tiistai 18. marraskuuta 2014

Jälleen yksi pieni voitto saavutettu!!

Nyt kun on taas purkkeja tullut, niin on hyvä yrittää esittää, että niitäon muutama myös loppunutkin :D.
Tosin retkahdin tekemään tilauksen äsken BeautyBay.comiin, mutta se oli synttärilahja itseltä itselleni :p. Plus varasin taas muutaman kieppirannekorunkin itselleni FB:ssä... Noh, näistä sitten tarkempaa juttua, kun tulevat :D.

Mutta nyt siihen otsikon voittoon eli sain vihdoin ja viimein kulutettua tämän toisen jättiläis-kropparasvan, 500ml Simple Pleasures-merkin Vanilla Icing Shimmering Hand & Body Lotion voiteen!!
Tämä oli koostumukseltaan, tehoiltaan sekä pullon käyttäytymiseltään lähes identtinen mansikkaisen version kanssa.
Tajusin nyt, että tuon pumpun tukkeutuminen johtui "glitteristä", tässä ne tuntuivat iholla hieman terävämmiltä, mutta ei ne kyllä iholle jääneet hohtamaan...
Tuoksu oli sellainen ihan kiva vanilja, liekö sitten päiväyksen umpeen meno saanut tuoksun laimentumaan, kun ei ollut ihan yhtä ätläkkä kuin mansikassa.
Tämäkään ei nyt kylmien kelien aikaan riittänyt yhdellä "kerroksella" kosteuttamaan eli piti oikeastaan 2 kertaa rasvata ja siltikin tämä tuntui katoavan iholta...
Onneksi on nyt käytetty, enkä aio enää näitä jättejä ostaa kroppavoiteissa :D!!!

Nyt on tosiaan käytössä ollut reilun viikon tämä 325ml Dermosilin vartalomaito. Tässä ollut päiväys 4/2014 eli oon tosiaan katastrofin partaalla näiden kanssa, kun tämän lisäksi samalla päiväyksellä on vielä 3 rasvaa odottamassa ja nyt polttareista sain lahjaksi ne 3 voidetta, joissa on päiväys ollut jo itseasiassa viime vuoden puolella :D.
Onneksi eivät ole kuitenkaan mitään jättipulloja, niin kyllä mä tämän aion kunnialla selvittää :D. Nyt olisi kyllä hyvä aika aloittaa jokapäiväinen rasvaus sen sijaan, että rasvaan nyt "vain" joka toinen päivä :p. Noh, pitäkää peukkuja!!

Tällä erää viimeisenä tuotteena olisi sitten 50ml minikokoinen Rituals...-merkin T'ai Chi White Lotus & Green Tea Foaming Shower Gel Sensation suihkuvaahto, jonka sain yllätyksenä Marisalta diilaus-tuotteiden lisäksi.
Tämä tuli ulos sellaisena juoksevana nesteenä, joka sitten vaahtoutui lähes itsestään. Vaahto tuntui todella silkkisen sileältä! Iho myös jäi hieman kosteutetumman tuntuiseksi, kuin "normaaleja" suihkugeelejä käyttäessä.
Tuoksu oli melko voimakas, sellainen vihreän kukkaisen makea, ei mikään lempituoksu, mutta yllättäen tykkäsin kyllä siitä :).
Ainoa pieni miinus tässä oli se, että nestettä tuli melko paineella eli säännöstely ei ainakaan itseltäni onnistunut kovin helposti ja sen suhteen tämä kuluikin suhteellisen nopeasti loppuun (tai olisi kulunut, jos olisin joka suihkukerta käyttänyt pelkästään tätä).
Tämä myös loppui täysin yllättäen, kun ei ottanut oikein selvää, kuinka paljon pullossa oli vielä tavaraa jäljellä.
Kaiken kaikkiaan koostumus oli niin "jännä" ja miellyttävä, että voisin kyllä täysikokoisenkin pullon käyttää ja mielellään kyllä testaisin lisääkin kyseisen merkin tuotteita :).

Huomenna olisi siis valitettavasti jälleen vanhenemispäivä, joten täytyy katsoa, mitä keksin illalle... Tekis mieli käydä äidin luona kylässä, mutta Mr.Insinöörillä on 5 asti koulua, niin menee ehkä liian myöhään kyläily... Toisena tekisi mieli Arnold'sin donitseja, joten ehkä voisi käydä niitä sitten illalla hakemassa Ideaparkista :)... Kun herkkulakko lähenee, niin nyt kai pitää ottaa kaikki irti ja herkutella :D.
Eli katsotaan, kirjottelenko jotain pientä taas huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyvää synttäripäivää!! :) ..tai myöhästyneet onnittelut..
    -meliina

    VastaaPoista

Suositut tekstit