maanantai 3. marraskuuta 2014

Marraskuun 2014 Kristallipallo-katsaus

No niin, nyt oon peräti hyvissä ajoin postaamassa, ei mennyt aivan yömyöhään :D.
Tuossa katselin purkit läpi ja yllättävän kiva määrä olisi loppumassa tuotteita, joten käydäänpäs ne läpi!

Ensimmäisenä olisi varmasti loppuvat hiusjutut.
IdHairin hiuskiinne tosin hiukan jännittää, kun tuntuu olevan yllättävän riittoisa (tai sitten en käytä sitä tarpeeksi...), mutta kyllä mulla on nyt kova luotto sen loppumisen puolesta.
Muut loppuvat aivan varmasti, tuo shampoo taitaa loppua jo tänään, kunhan painun suihkuun :).

Sitten varmasti loppuvat kroppajutut.
Tuo On duty-suihke taas kuuluu siihen kategoriaan, että jos ahkerasti käyn salilla, niin loppuu :D.
Tosin voisi ehkä ottaa sen myös aktiiviseen käyttöön, eikä vain salikäyttöön...
Kroppakuorinta loppuu myös tänään ja voi olla, että ehkä saan myös toisenkin kuorinnan tässä kuussa käytettyä :). Jeee, saa hyvillä mielin tilata Avonilta pari himoitsemaani kuorintaa kokeiluun :D.
Ja olen niin iloinen, että tuon jättipönikän kropparasvaa saan vihdoin pois!!! Tulee helpottamaan tätä katastrofi-tilannetta rasvojen kanssa, kun tuollaisia jättejä ei ole enää kaapissa, eikä tarvitse kolmea kuukautta yhtä purkkia käyttää!! Seuraavaksi lähtee käyttöön 325ml pönttö, mutta se ei oo kovin paha... Ellei sitten ole niin kosteuttava tapaus, että hyvin pieni määrä riittää :D.

Ja tässä sitten varmasti loppuvat sekalaiset tuotteet: pari käsirasvaa (huomaa, että kädet on tosissaan alkanut kuivua, kun kulutus on kasvanut tosi paljon niin töissä kuin kotona!), kasvoseerumi ja -voiteet, ripsiväri sekä hajuvesi, joka on toiminut vessatuoksuna.
Taidan varmaan tuon hajuveden jälkeen siirtää taas pari muuta hajuvettä vessatuoksuksi raa'asti. Turhaa sitä säilöö hajuvesiä, joiden käyttämistä selvästi välttelee. Ne on kuitenkin erittäin käytännöllisiä ja sen verran hyväntuoksuisia, että saavat vessan tuoksumaan paremmalle kissojen hiekkalaatikko-käynnin jälkeen :).
Unohdin kuvasta kasvojen puhdistusliinat, mutta saa nähdä, loppuuko ne. Käytän niitä vain niinä päivinä, kun pesen meikit lavuaarin ääressä (eli kun en käy suihkussa) ja en tiedä, montako niitä vielä on jäljellä.

Sitten viimeiseksi tuotteet, joiden toivoisin loppuvan, mutta epäilen tätä suuresti.
Madara-puhdistusvaahto on yllättävän riittoisaa, sitä on nyt tuohon "all skintypes"-tekstin alle ja aamuisin tosiaan vain käytän, niin saa nähdä.
Naturals-kroppasuihke ja Simply Delicate-pesu ovat myös tosi riittoisia, joten tuskin ovat vielä tämän kuun loppuneissa.
Sama juttu on oikeastaan muissakin tuotteissa, Veganese ja Moroccanoil tuskin loppuu, kun tykkään kuitenkin vaihdella tuotteita, mutta katsotaan, josko innostuisin käyttämään niitä tiheämmin :).
L'Occitane-minikäsivoide ja Avonin Planet Spa-silmänympärysgeeli loppuisi, jos ahkerasti käyttäisin ja jos käyttäisin tuota PS:ää myös muualle kasvoihin... käsivoiteen haluaisin vaan pitää laukussa, kun on niin näppärän kokoinen... Ehkä pitäisi vaan käyttää pois, eihän ne normaalikoot myöskään isoja ole laukussa kuljetettavaksi :).
Palasaippua on ollut ihan uskomattoman ärsyttävän riittoisaa!! Onkohan tämä jo 3. vai peräti 4.kuukausi ja tuon verran vieläkin jäljellä -.-
Noh, toivossa on hyvä elää :).

Eli tässä kuussa 12 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta loppuu varmasti, mutta lisäksi yritän 10 täysikokoisen ja yhden minikokoisen tuotteen saada kulutettua. Ja varmaan myös tuoksunäytteitä loppuu jokunen, jos innostun niitäkin käyttämään taas pois :).
Plussaksi tämä kuukausi taitaa kuitenkin mennä tilausten takia, mutta jos ei nyt kuitenkaan yhtä pahasti kuin viime kuukausi :).
Mitäs teillä muilla vähentäjillä on odotettavissa?

Mutta nyt taidan painua sinne suihkuun kuluttamaan nuo muutamat purkit pois ja vähentämään toisia :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) Itelläki näyttää marraskuu loppuneiden suhteen melko positiivselta, on paljon kaikkea joita varmaan saan kulumaan kunhan jaksan käyttää. :) Esim. saan ehkä kolme naamiota loppuun jos käytän ahkeraan heti alkukuusta lähtien. Välillä katon innostuneena mun varastoja et haluun ton ja ton ja ton ottaa käyttöön ja että saanhan mä tästä kulutettua vaikka mitä! Kunnes tajuan, että käyttö on aina hitaampaa kuin haluaisi. :D

    Plussan puolella olevat tuotteet voi myös tulla olemaan aika kauhistus..... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se ajan kuluminen on huimaa ja sit yhtäkkiä huomaakin ettei oo saanut puoliakaan aikomistaan jutuista käytettyä :D.
      Tosin nyt mulla on ollut ihan kiva käyttö-vaihde päällä, joten täytyy toivoa, että se kestäisi koko tämän kuun :).
      Saa nähdä, miten Lushin tilaus heittää tasapainon toiseen ääripäähän nyt, kun oon saanut Dermosilin tuotteet tasapainotettua loppuneilla tällä hetkellä :D.
      Tsemppiä sullekin tälle kuulle!

      Poista
  2. Onnea tyhjennysoperaatioon. Vartalovoiteiden jättipullot on sellaisia, että niiden kohdalla saa joskus miettiä, että miksi on tullut edes ostettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Siis KAIKKI jättipullot saa mut miettimään, miksi olen ne ostanut alunperin :D.
      Onneksi ne alkaa vähitellen kadota mun varastoista ja oon alkanut oppia kantapään kautta, ettei niitä hirveesti kannata tilata tai ostaa :D.

      Poista

Suositut tekstit