torstai 29. joulukuuta 2016

Nippu kasvotuotteita ja vielä parit plussat

Heissan!
Nyt on ollut pari päivää tympeä olo, niin olen katsonut paremmaksi pysyä pois koneelta. Kroppa alkaa näköjään huomaamaan loman loppumisen :/...
Vaan jatketaan viimein loppuneiden esittelyä!

Taas olen kasvorasvoja saanut vähemmäksi, kuun alkupuolella loppui tämä 30ml Dermosil Dark Choco Facial Night Cream yövoide.
Tämä oli enemmän voidemaisempaa kuin päivävoide, mutta silti täyteläistä ja kesä-syksyaikaan ehkä vähän liiankin ihon rasvaiseksi jättävä. Nyt talviaikaan oli kuitenkin ihan sopiva. Tuoksu oli tässäkin jokin suklaata muistuttava, ei huono.
Olen iloinen, että tuli setti aikanaan tilattua ja jos joskus tulisi uudelleen myyntiin, niin talveksi voisin hommata uudelleen.

Näistä Avon Clearskin Blemish Clearing Deep Cleansing Cloths kasvojen puhdistusliinoista en pysty juuri mitään sanomaan, sillä olivat kuivuneet käyttöön otettaessa :(. Tai siis oletin ainakin, että näiden pitäisi olla kosteita jo valmiiksi?!
No kuivia olivat kuitenkin, vaikkakin melko voimakas tuoksu näistä lähti... Käytin nämä sitten kasvovedellä kostutettuina iltapuhdistuksen viimeistelyyn.
En osta uudelleen, jos eivät kauaa kosteina pysy suljettuna...

Tämän 13g minikokoisen Dermalogica Daily Exfoliant kasvojen kuorintajauheen sain Syyskuussa 2015 Livboxista, mutta kun sain samaisen purkin nyt myös LookFantasticin joulukalenterista, niin päätin ne yhdistää yhteen purkkiin tilaa viemästä.
Hyvin mahtui yhteen purkkiin, vaikken montaa kertaa ole ehtinytkään tätä Livboxin purkkia käyttää.
Vaikkei tämä ihan yhtä kuorivaa ole kuin mitä mekaanisesti kuorivat aineet on, niin tälläkin saa kyllä oikein sileän ihon ja fanitan jostain syystä tosi paljon näitä jauhemaisia juttuja :D. Kiva itse sekoitella näistä oma versionsa :p.
Käytän siis oikein mielelläni sen täyteen ahdetun toisen purkin pois :D.

Kappas vaan, sainkin yllättäen käytettyä jo tämän 1.päivän luukusta tulleen 15ml minikoon Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner kasvoveden.
Muistaakseni reippaat pari viikkoa kesti iltakäytössä.
En aivan silmin havaittavaa muutosta tällä käytöllä huomannut, mutta tuntui kuitenkin, että epäpuhtaudet pysyivät paremmin poissa, vaikka herkkuja tulikin syötyä.
Voisin kyllä mielelläni vielä täysikokoisenkin pullon käyttää, että näkisin vaikutukset kunnon käytöllä. Positiivinen fiilis tästä ehdottomasti jäi!

Jeee, viimeisenä tästä satsista sain myös muutama päivä sitten käytettyä pois tämän suht vanhan 30ml Oriflame Beauty Perfecting Face Primer pohjustusaineen, jonka sain Oriflame-välittäjältäni aikanaan kaupanpäälliseksi.
Ei tämä rasvoittumista ehkäissyt täysin, mutta positiivisesti kuitenkin yllätyin. Ei kuitenkaan yllä omalla ihollani Dermalogican tai Benefitin tasolle, niin en varmaan ostaisi uutta tuubia. Tosin nimi ja ulkonäkö onkin muuttunut tässä, en tiedä onko myös sisältö muuttunut.
Pitää nyt kuitenkin käyttää minikoot pois kaapista ja alkaa sitten suunnitella seuraavien pohjustajien kokeiluun ostamista.
Saa antaa vinkkejä, mitä kannattaa kokeilla :D.

Luulin että plussat olisivat jo loppuneet tältä kuulta, mutta sainkin tänään vielä tämän mun pikkuisen Oriflamen 17.jakson tilaukseni.
Toinen kuivashampoo kokeiluun ja koska olen heikko, niin pitihän mun saada taas uusi tuoksu Tender Care-voiteesta :p. Tämä oli siis kaneli :).

Tässäpä siis tämänkertaiset, huomenna voisin yrittää esitellä viimeiset loppuneet, niin saa ajoissa joulukuun että tämän vuoden pakettiin :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Miulla on joku Oriflamen primeri, muistaakseni kuuluu The ONE -sarjaan? Kun kaverille annoin siitä näytteen, toki onhan sekin jo voinut muuttua :D

  Mie yllätyin tuosta Tenderin tuoksusta, oli enemmän semmoinen sokeroitu/karamellimainen kaneli, ei ihan perus kaneli tuoksultaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun tietääkseni tuo The One-sarja on nykyinen joka korvasi tuon Beauty-sarjan :).
   Itse en viitsinyt aukaista tuota Tenderiä vielä :D.

   Poista

Suositut tekstit