sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Viimeiset loppuneet marraskuulta

Niin se on jälleen kuukausi hurahtanut, miten tämä aika voi mennä näin nopeasti?!?
Hitsi ja häihinkään enää on aikaa tarkalleen 4 viikkoa ja 3 päivää...
Joudun varmaan aika tarkasti tuon joulukuun nyt miettimään, miten ehdin postauksia tehdä, varsinkaan loppukuusta :p. Tosin katsotaan, tuleeko niitä loppuneita purkkejakaan sitten yhtään :D.
Alkukuusta nyt tulee ainakin perinteiset ennustelu-postaus, huomenna marraskuun yhteenveto, varastopostausta varten sain tänään kuvat otettua ja se polttari-postauskin tulee melko varmasti :). Saa sitten hääahdistusta "fiilistellä samalla :D.
Ja The Body Shopin kalenteriakin saan alkaa availemaan, joten jospa edes sen verran saan tänne postailtua (tai sitten yhtenä päivänä esittelen useamman päivän luukkujen sisällöt) :).
Noh, mennään nyt ensin tämän kuun viimeisten loppuneiden kimppuun!

Tämä 50ml Avon Instinct Eau de Parfym hajuvesi loppui myös jo kuun alkupuolella.
Tykästyin tuoksuun kuvaston tuoksutäplän perusteella, joten tilasin sitten, kun tästä oli suhteellisen hyvä tarjous (olikohan 25e) ja kaupan päälle tuli vielä kropparasva ja olikohan peräti kroppasuihkekin (hyvä muisti...).
Eipä tämä livenä sitten ollutkaan niin hyvä, vaan tämä oli perinteisesti liian voimakas parfyymimäinen tuoksu minulle. En vaan näköjään koskaan opi, että hyvin harvoin parfyymit sopii omaan nenääni :p. Pitäisi pysyä toilette-tuoksuissa vain tai sitten kroppasuihkeissa!
Fragrantican mukaan tässä on tuoksuna Vihreän sävyjä, Kamelia-kukka ja Santelipuu.
Käytin tämän sitten raa'asti vessatuoksuna, kun hyllyltä kyllä löytyy enemmänkin itseäni miellyttäviä tuoksuja :).
Tämä tuskin tulee olemaan viimeinen hutiostos tuoksujen suhteen, mutta eipähän tarvi pähkäillä sitten, mitä käyttäisi vessatuoksuna :D.

Sitten päätin, että on aika heittää roskiin tämä kuivunut Oriflame Wonder Lash Eye Enhancer Mascara sävyssä Purple Shimmer.
Nämä oli aikoinaan myynnissä silmien korostamista varten, tämä oli muistaakseni tarkoitettu sinisille ja harmaille silmille.
Tämä ei toiminut toisen mascaran päällä, kun ajattelin ensin niin käyttää, joten yksinään tuli käytettyä arjessa.

Tämän kuvan otin tässä kuussa.
Kuvasta ei hirveästi huomaa, mutta tämä kuitenkin paakkuili ripsilleni ja jouduin käyttämään ripsiharjaa saadakseni ripseni erilleen.
Massa oli siis hieman liian kosteaa omaan makuuni ja työstämiseen meni aina oma aikansa.
Perushyvä ripsari tämä oli, mutta musta sävy on se paras itselleni :).
Nyt mulla onkin tästä vielä se perus-musta ripsari, jonka sain polttarilahjana :).

Sitten sain viiiiiihdoin käytettyä Avonin Planet Spa-sarjan Luxurious Reviving Eye Smoother with Black Caviar Extract silmänympäryksille tarkoitetun geelin. Taisin joskus saada tämän parilla eurolla, niin pitihän se ottaa siihen hintaan testiin :).
Tämä oli koostumukseltaan geeliä punaisella shimmerillä, oli aika kivan näköistä :).
Tämä ei geelinä ihan hirveästi tuntunut kosteuttavan, mutta teki kuitenkin sileän tuntuisen ihon, että meikki levisi ongelmitta päälle, eikä lähtenyt rullaamaan pois. Mitään muuta silmiin pistävää tämä ei kyllä tehnyt ja kyllästyinkin nyt tähän sen verran, että käytin huoletta iltaisin koko kasvoillekin.
Siinä huomasin, että tämä teki sellaisen nahkean ja hieman kiristävän kalvon, joten vaati kyllä kosteuttavan voiteen päälle. Tuo oli jännä, sillä silmien ympärillä en kuitenkaan tuntenut samaa kireyttä!
Tätä oli siis kiva kokeilla, mutta ei ollut mikään Wau-tuote, että tekisi mieli ostaa lisää, ainakaan normaali-hinnalla. Tätä ei tosin enää myynnissä muistaakseni olekaan (joku silmänympäryksille tarkoitettu naamio on kyllä myynnissä tästä sarjasta vielä).

Nyt olen ottanut käyttöön nämä kaksi 5ml minikokoa; päiväksi Livboxista tulleen Cliniquen voiteen ja yöksi Hulluilta Päiviltä ostamani setin mukana tulleen Estée Lauderin voiteen.
Näistä tulee juttua sitten joskus vuoden päästä ehkä :D.
Ärsyttää, kun nämä sy-voiteet kestää ikuisuuden! Mun puolesta saisi olla myynnissä max 10ml purkkeja/tuubeja, nekin kestää niin kauan :p.
Varastossa on vielä Livboxista tullut Lumene LAB:n täysikokoinen voide...

Ja lisää kroppakuorintoja loppunut! Nyt sain käytettyä  polttari-lahjana saamani Oriflamen vanhan Silk Satin Radiance-sarjan Cream Scrub kuorinnan.
Olen tätä sarjaa käyttänyt samaisen kuorinnan sekä kropparasvan verran ennen blogin aloitusta :). Enäähän tätä ei ole edes myynnissä.
Mutta voitte varmaan käytön nopeudesta päätellä, että tehot tässä oli aivan liian hellävaraiset omaan makuuni, siksi tätä menikin kerralla niin paljon, että saisin edes hieman kuorivaa efektiä iholle.
Tämä oli tosiaan melko voidemaista ja iho ei ollut rutikuiva tämän käytön jälkeen. Käytin kyllä rasvaa suihkun jälkeen, niin paljon tämä ei kosteuttanut. Sopisi varmaan kuivaihoisille ja hellävaraista kuorintaa vaativille.
Tuoksu oli sellainen jännä, ei mikään lemppariksi yltävä, mutta en ehtinyt kyllästyäkään. Jotenkin tuli mieleen hyvin etäisesti jotkut aurinkovoiteet tai vastaavat, ei ehkä konkreettisesti, mutta muistijälkinä tuli ne ensimmäisinä mieleen :).
Kiitokset tytöille tästä, tuli tätä käyttäessä vaan jotenkin nostalgisia muistoja mieleen (ja muutenkin polttareissa tuli niin paljon kaikkia juttuja mieleen) :D.
Tehojen takia en kuitenkaan ostaisi itse enää uudelleen, jos myynnissä olisi :).

Koin tänään pienen yllätyksen suihkuun mennessä ja tehdessäni ensin jalkakylvyn.
Sain nimittäin tämän Lushin Three Gold Rings Bubble Bar kylpypalan jämät tuhottua!!
Tästähän ei siis jäänyt mitään jäljelle ja tämä kuva on otettu aikoja sitten :).
Kylpyammetta kun ei ole, niin oon siis ostanut näitä Lushin kylpyjuttuja jalkakylpyjä varten.
Vaahto ei pysynyt kovin montaa minuuttia, tosin syynä voi olla myös ihan käytetty määräkin.
Vesi jäi kivan kultaisen hohtoiseksi, kun tässä oli kultaista shimmeriä.
Käytän lisäksi aina kylpysulaakin, mutta kyllä nämä vaahdotkin kosteuttavat ja pehmittävät ihan hyvin ihoa.

Tässä inciä, jonka oon ottanut aikanaan Britti-Lushin sivuilta ylös.
Tämä oli myynnissä joulutuotteena 2 vai 3 joulua sitten... Haaa, löysinpäs postauksen!!
Apua, tämä on siis 3 vuotta vanha :D.
Mutta joo, tämä oli kyllä kiva kokeilla. Ehkä joskus jos tulee uudelleen myyntiin ja kun oon saanut loppuun nuo mun nykyiset kylpyjutut, niin voisi ostaa uudelleenkin.
Tosin oon vaan niin kokeilunhaluinen, etten varmaan malta kuitenkaan ostaa, vaan ostan jotain uutta :).

No niin, tässäpä oli sitten marraskuun esittelyt!
Tuossa kun listaa katselin, niin ei tämä(kään) kuukausi sittenkään ollut katastrofi sen varsinaisessa merkityksessä! Mutta tästä tarkempaa "selittelyä" ja pohdintaa sitten huomenna yhteenvedossa :D.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mä tänään katsoin vähän epätoivoisena Dermosilin sy-geeliäni ja mietin miten saan sen ikinä käytettyä, se purkki kun on kooltaan 15 ml... Varmaan pitää lätkiä muuallekin vaikka siinä semmosta helmiäisefektiä onki =D Tosiaanki nuo sy-tuotteet tuppaa olemaan liian suurissa tuubeissa/purkeissa, mulle joku 5 ml olis vallan hyvä koko =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä yleensä oon sinnikkäästi käyttäny nuo 15ml tuubit, mutta nyt ei vaan ollut mikään mullistava tuo, niin ei jaksanu :D.
      Mä haluisin testata sen Dermon SkinComfort sy-voiteen (se mikä on sellanen helmimäinen), mut tätä vauhtia saan hommattua sen ehkä 5 vuoden päästä :D.
      Ois tosiaan nuo 5ml purkit/tuubit mullekin paremmat :).

      Poista
    2. No just se Dermosilin sy-voide mulla on nyt käytössä =D

      Poista
    3. Pistäppä sun blogiin siitä jossain vaiheessa juttua, että mitä mieltä oot siitä!
      Näyttää niin houkuttelevalta omiin silmiin ja oon sitä varmaan pari vuotta jo miettiny tilaavani, kunhan saan varaston pienemmäksi :D.

      Poista
  2. Katoin eka noi pelkät kuvat läpi ja luulin tokavikasta kuvasta, että esittelet jotain leipomuksias. :P :D

    Hyvältähän tuo määrä näyttää, itelläkin tuli loppujen lopuksi ihan hyvä saldo, kun saan tänään ja eilen loppuun vielä 5 tuotetta, joukossa kolme naamiota. :D

    Sain ihan ennätysajassa käytettyä yhen purkkimallisen silmänympärysvoiteen, kesto 2-3 kk (tai siis tänään saan sen loppuun). En tajua miten sain kulumaan sen noin nopeasti, mutta kyllä sitä taisin vähän liikaa läträtä. :'D Noista purkeista tulee vaan jotenkin otettua aina vähän liikaa tuotetta, että ei nuo 5 ml -kokoiset mulla varmaan kestäis kovin kauaa.

    Ja juu, tulevalla rouvalla on mukavan ylellinen vessatuoksumaku, eau de parfumia vaan. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, en mä kyllä oo kovin taitava leipomuksia tekemään :D.

      Ohhoh, sähän oot nopeesti kyllä käyttäny ja varmasti lätränny ihan kunnolla :D.
      Mulla kun nuo kestää pitkälti yli toista vuotta (tai ainaki tuntuu siltä) :D.
      Mulle kyllä kelpaisi vallan mainiosti nuo 5ml pakkaukset, ehtisi enemmän testailemaan erilaisia sy-voiteita :D.

      Hahhahhaa :D. Jep, tälle tulevalle rouvalle ei kelpaakaan mitkä tahansa ilmanraikastimet vessaan, parasta ja yleellistä sen olla pitää ;D ;D

      Poista

Suositut tekstit