maanantai 19. joulukuuta 2016

Mansikkaa Kroppakaupalta

Heissan!
Nyt aattelin esitellä seuraavat pari loppunutta, sillä ne sopivat hyvin yhteen :).

Sain siis pitkästä aikaa loppumaan roll-on dödön, joka oli The Body Shop Strawberry Anti-perspirant Deodorant.
Vähän varauksella tähän suhtauduin, mutta ajattelin tämän olevan ihan hyvä, antiperspirantista kun oli kuitenkin kyse.
Tuoksusta tykkäsin kyllä tosi paljon ja se olikin oikein mansikkainen. Harmi vaan, että muuten tämä ei oikein mun kainaloissa pelittänyt. Ei siis kovin hienhajua ehkäissyt ja kainalot olivat tämän kanssa monesti myös märät :/. Lisäksi levityskuula oli vähän liian pieni omaan makuuni, mutta juoksevan koostumuksen takia dödöä oli helppo kuitenkin levittää.
En siis osta tätä enää uudelleen.

Käyttöön on lähtenyt tämä Livboxista tullut Doven dödö.
Yllätyin todella, sillä tämän lisäksi mulla ei ole varastossa kuin yksi minikokoinen roll-on jäljellä! Tilasinkin yhden Avonilta, tosin vielä en ole saanut pakettia haettua, kun se jälleen on mennyt kauemmas kauppaan... En tiedä, miksei se enää tule tuohon lähi-kauppaan, vaikka se on vaihtoehtona :(. Pitäisi varmaan Avonin aspaan soittaa asiasta...

Noh, toinen loppunut oli sitten myös The Body Shop Strawberry Body Polish kroppakuorinta.
Tämän ostin silloin aikanaan, kun oli muistaakseni kantis-päivät ja sai -20% alen.
Muistin oikein, että tämä tuoksui aivan taivaallisen ihanalle makealle mansikalle, mutta valitettavasti kuorintateho ei ollut enää tarpeeksi omaan vaativaan makuuni :/. Oli tämä kuorivampi kuin moni muu kokeilemani kuorinta, mutta ei sen suhteen pääse lähellekään lemppareitani.
Tuoksun takia voisin kuitenkin silloin tällöin ostaa aina tuubin, voin käyttää tätä silloin, kun ei tarvitse kunnolla kuoria :).

Ja sitten taas joulukalenterin sisältöön. English Tea Shopista tuli sama pelkkä musta tee kuin oli 7.päivän luukussa.
LookFantasticilta löytyi 7ml minikokoinen Balance Me Extra Care Wonder Eye Cream silmänympärysvoide.
Nyt on näitä sy-voiteita taas alkanut tulla ihan urakalla :D. Nooh, onneksi oli puolet normaalikokoisesta, niin ei ole kovin paha käyttää pois :).

Tällaista tällä kertaa. Oon yrittänyt edelleen rennosti ottaa, ettei tämä flunssa pahene ja onneksi olo ei ole huonompi kuin eilen, ainoastaan nenä hieman vuotaa ja vähän poskionteloissa painetta. Täytyy toivoa, että Mr.Insinööri pääsee huomenna tulemaan takaisin, ainakin sanoi, että olo jo vähän helpottanut.
Vaan tästä jatketaan taas, ehkä huomenna jaksaisin vähän laittautua. En ole nyt eilen ja tänään jaksanut mitään tehdä ulkonäön eteen, joten purkitkaan eivät ole päässeet nyt hupenemaan...
Mutta palaillaan seuraavien jo loppuneiden kanssa huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Miulla oli tuo TBS mansikkadödö myös, mutta sitä vaan ei tullut käytettyä.

  Yleensä käytin jotain muuta, joten heitin tuon pois. Eikä voinut käyttää sheivaamisen jälkeen kun kirveli ihan tajuttomasti, muissa ei ole ollut tätä ongelmaa.

  Avonilla on tainnut olla ainakin niiden noutopaikkojen kanssa ongelmia, mitkä ovat muuttuneet K-marketiksi, mutta soittamalla aspaan pitäisi paketin tulla taas siihen oikeaan (Avonin sivuilla ei näitä uusia toimipisteitä ole laitettu/vaihdettu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei tullut käytettyä juurikaan :/. Oho, mulla ei ollut onneksi kirvelyongelmia :o.

   Noin itsekin oon aatellu Avonin kanssa, pitäisi vaan saada aikaiseksi soittaa sinne :p.

   Poista

Suositut tekstit