpäin.

Ja piti sieltä itsellekin tilata taas vaihteeksi jotain, kun ei 15.jaksosta tullut tilattua :p. Vahinko täytyy ottaa aina takaisin :D.
17.jakson ja vuoden 2015 ensimmäisen kuvaston lisäksi tilasin karvanpoistoainetta varastoon (sitä menee), shottilasi-jäämuotin (oli niin hauskan oloinen, että oli pakko), Luxe-sarjan ripsarin erikoiserän hylsyssä (punakulta <3 ), kaksi uutuus Planet Spa-kuorintaa (joo, näissä on edelleen sitä muovia, mutta eipä tarvi näitäkään sitten himoita uudelleen...) ja demo-tuotteena ollut tumma orkidea-vadelma kylpyvaahto, jota en voinut vastustaa, kun olen niin tykännyt siitä vanhasta vadelma-kermavaahto kylpyvaahdosta :D. Pullon suusta nuuhkien oli tosi kivan tuoksuinen tämäkin, ei ollenkaan liian makea!

Noh, tuli siis jälleen 4 purkkia plussaa (karva-aineita en ole laskenut), mutta nuo kroppakuorinnat kuluu totutusti nopeaa pois :).
Täytyy alkaa nyt selailemaan noita seuraavia kuvastoja, että mitä tilattavaa niistä löytyisi :p.
Huomenna luvassa taas satsi loppuneita :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tänne tuli samainen shottilasimuotti ja demo tuotteesta tuo iso kylpyvaahto :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit