perjantai 7. marraskuuta 2014

Livbox Marraskuu 2014

Niin se olisi jälleen se aika kuukaudesta eli Livboxit alkavat kotiutua tilaajilleen :).

Itse hain oman boksini eilen postista, joten nyt voin tässä suklaata, lonkeroa, kynttilöitä ja omaa tulevaa vihkisormusta sormessa fiilistellessä (pakkohan sitä on tässä vajaan 8 viikon odotteluaikana vielä sovitella sormeen :D!!) esitellä omani sisällön :).

Nyt teemana oli Hollywood ja yllätyin suuresti boksia hakiessa sen keveydestä. Liekö jo liikaa tottunut nuihin painavampiin bokseihin :D.
Ja nyt sieltä ilmestyikin pienempiä tuotteita vuorostaan. Itselläni (en tiedä, miten tuotteet vaihtelee nyt?) oli vain 2 kosmetiikkatuotetta, josta olin suoraan sanottuna todella helpottunut ihan varastojen vähennys-projektin takia :D. Nyt nimittäin syttyi pienen pieni toivonkipinä, ettei tämä kuukausi ehkä sittenkään täysi katastrofi tule olemaan!
Ja by the way, en tehnytkään eilen Avonille 15.jakson tilausta \o/. Tosin vain siitä syystä, että äitini yhden tuotteen lisäksi ei tullut muita tilauksia ja huomasin himoitsemani tuotteiden olevan ekassa joulukuvastossa reilusti halvempia :p. Tuo 16.jakson tilaus kyllä tulee vielä tälle kuulle, joten sen suhteen ei kyllä ole pelastusta luvassa :/.
Mutta joo, nyt asiaan:

Ensimmäisenä "täysikokoisena" tuotteena oli Ibero-merkin irtoripset (ovh 7,90e).
Käyttöön tulevat, jos vaan joku taitavampi osaa nämä mulle laittaa :D.
Voisin melkein ensi lauantaina ottaa nämä mukaani polttareihini (kääk, nekin ovat jo pian :o )!


Toisena "täysikokoisena" tuli Bangerhead-sivuston BangerTweezer pinsetit (ovh 8,80e).
Pinseteille on aina tarvetta, joten nämä tulee kokeiluun ja käyttöön :).
Niin ja lisäksi tuli 5e alennuskoodi nettikauppaan :).

Viimeisenä täysikokoisena tuli sitten kosmetiikkatuote, Lumene Natural Code Candy Smile Gloss Stick huulikiiltokynä sävyssä 1 Cotton Candy (ovh 9,90e/1,8g).
Tämä näytti kivalle huulilla, mutta kieltämättä pienehkö epätoivon huokaus purkautui suustani, huulikiiltoja ja huulipunia kun kyllä ennestään löytyy kaapista :p. Tosin eipä mulla mitään muitakaan tuotteita ole vähissä, joten noita epätoivoisia huokauksia pääsee varmaan vastedeskin...
Ja ei, en aio lopettaa boksin tilaamista :D.

Boksista löytyi myös Marvis-merkin Cinnamon Mint Toothpaste hammastahna 10ml minikoossa (ovh 4,55e/25ml).
Tästä ilahduin todella paljon, sillä vihdoin pääsen minäkin näitä testaamaan ja nytpä on lisää minikokoista hammastahnaa ensi kesän häämatka-reissua varten ^_^.

Viimeisenä tuotteena löytyi 15ml minikoossa Bernard Cassiere Bilberry Overnight Cream-Mask mustikkavoide-naamio (ovh 48e/50ml).
Ilahduin myös tästä tosi paljon, sillä ne muutamat tämän merkin tuotteet, joita olen ehtinyt testata, ovat olleet ihania!
Täytyy tämä tässä piakkoin kokeilla, niin voi ensi kuussa tehokäyttää tämän ennen häitä! Saan ihoni sitten hehkuvaksi :p.

Ei tämä boksi nyt noille syksyn bokseille täysin pärjännyt, mutta olen todella tyytyväinen tästä "hengähdystauosta" varastojen takia :). Joulukuun boksi saattaa olla sitten taas vähän runsaampi :).
Kaiken kaikkiaan kivoja tuotteita kuitenkin tuli taas testiin, olen erittäin iloinen :).
Mitä teiltä muilta löytyi? Vaihteliko tuotteet?

Katson, kirjoittelenko huomenna jostain loppuneesta vai pidänkö välipäivän :). 6 purkkia kyllä odottelisi esittelyään :D.
Nyt jatkan täällä fiilistelyjä yksikseni (Mr.Insinööri lähti kotonaan käymään), niin palaillaan!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Miullekin tuli samat, ilmeisesti ei ole ollut ollenkaan vaihtelua? En ole edes noista Natural Coden kynistä huomannut mitään sävyeroja :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, aika jännä :o !!
      Luulin, että hammastahnassa ja kynässä ois ollu eroa boksissa :).

      Poista
  2. Mä sain oman boksini vasta eilen. Maanantaina tuli saapumisilmoitus, mutta posti ei ollut tullut klo 14 mennessä kun lähdin töihin, niin jäi sitten siltä päivältä. Viime viikolla postimies taisi kuitenkin yrittää runnoa boksia luukusta, muttei sitten ikinä vaivaudu soittamaan ovikelloa, niin en saa boksia, nytkin meni tietty viikonlopun yli. Ärsyttää kyllä tosi paljon toi meininki.

    Nyt sitten vielä petyin tosi paljon boksiin, on ihan yhtä tyhjän kanssa mulle... Aina ei toki voi onnistua, mutta toi nyt vaan oli floppi mun mielestä. :( Oon kyllä toivonu boksiin ammattilais-/hoitolakosmea ja B. Cassiere olikin boksin ainoa ok tuote, mutta mulle nuo B.C.:t alkaa olla vaan niin tylsiä... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääh, tuo postin meininki on kyl tosi ärsyttävää :(.
      Hyvä, että viimein sait pakettisi!
      Harmi, ettei nyt onnistunut sisältö sun kohdalla pitkän odotuksen jälkeen :/.
      Ite olin nyt tosiaan vaan helpottunut tästä "kökömmästä" boksista ihan varastojen takia :D.
      Jospa joulukuu olisi taas osuvampi :).

      Poista

Suositut tekstit