tiistai 6. joulukuuta 2016

Pannuilua

Mulla on jo ollut hetken mielessä, että tekisin taas pienen katsauksen tuotteisiin, jotka näyttävät pannua. Tällaiset piristävät itseäni varsinkin meikkien kohdalla, että kyllä ne hitaasti mutta varmasti myös vähenevät ja loppuvat, vaikkei siltä aina tuntuisikaan :).

Tällaisen kasan sain koottua! Ei nyt mikään huikea määrä ole, mutta on mukava huomata, että ikivanhojen tuotteiden joukossa on myös useampi suht tuorekin tulokas!

Korostus-, poskipuna- ja varjostustuotteista olen tällä hetkellä pannuttanut vain nämä kaksi:
Lumenen Arctic Bronzer, joka tuli muistaakseni 2014 bloggaaja-Livboksista sekä paaaaljon vanhempi The Body Shopin Baked to last-korostus/varjostuspuuteri, jota en muuten pannuttaisi, mutta jälleen kerran eräs aamu lipsahti kädestä lavuaariin ja meni rikki...
Nooh, tuostakin määrästä on kyllä pitkään vielä iloa :).

Tässä myös puutereita:
Ylhäällä muistaakseni viime vuonna (? vai tän vuoden alussa?) Livboxista tullut Lumenen Blur-meikkipuuteri, alhaalla Shiseidon keväällä ostettu translucent-kivipuuteri ja oikealla muuan kuukausi takaperin tilattu Pürin marmoroitu kivipuuteri. Tykkään tosi paljon!!

Tässä "rasvaisempia" tuotteita:
Muutama kuukausi sitten käyttöön otetut Balmin ja Nivean huulirasvat sekä muutaman vuoden vanha Oriflamen peiteaine-trio. Jospa tässä malttaisi näitä käyttää aktiivisesti, niin ensi vuoden aikana loppuisivatkin :).

Viimeisenä sitten luomivärit!
Näissä jos missä on aivan mahtava nähdä pannu paistavan, on tällä luomivärimäärällä niin harvinainen tapahtuma, että saisi järjestää melkein bileet jokaisen pannutuksen jälkeen :D.
Dermosilin trio tosin on kulmille tarkoitettu setti, mutta siinä olevaa korostussävyä olen käyttänyt ahkerasti kulmaluulle. Tykkään tosi paljon kyseisestä sävystä! Myös kulmavärejä olen ahkerasti käyttänyt, se on ollut helposti käden ulottuvilla aamuisin, niin siihen lähes aina tulee tartuttua.
Ylävasemman ikivanha vaaleanpunainen Avonin monoluomiväri on tuttu väri täällä ja vaikka uusia luomareita onkin tullut, on tämä mun yksi suosikkisävyistäni ^_^.
Vaaleaa Paesen mattaluomiväriä (Livboxista myös aikanaan tullut) olen käyttänyt vaalentamaan tummia silmänalusia, toiminut siinä kivasti!
Sitten tänä vuonna tulleet ColourPopin luomivärit; vasemmalla kesällä ensimmäisenä tulleet Erotic ja Weenie ja oikealla pari viikkoa sitten tulleet Hello Kitty-luomivärit Friendship File (ylhäällä) ja Rainbow (alhaalla). Rakastan <3.

Kyllä täällä siis oikeasti kulutetaankin tuotteita, eikä vain sanota niin :D. Mutta voisi kyllä yrittää alkaa hillitsemään itseäni vähän paremmin noiden luomivärien kanssa :p. Vaan minkäs sille heikolle luonteelleen mahtaa ;).

Sitten loppuun taas tämän päivän luukut!
6.luukusta ETS:stä löytyi jälleen vihreää teetä, tuo on muuten samanlainen kuin luukku nro1, paitsi ei sisällä granaattiomenaa.
Oli hyvää noinkin, tosin alkaa jotenkin maistua aika samalta nämä :D.

Tällä kertaa Neffi ei ihme kyllä tullut avustamaan kalenterin aukaisussa :D. Hetkeksi tuli viereen istumaan, mutta lähti sitten pois :).
LookFantasticin kalenterista löytyi nyt 25ml (lasken täysikokoisiin) Monuskin BB Cream Illuminating Primer SPF15 kasvojen pohjustusaine.
Ensin luulin tätä ihan BB-voiteeksi, mutta korkin avatessa väri oli valkeaa, joten pohjustaja tämä pelkästään on :).
Koskaan en ole tuosta merkistä kuullut, joten jälleen mielenkiintoisia testailuja tulee olemaan ^_^. Aivan huippua päästä nyt tässäkin uusia merkkejä kokeilemaan!!

Tällaista tänne. Taidan lähteä nyt löhöämään sohvalle ja odottamaan linnan juhlien alkua :D. Katsotaan, saisinko huomenna ensimmäisen loppuneen esittelyyn!!
Hyvää itsenäisyyspäivää vielä kaikille!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Olet kyllä hyvin käyttänyt nuita ColorPopin luomivärejä :D Etenkin kun muutama on vasta tuoreita tapauksia. Onneksi miullekin on tulossa tuo HK -setti, kun kerta on noin hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin yllättynyt tuosta :D.
   Toki niiden koostumus on varmasti yhtenä syynä, kun ovat liikkuvaisempia kuin perus-luomivärit. Tai tuota massaa ei ole ihan niin paljoa kuin muissa luomiväreissä, kun koostumus taitaa olla vähän painavampaa :).
   Oli miten oli, tykkään hurjasti näistä ^_^. Toivottavasti sinäkin tykästyt!!

   Poista
 2. Ihanaaa pannuilua! Sit kun mulla kans alkaa pannut näkyä niin teen samankaltaisen postauksen! :D

  VastaaPoista

Suositut tekstit