maanantai 17. marraskuuta 2014

Lahjuksia Polttareista

Nonniin, viikonloppu onnellisesti ohi ja polttarit vietetty ^_^.
Kunhan saan yhden kaasoni kamerasta lisää kuvia, niin teen polttareista oman postauksen :).
Tai sitten käytän omassa kamerassa ja kännykässä olleita kuvia :D. Katsotaan mihin päädyn, tähän postaukseen en nyt jaksanut alkaa kovin montaa kuvaa muokkaamaan, mutta tässä on parit asusteet, jotka sain päiväksi :D. 

Ja vielä baarista kuvaa tästä "kissatäti gootti-prinsessasta" :D.
Oli kyllä niin huikean ihana ja hauska aamu, päivä, ilta sekä yö, ettei mulla ole sanoja kuvattavaksi <3. Mulla on kyllä ihan parhaat ystävät <3 !!
Seuraavan aamun olo oli jotain jäätävää, mutta kyllä se oli täysin sen arvoista ;).

Monen muun jutun lisäksi sain yllättäen lahjuksina muun muassa kosmetiikkaa :D.
Tämä kuukausi muuttui sittenkin "katastrofiksi", mutta lahjoillehan ei voi mitään ;D.
Ja hitsi, tuo Lushin Yog Nog saippua tuoksui todella hyvältä!!! En kuvauksen perusteella uskaltanut sitä tilata silloin Briteistä, kun ajattelin sen olevan ei niin hyvän tuoksuinen, mutta tuo oli sittenkin todella kiva!! Ihanaa, kun sain senkin näin yllättäen!

Ja sitten vielä vähän lisää kosmetiikkaa :D.
Kroppavoide-katastrofi siis jatkuu edelleen muutaman kuukauden ajan :D. 
Käytän nyt ensin tällä hetkellä käytössä olevan Dermosilin voiteen pois ja jatkan sitten näistä 200ml Oriflamen Refreshing kroppavoiteista ja tuosta Apobasen 100ml voiteesta, kun niistä on päiväykset myös olleet jo jokin aika sitten :D.
Oriflamen käsivoiteetkin lähtivät nyt heti käyttöön saman syyn takia ja tuon Satin Radiance-kuorinnan saan kyllä nopeasti käytettyä, kun olen sellaisen jo aikoinaan käyttänyt ja sen kuorintatehot ei ollut mulle tarpeeksi raapivaa :).
Kyllä siis tästäkin erittäin miellyttävästä "takapakista" selvitään ;D.

Tällaista siis tänne tällä erää! Jatkan loppuneilla purkeilla huomenna :).
Kiitos rakkaat ihan hirveästi, jos luette tämän, ootte ihania hupsuja edelleen <3.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, että oli onnistuneet polttarit!!! :) Mahtavaa.
    Siis saitko sä polttareista noi kaikki kosmetiikat? :O Oliko jokaiselta tyyliin jotain ylimääräistä? En kyllä panis pahakseni tuollaisista polttareista. ;D Mutta noita vihreitä vartalovoiteita on oikein kaksi..... :O

    Ja jep, Yog Nog on yllättävän hyvän tuoksuinen! :) Itekin pohdin jonkun aikaa sen tilaamista, mutta päätin täräyttää, yllättävää. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huikean ihana päivä <3.
      Jep, tuon kaiken sain tytöiltä :D.
      En tiedä (okei, en silloiselta humalaltani täsmälleen muista), miten tytöt olivat jakaneet tuotteet/kustannukset... Jalkavoide, hunaja ja kroppasuihke taisi olla Mr.Insinöörin siskolta ja Lushit varmaan ystävältäni JH:lta :D.
      Ja en todellakaan koskaan kieltäydy kosmetiikka-lahjoista tai orvoksi jääneistä purkeista, kaiken otan enemmän kuin mielelläni vastaan, vaikka joutuisinkin hieman miettimään, miten ihmeessä ehdin kaiken käyttää :D. Ja tähän mennessä oon ihan hyvin onnistunut, vaikka välillä onkin hieman epätoivoiselta vaikuttanut :D.

      Ooo, sä oot sitten ollut mua rohkeampi tuon Yog Nogin suhteen :D.
      Tosin mulla nyt sekin sit rajoitti, että jos ei kuvaus vaikuta täydelliseltä, niin jätän tuhlaamatta :D.
      Mutta onneksi tuonkin sitten näin sain, oli kyllä kiva tuoksu!

      Poista
  2. Meinasin tuoda myös yhden kroppavoiteen sulle mutta aattelin kun sain kuulla miten iso kasa sulle on jo tulossa että en tuokaan.:p Mukava kun tykkäsit päivästä ja ohjelmasta.Tarkempaa polttaripostausta odotellen, -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D. Olisit vaan tuonut sen, ei se yksi rasva enää mitään paina tässä "konkurssissa" ;D.
      Aivan ihanaa ja ikimuistoista mulla oli <3! Ei teijän ois tarvinnut nuin paljon kehitellä juttuja, vähempikin olisi riittänyt ^_^. Ja kirjeetkin vielä, voi että :') <3
      Ehkä viikonloppuna kirjoittelen ja muistelen päivää noilla mun kuvilla, kyllä niistäkin sen verran selviää päivän kulkua ^_^.

      Poista
  3. Oih, kosmetiikkahullulle täydellisiä lahjuksia =D Mukavaa että oli mukavaa, polttaripostausta odotellen... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hyvin ystäväni kyllä minut tuntee ;D.
      Jospa saisin polttari-postauksen ulos tässä piakkoin! Kuvat oon jo postaukseen valinnut, vaikken yhden kaasoni kameran sisältöä olekaan saanut vielä käsiini :). Kyllä nuilla tämän hetkisillä kuvilla, jotain saan selitettyä päivästä ^_^.

      Poista

Suositut tekstit