perjantai 19. kesäkuuta 2015

Ripsari taas kuivahti

No niin, nyt voisi taas vähän jatkaa tämän kerran loppuneiden esittelyä ja ajattelin tähän samaan syssyyn myös näyttää meikin, jota olen käyttänyt noiden mun luomiväripohjustajien testaamisessa.
Toissapäivänä tulleen luomivärin esittelen myös, mutta omassa erillisessä postauksessa sitten.

Mutta tänä aamuna päätin, että tämä Avon Big & Daring Volume Mascara ripsiväri saa väistyä, kun alkaa jo paakuttamaan ripsiä enemmälti.
Tosin nyt järkytyin hieman, sillä olen ottanut tämän käyttöön toukokuun alkupuolella o_O.
Miksi järkytyin on se, että yleensä oon haukkunut kaikki Avonin ripsarit siitä, kun ne ovat jo avatessa ensimmäistä kertaa niin julmetun kuivia, niin tämä olikin yllättäen jopa vähän turhan märkääkin massaltaan!
Mutta siis olin jotenkin siinä uskossa, että olen tätä jo pitkään käyttänyt, mutta siis VAIN 1½ kuukautta?!!??
Noh, onhan tämä aika ennätys näillä Avoneilla tosin :p.
Mutta niin, massa oli siis yllättävän märkää ja sen takia tämä oli alussa todella haastavaa käyttää, kun tuo harja oli vielä todella iso ja lisäksi kaarevan muotoinen.
Helposti sai siis luomet sotkettua, jollei ollut skarppina.

Tässä on ripsiväri ripsissä muistaakseni ensimmäisiä kertoja. Ihan suht siistit ja tuuheat ripset tällä saa, mutta ei tätä pystynyt hirveästi kerrostamaan, kun alkoi jo paakuttumaan.
Naturellit ripset löytyy aiemmista ripsari-postauksista, en hoksannut ottaa kuvaa nyt ennen kuin oli jo meikit silmissä.
Mutta edelleen Luxe-ripsari pitää kärkisijaa Avonin ripsareista ja en varmaan uudelleen aio tätä B&D:tä ostaa, jäi vain jokin nyt puuttumaan tästä(kin).

Ripsivärit ei muutenkaan pääse vielä varastosta loppumaan, niin nyt käyttöön pääsee muistaakseni vuosi sitten kevään Hullareilta ostamani Lancôme Hypnôse-ripsari.
Katsotaan, tekeekö tämä ihmeitä!

Mutta sitten siihen silmämeikkiin!
Oon tosiaan nyt viikonloppuisin ottanut vertailukuvia noista mun luomivärien pohjustajista, niin olen niihin sitten käyttänyt tätä yllä olevaa comboa.
Rajaukset:
* Alle Avon Glimmerstick Brights Eye Liner, Magenta Max
* Päälle Avon Glimmerstick Waterproof Eye Liner, Brighten Up Pink
Voidemainen liikkuvalle luomelle:
*Avon Big Colour Eye Pencil, Flipping Out Pink
Puuterinen luomiväri liikkuvalle luomelle:
* Avon True Colour Mono Eyeshadow, Metal Rose
Puuterinen luomiväri luomivakoon ja ulkonurkkaan:
* Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette, 456 Jardin (vaaleanvihreä alle, päälle oliivinvihreä ja vaalea kulmaluulle)

Tämä kuva on otettu jo kuun alkupuolella ja tässä on siis lopputulosta meikistä ja jujuna on, että toisessa silmässä on yhtä ja toisessa toista pohjustusainetta.
Noista tosiaan tulee sitten tarkempaa analyysiä omassa postauksessaan, tässä nyt vain laitan ylös tänne jälleen tuon värimaailman :).
Ja tässä on tullut nyt hieman harjoiteltua tuota itselleni "uutta" meikkaustyyliä!
Hieman paremmin alkaa jo sujua tuokin tyyli, harjoittelua vaan edelleen :).

Ja tässä meikkiä vielä myös lasien kanssa.
Huomaa kyllä, että tuo perhanan salama syö kyllä tehokkaasti tuon vihreän sävyn luomilta :/. Jälleen taas toivon, että osaisi tuota kameraa käyttää ja olisi kunnon valoa, ettei tuolla salamalla tarvisi aina kuvia ottaa...
Nooh, väri-inspiraationa nyt toimikoot näin :p.

Tällaista siis tänne juhannukseen, kuvia otin taas blogia varten tuossa aamusella, kun 9 aikaan heräsin jälleen huonosti nukutun yön jäljiltä.
Siiri sai taas vaihteeksi kohtauksen yöllä ja nyt oli väliä edelliseen 12pv :/. Ei näköjään voi enää luottaa siihen 2kk väliinkään ollenkaan...
Tulikin sitten tuossa yön pimeinä valoisina tunteina mietittyä ja itkettyä, pitääkö oikeasti sittenkin jättää häämatkan loppusumma maksamatta ja perua koko matka :'(. Mua oikeasti on nyt alkanut niin ahdistaa se, että nuo katit pitää jättää 2 viikoksi hoitoon toisten (=äidin) riesaksi, kun tietää, kuinka ikäviä nuo kohtaukset on ja kuinka paljon sotkua ja pyykkiä se sitten tietää... Sitten sekin, että jos kuljettaminen (plus äidin kissa) stressaakin Siiriä niin, että sen takia se saa sitten kohtauksia enemmän hoidossa ollessa ja kestääkö se niitä vai kuoleeko se sitten niihin.... Mä en antaisi itselleni koskaan anteeksi sitä, että se kuolee mun ollessa jossain perhanan matkalla...
Ja samalla mua ahdistaa ihan järjettömästi ajatus, että jos tuo matka perutaan, niin en tiedä, miten mun pää kestää enää kovin pitkään sitten muutenkaan, kun pelkästään tuota 2 viikon matkaa ajatellen olen jaksanut viimeiset puoli vuotta kestää näitä omiakin hemmetin fyysisiä vaivoja, kuukausien univelkaa ja sairastelua sekä pakertaa ja stressata töissä.
Eli lähdenkö stressaamaan (ja ehkä hajoamaan) tuolle kalliille matkalle ja pommittamaan äitiä tekstiviestein, miten kissat pärjää, vai säästänkö ja jään tänne hajoamaan ja stressaamaan työjuttuja (esim. yksi apurahahaku-deadline on tuon matkan aikana)... Kivat vaihtoehdot tällä hetkellä... Päätös pitää tehdä tässä parin viikon sisään, kun tulee maksu-deadline vastaan...

Pahoittelut, että meni nyt täysin valittamiseksi...
Nyt vaan taas tuntuu, että kaikki mihin meikäläinen ryhtyy, muuttuu vaan paskaksi kuitenkin...
Jospa tässä iltaa kohti mieli vähän piristyisi, kun vähän grillataan ja parit juomat juodaan...
Rauhallista Juhannusta siis kaikille, toivottavasti teillä sujuu paremmin!
Miumoi...

4 kommenttia:

  1. Minäkin haluaisin kokeilla tota Hypnose-ripsaria joskus :D Ja tosi nätti silmämeikki taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman päivän perusteella voin ehkä jopa suositella vilkuilemaan tarjouksia tuosta Hypnosesta :D.
      Kiitos, kiva on kyllä tuo väriyhdistelmä näin kesäksi ^_^.

      Poista
  2. Voi hitto mikä tilanne tuon Siirin ja teidän lomamatkan suhteen! :/ Mä kyllä silti sanoisin että meet lomalle (Siiristä huolimatta) ja saat vähän tuulettaa päätäsi. Jos pahin käy sillä välin kun oot lomalla, niin olis se käynyt joka tapauksessa vaikka olisit kotona päätäs hakannu seinään. Tsemppihaleja mussu, teet niinku sydän sanoo. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru!
      Mr.Insinööri sai mut jo rauhoitettua (en tiedä, mitä tekisin ilman tuota miestä...) eli ei me matkaa peruta :). Tosin eipä se toki estä mua ahdistumasta, mutta kyllä mä järjellä tajuan, ettei noita kohtauksia voi estääkään...
      Ja tässä asiassa en voi valitettavasti tehdä niin kuin sydän sanoo, kun tällöin kököttäisin 4 seinän sisällä niin kauan, kunnes Siiri lähtee sateenkaarisillalle :p.Eli nyt täytyy toimia vaan järjen mukaan ja onneksi Mr.Insinöörillä sitä on enemmän :).

      Poista

Suositut tekstit