sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Kirkastavaa vaahtoa kasvoille Lumenelta

Nyt sitten kävi vaihteeksi niin, että flunssa yrittää pitkästä aikaa päälle. Olenkin päivän vain sohvalla maannut ja yrittänyt rentoutua, täytyy toivoa, että siitä olisi apua ja tämä jäisi lyhyeksi...
Mutta esittelen nyt yhden loppuneen, niin niiden kanssa pääsen eteenpäin :).

Eli sain tämän aamukäytössä olleen 150ml Lumene Bright Touch Refreshing Cleasing Foam kasvojen puhdistusvaahdon käytettyä.
Tämä olikin lähes täydellinen juurikin aamukäyttöön, koska oli ihan hellävarainen, mutta puhdistava ja tuoksui todella virkistävälle. Ihanan hedelmäinen ja piristävä tuoksu siis! Vaahtokin oli melkein kermavaahtomaisen tiivistä ja pehmeää.
Ainoa negatiivinen asia tässä oli pumppu, joka oli ihan älyttömän jäykkä välillä ja sitä joutui pesemään useampaan otteeseen, ettei olisi niin paljon jumittanut. En tiedä, osuiko mulle vain maanantaikappale sen suhteen.

Loppuvaiheessa käytin myös iltaisin meikkien puhdistamiseen. Tässä pesin kahteen otteeseen ja vanulla pyyhkimiseen käytin Clinique 2-kasvovettä. Puhdisti siis oikein kivasti myös meikit.
Tämä oli oikein kiva kokemus ja voisin ostaa lisääkin. Ulkonäkö on varmaankin muuttunut uudistuksessa, toivottavasti eivät sisältöön ole koskeneet! Täytyy pitää silmällä, josko näitä vanhoja pulloja löytyisi vielä alennuksesta.

Sitten kalentereihin. Eilen tuli teenä tämä, joka oli sama kuin 5.päivän luukusta, mutta jota en silloin ehtinyt kuvata.
Tänään tuli sama vihreä tee, jota oli 6.luukussa.


Eilen tuli LookFantasticista BelláPierre Cosmetics Gel Eye Liner rajauskynä sävyssä Ebony. En vielä avannut tätä (oli muoveissa sisällä), koska mustia rajauksia on avattuna jo muutama... Vaikkakin kiinnostaisi, millainen geelirajaus on ja miten eroaa "normaalista".
Ehkä avaan tämän kuitenkin jossain vaiheessa!

Tänään paljastui luukusta Codage Micro-Peeling Mask 15ml minikoossa.
Olen kuullut paljon hyvää merkistä ja tämä tulee siten ihan varmasti käyttöön, vaikkakin tämä ilmeisesti kuorii hedelmähappojen ja salisyylihapon avulla. Saa siis nähdä, mitä tykkään :).Tällaista siis tänne tällä kertaa.
Lähden nyt takaisin sohvalle peiton alle ja toivon, ettei olo pahenisi. Saa vaan nähdä miten käy, kun Mr.Insinööri kotiutuu. Hänellekin iski kuume kotikotonaan, joten tänään hän ei ainakaan vielä jaksa ajaa takaisin :(.
Tympeää sairastua heti, kun hieman rentoutuu :/.
Vaan palaillaan taas huomenna asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! <3 Eikös se aina vähän tuppaa olemaan niin, että kun stressi laukeaa ni iskee pöpöt.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Noinhan se tuppaa aina menemään, valitettavasti :/. Jospa ei pahemmaksi menisi, niin nykyisellä ololla kyllä pärjää!

   Poista
 2. Se on kyllä jännä, miten esim. koulussa tai töissä ollessa ei koskaan ole kipeä ja sitten kun pääsee lomalle, niin heti sairastuu. Vaikka luulisi töissä/koulussa jne. niitä pöpöjä liikkuvan tiuhaan tahtiin.

  Itsellä on nykyään mennyt niin, että kun aloittaa jossain paikassa niin se flunssa iskee päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina näin, että kun pääsen lomalle, niin flunssa iskee :/. Ihmettelin tosiaan itsekin, kun monet on töissä olleet sairaana, mutta ei ole vaan muhun tarttunu !!
   Stressi ollut varmaan niin jäätävä, että kroppa ollut muutenkin hälytystilassa koko syksyn, ettei siinä oo pöpöillä ollu mitään mahdollisuutta iskeä :p.
   Onneksi tämä ei (ainakaan vielä) ole kovin paha, joten täytyy vaan toivoa, ettei pahemmaksi tulisikaan...

   Poista

Suositut tekstit