sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Livbox Joulukuu 2016

No niin, tässäpä tulisi tämän vuoden viimeinen ja muutenkin viimeinen Livboxin esittely. Nimihän muuttuu ensi vuoden alusta BetteBoxiksi eli esittelyt tapahtuvat sitten sillä nimellä :).

Teemana oli "luotu lumoamaan" eli joulukuussa on hyvä syy vain siemailla glögiä ja rentoutua kynttilöitä polttaen.

Boksi oli täyteläinen ja painava. Mukana oli 3 täysikokoista, 2 minikokoista, 2 extratuotetta ja pitkäaikaistilaajille lahja.

Aloitetaan täysikokoisista ja huvitusta aiheuttaneesta tuotteesta eli jälleen löytyi Jordan Clinic Total Protection Toothpaste hammastahna (ovh 3,80e/75ml).
Ei nämä enää jaksa itseäni kiukuttaa, lähinnä vain huvittaa :D. Mutta olin kyllä tästä tyytyväinen, sillä meillä on hammastrahnat lopussa eli tämä tuli oikeasti tarpeeseen nyt!
Vaikuttaa myös ihan mielenkiintoiselta kokeiltavaksi, koska ei sisällä SLS:a, mikä joillakin saattaa aiheuttaa ongelmia. Itselläni ei ole limakalvot mitenkään reagoinut esim. aftoja muodostaen, joten itselleni ei ole ongelma käyttää "normaaleja" hammastahnoja.

Toisena löytyi uutuus, Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer, Rosy Dawn korostustipat (ovh 29,90e/15ml).
Nyt on itselle tullut melko paljon korostustuotteita viime aikoina (ja vielä on tulossa muutama :p), niin pienoista ähkyä alkaa olla havaittavissa :D. Kyllä mä silti ilahduin tästä paljon, koska nestemäisiä korostajia ei mulla olekaan.

Eilen kaupungille lähtiessä meikatessani piti tuota tietenkin heti kokeilla ja kaunista hehkua tuolla kyllä saa!
Mulla vaan taitaa mennä vielä hetki, että opin tätä kunnolla käyttämään, nyt meni vähän haparoiden tietämättä, kuinka paljon pitää käyttää :).
Vasemmalla on pelkästään Dermosilin poskipuna ja oikealla sitten lisätty Lumenen tippoja.

Sitten löytyi vielä toinen korostustuote!
Kyseessä oli Manna Kadar Beauty Radiance Split Pan Bronzer and Highlighter Duo (ovh 21$/3g).
Tämähän oli se paljastuksissa ollut uutuus ja merkki, josta ei kovin monet ole varmaan kuulleet ja jota ei Suomesta saa.
Itse en ole tosiaan aiemmin tähän törmännyt ainakaan kovin selkeästi, joten mielenkiinnolla otan tämänkin käyttöön :).
Tätä voi käyttää tosiaan kasvoille tuomaan auringon hehkua, korostusta tai sitten voi käyttää myös luomivärinä. On varmasti loistava tuote esim. matkoille!

Tähän perään sitten se pitkäaikaistilaajien lahja joka oli saman merkin, eli Manna Kadar Beauty LipLocked Priming Gloss Stain (ovh 24$/5ml).
Tämän laitoin listoihini huulipuniin, kun selvästi värin jättää huulille:

Tämän näköinen, oikein luonnollinen lopputulos tuli (ja tuossa kasvokuvassa näkyy myös tämä huulilla).
Tuli tunne, että mun on tätä kuitenkin peilin kanssa käytettävä eli tätäkään en voi huolettomasti vain sipaista huuliin.
Tuntui kuitenkin ihan miellyttävälle, mutta hivenen kuivatti huulia tai tuli jonkin ajan päästä selkeä kuivuuden tunne. Syömistä ei kestänyt. Käytettyä tätä tulee kuitenkin :).

Ensimmäinen minikokoinen oli 40ml RFSU Intim Daily Wash intiimialueiden pesuaine (ovh 3,99e/150ml).
Äkkiseltään en katsonut tätä kunnolla, kun kuvittelin tämän olevan jokin voide ym. vaan sitten tarkemmin katsoessani kiinnostuinkin todella tästä. Ehdottomasti lähtee käyttöön suihkuun, saa vähän vaihtelua Avonin saippuaan :D.

Toinen minikoko oli 35ml Nivea Caring Shower Silk Mousse suihkuvaahto (ovh 3,79e/200ml).
Tähänkään en ole ehtinyt vielä törmätä, mutta nämä suihkuvaahdot ja yleensäkin vaahdot kiinnostavat mua tosi paljon!
Tämänkin käytän siis oikein mielelläni ja kieltämättä on aika korkeat odotukset, että yltääkö Ritualsin vaahtojen tasolle!

Viimeisenä löytyi sitten extra-tuotteina 10g Marabou Premium 70% suklaapala ja 4ml näyte Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask kasvonaamiosta.
Suklaa oli oikein hyvää (paljon makeampia selvästi nämä maraboun suklaat, vaikka olikin 70% tummaa suklaata), mutta olisi kyllä voinut vähän isompikin levy olla joulun kunniaksi :).
Kasvonaamio lähtee varmasti testiin jossain vaiheessa (näytteitä on kyllä päässyt kertymään...), vaikuttaa mielenkiintoiselta!

Tällaista siis löytyi viimeisestä Livboxista. Millaiselta näytti?
Itse kyllä tykkäsin sisällöstä tosi paljon, en oikein osaa edes sanoa, mikä olisi ollut heikoin lenkki, kun kaikki kiinnosti sitten loppupeleissä tosi paljon.
Ehkä kahta korostustuotetta en olisi kuitenkaan laittanut yhtä aikaa, olisi voinut olla sitten vaikka poskipuna tuo Manna Kadarin tuote, tosin voihan tuon tosiaan luomiväriksikin ajatella halutessaan :).

Tuttuun tapaan tähän loppuun vielä tämän päivän kalenteriluukut!
Tänään tuli mustaa teetä inkiväärillä, rooiboksella ja kanelilla.
Tämä oli todella hyvää, jotenkin pehmeän makuista, vaikka ehdin pussia hauduttaa hieman liian pitkään, kun aamupalaa tein samalla. Ei muuttunut kuitenkaan kitkerän makuiseksi!

LookFantastic piti sisällään 50ml minikokoisen Christophe Robin Regenerating Hair Mask hiusnaamion.
Tässä jälleen yksi merkki lisää, josta en ole ennen tätä kuullut mitään :D. Vaikuttaa jälleen mielenkiintoiselta!
Tänään lähtee suihkuun käyttöön sitten useampi uusi tuote kokeiluun ^_^.

Tällaista siis tänne!
Paitsi että pieni alustava tunnustus pitää jo tähän väliin tehdä...
Joku teki taas ColourPopille luomiväritilauksen, vaikka entinenkään ei ole vielä ehtinyt tulla (on tosin Helsingissä ja sain sen tulliselvityksen tosiaan silloin viikolla tehtyä) :'D.
Nooh, luomivärejä tuli sen verran tilattua, että sain nyt lisäksi 5 ilmaista sivellintä, kun siellä on taas kampanja menossa...
Yhden nelikon tilasin ja sitten 7 yksittäistä... Nyt oli tullut yksittäismyyntiin joulukokoelman kuusikko-luomivärit, niin oli pakko nyt ne pari himoitsemaani tilata yksittäin, kun en sitä kuusikkoa halunnut. Tuon nelikon tilasin vain yhden luomivärin takia, kun sitä ei yksinään saanut, täytyy katsoa, mitä keksin niille 3 muulle siinä olevalle luomivärille... Sitten 5 muuta yksittäistä tilasin vain, että saan ilmaiset postarit ja kun olen niitäkin sävyjä jo katsellut aiemmin sillä silmällä :D.
Saa vaan nähdä, mihin saan nuo sitten mahdutettua, kun saan kaikki käsiini... :D.
Se on sitten sen ajan murhe :p.
Vaan palaillaan taas asiaan, nyt pitää varmaan Avonin joulutilausta alkaa miettimään seuraavaksi .p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mie sain muistaakseni Manna Kadar huulituotteen ainakin siitä GlowwBoxista, taisi tulla aikanaan joku muukin ko.merkin tuote.

    ColourPop on petollinen pulju. Itsehän tein silloin edellisenä päivänä tilauksen, kun seuraavana olisikin sitten saanut tilauksen mukana niitä huulipunia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tuo CP:n toiminta ärsyttää niin paljon :D. Arvaa vaan kuinka ketutti, kun olin tuon tilauksen tehnyt päivällä, niin eiköhän illalla tullut sähköpostiin, että myyntiin tuli 3 marmoroitua luomiväriä ja yhden niistä oisin halunnu..... Krrrr...

      Poista
  2. Mulle LivBox oli tosiaan kyllä pettymys. :( Jouluboksi ja vuoden kohokohta kaikkine aiempine lupauksineen, mutta blaah... Hammastahnaa ja minituubi intiimipesuainetta? C'mon, tylsää! :D Meikkituotteita on tullu melkein samanlaisia ennenkin, siis just ihan samansävysiä huulituotteita. Ruskea luomiväri/korostusjuttu on myös tylsä. Nivea oli ihan mielenkiintonen, mutta mun mielestä muutaman euron Niveasta ois kuulunut tulla täyskokonen versio. :D Suklaata tommonen pikkupala, öööö? Oisin kyllä odottanut ees sellasta pienempää normilevyä. :D

    Mielenkiintoisimmat oli tällä kertaa nuo iänikuisen Lumenen tuotteet. Naamio kiinnostaa ja erityisesti nuo korostustipat, mutta tuo jälkimmäinenkin taitaa olla vaan uusin versio entisestä "ihon sävyn heleyttäjästä", josta mulla on ollut varmaan n. 4 eri versiota... Valitettavasti kokonaisuus ei ollut mun makuun ja toivotaan että Bette on sitten parempi. :)

    Nivean suihkuvaahtoja ei oo muuten varmaan juurikaan markkinoitu (?) ja ovat tulleet jotenkin tosi hiippaillen kauppoihin. Törmäsin niihin ekan kerran varmaan jo kesällä ja vahingossa, kun menin muuten vaan tutkimaan Cittarin suihkarihyllyä. :D Niitä oli kolmea erilaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän nuo tuotteet sinällään huikaisevia ollut (ja suklaa olisi saanut kyllä olla isompi!), mutta kaikki kuitenkin itseä kiinnosti tosi paljon ja se hammastahnakin tuli mulla tarpeeseen, niin en osannut pettyä :D.
      Mä en oo aiemmin Lumenelta käyttänyt korostustuotteita, niin kiva oli sekin päästä kokeilemaan ja hyväksi toteamaan.
      Toivottavasti tammikuussa iskee taas sullekin boksi :).

      Mä petyin tosi paljon tuohon Nivean tuoksuun :/. Aattelin, että annan sen jopa Mr.Insinöörin käyttöön, mutta katsotaan nyt...
      Pitääpä olla tarkkaavainen kaupassa, niin näkisi mitä muita tuoksuja on tarjolla :).

      Poista
    2. Mun mielestä se Nivea tuoksui ihan samalta kuin muutkin merkin tuotteet, perus-Nivealta. :D Ois ehkä iiihan aavistuksen saanu olla raikkaampi tai vähemmän partavaahtoinen. En usko et ne muut on sen erilaisempia tuoksuja, ei niistä varmaan ees voi tuoksutella. :/

      Poista
    3. Mä oon yleensä ihan tykännyt Nivean siitä perustuoksusta, mutta nyt vaan jotenkin tuoksui tosi tympeälle se :/. En tiedä, onko mun nenä nyt vaan jotenkin ihan erityisherkkä :D.
      Jos ne muutkin vaahdot on samanlaisia, niin eipä tarvitse niistäkään haaveilla :D.

      Poista

Suositut tekstit